Ερωτικό ωροσκόπιο 27/7

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Λέοντα τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, σου δημιουργεί μια μάλλον τζογαδόρικη διάθεση αφού σε προτρέπει σε παράτολμες συμπεριφορές στα ερωτικά σου. Χωρίς να σκεφτείς το μετά, τις συνέπειες ή την έκθεση είναι πιθανό να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που εδώ και καιρό σου αρέσει. Βέβαια επειδή και ο κυβερνήτης σου Άρης μετέχει σε αυτήν, μάλλον θα σου βγει σε καλό ό, τι κάνεις κι αντίθετα θα χάσεις αν παραμείνεις αδρανής. Οδεύεις προς τη νίκη λοιπόν αρκεί να έχεις στόχο και επιμονή.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η απόλαυση και η καλοπέραση θα είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας σου αλλά για να τα χαρείς στο μέγιστο οφείλεις να καταλάβεις τις θέσεις του συντρόφου σου και παραμερίσεις τα διάφορα κολλήματά σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις το κλίμα. Αν δεις ότι τα πνεύματα οξύνονται είτε γιατί θέλεις κάποιες αλλαγές να γίνουν στο σπίτι και ο σύντροφός σου διαφωνεί, είτε γιατί θα προκύψει ένα οικογενειακό θέμα και θα έχετε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης, μην εμμένεις στην άποψή σου αψηφώντας τη δική του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετές συζητήσεις και επαφές με άτομα που συμπαθείς ή είχες καιρό να δεις θα έχει η σημερινή μέρα και άλλο που δε θα θέλεις να ακούσεις νέα, να κουτσομπολέψεις και να γελάσεις. Μεταξύ όλων αυτών ίσως πάρεις έμμεσα και παραπάνω πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και προσπαθείς να το πλησιάσεις. Είναι πάντως μια καλή μέρα για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου ή να κυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις κόσμο.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να ξέρεις μέχρι που μπορείς να απλώσεις τα πόδια σου. Ο Δίας στο 2ο οίκο σου δημιουργεί τη διάθεση να σπαταλήσεις πολλά, υλικά και συναισθηματικά, θεωρώντας ότι θα τα πάρεις πίσω διπλάσια αλλά κινδυνεύεις να κάνεις υπερβολές και τελικά να εκτεθείς. Με αυτή τη Νέα Σελήνη η γενναιοδωρία σου πρέπει να είναι ελεγχόμενη και να μην ξεχνάς ότι κάθε σχέση βασίζεται στο δούναι και λαβείν.

