Ερωτικό ωροσκόπιο 26/7

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στο Σκορπιό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Έντονη σεξουαλικότητα, πάθος, ένταση αλλά κρυφές αμαρτίες φέρνει ο Άρης που επιτέλους σήμερα αποφάσισε μετά από τόσους μήνες να εγκαταλείψει το Ζυγό και να περάσει στον 8ο οίκο σου, στο Σκορπιό. Ίσως γίνεις πιο μυστικοπαθής σε λεπτομέρειες της ερωτικής σου ζωής