ΛΕΩΝ

leont

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πόλο έλξης του αντίθετου φύλου. Ενισχύει τη λάμψη σου, τη ζωντάνια σου και την αρχηγική σου προσωπικότητα, βάζοντάς σε στην πρώτη θέση της λίστας προτίμησης όλων. Είναι η κατάλληλη περίοδος να διεκδικήσεις και να κερδίσεις αυτό το πρόσωπο που επιθυμεί η καρδιά σου αλλά και να πας την υπάρχουσα σχέση σου στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως, για να επιτευχθούν αυτά πρέπει να διατηρήσεις την ανωτερότητα και το μοναδικό σου στυλ κι όχι να επιζητάς την προσοχή τραβώντας την από τα μαλλιά ή σνομπάροντας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δε σε θαμπώνει αυτή η Νέα Σελήνη με τη λάμψη της καθώς το μυαλό σου είναι τελείως αλλού και προσπαθείς να ξαναβρείς τα πατήματά σου μετά από πολύ καιρό. Προτιμάς να ερευνήσεις, να μελετήσεις και να καταγράψεις νοερά ό, τι αφορά στα ερωτικά σου, μιας και για σένα είναι η κατάλληλη περίοδος ανασυγκρότησης αλλά και να διαχειριστείς τις καινούργιες σου πλευρές που ήρθαν στην επιφάνεια. Γι' αυτό ίσως προτιμήσεις την παρέα του εαυτού σου τουλάχιστον μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η γοητεία σου είναι αδιαμφισβήτητη αυτή την περίοδο και δεν είναι περίεργο που τραβάς τα βλέμματα πάνω σου όπου κι αν πας. Επιζητάς την προσοχή αλλά και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους που θα σε ανανεώσουν και θα σε ξαναβάλουν στο παιχνίδι του φλερτ και γι' αυτό ίσως διευρύνεις τον κύκλο σου και αρχίσεις να κυκλοφορείς σε μέρη και με κόσμο που σε αναβαθμίζουν αλλά και σου προσφέρουν νέο πεδίο ευκαιριών για κάτι ερωτικά αξιόλογο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είναι μόνο η Νέα Σελήνη αλλά και ο Δίας αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου που σε κάνουν αχόρταγο/η ερωτικά. Τα θέλεις όλα και τώρα και το προβάλεις ευθέως και χωρίς περιστροφές, λες και σε είχαν αποκλεισμένο/η κάπου και απελευθερώθηκες. Ο ερωτισμός σου είναι ανεξέλεγκτος και έχεις πλήρη επίγνωση του τι προκαλείς στα πλήθη, όμως εδώ είναι που πρέπει να λειτουργήσει το ένστικτό σου και να μην παρασυρθείς από το παράφορο πάθος σου. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου μη γίνεις από καταπιεζόμενος καταπιεστής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Συγγενείς και γνωστοί σήμερα έχουν την τιμητική τους αλλά δε θα σε χαλάσει καθόλου καθώς από το πουθενά μπορεί να στηθεί ένα γλέντι, ένα τσιμπούσι και να περάσεις υπέροχα. Θα αδειάζεις το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και όλα αυτά που σε μιζερεύουν κι ίσως ανάμεσα στις συζητήσεις να μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά για ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί και να το βγάλεις από μέσα σου. Μια δεύτερη γνώμη ή μια συμβουλή θα σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλά υποσχόμενη δείχνει αυτή η Νέα Σελήνη για τα αισθηματικά σου και η ελπίδα καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος στην ψυχή σου. Πάντα μετρημένος/η και αυτοελεγχόμενος/η ίσως σήμερα ξεφύγεις λίγο από τα δεδομένα σου και γίνεις πιο προκλητικός/η ερωτικά και ρισκάρεις με μια γνωριμία αλλά νιώθεις ότι έχεις και κάθε δικαίωμα να το κάνεις αφού τόσο καιρό ταλαιπωρείσαι. Αν είσαι σε σχέση, μια σκηνή ζήλειας από το σύντροφό σου κατά κάποιο τρόπο θα σε κάνει να βγάλεις φωτιές αλλά στην κρεβατοκάμαρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ακόμα κι αν σε «σκοτείνιασε» λίγο η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό, η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω αφού θα ρίξει έντονο φως στη ζωή σου και τη σχέση σου. Το ενδιαφέρον για το ταίρι σου θα εκδηλωθεί έντονα και θα θέλεις να του προσφέρεις τα καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η κατάλληλη περίοδος για τη δημιουργία μιας νέα σχέσης και πρέπει να την εκμεταλλευτείς αν και περισσότερο δείχνεις να ενθουσιάζεσαι με το ερωτικό παιχνίδι και την περιπέτεια παρά με τη δέσμευση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θέλεις να κλείσεις οριστικά ένα κύκλο στα αισθηματικά σου και να ανοίξεις έναν καινούργιο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι σκέφτεσαι και την αλλαγή ερωτικού συντρόφου. Απλά αισθάνεσαι την ανάγκη να πάρει η κοινή σας ζωή έναν άλλο αέρα, μια ποιότητα κι αυτό πιθανόν να σε σπρώξει στο να υιοθετήσεις διαφορετική στάση και συνήθειες. Το σίγουρο είναι ότι θα αποζητήσεις περισσότερο κανάκεμα και προσοχή από το ταίρι σου ίσως και με πιεστικό τρόπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved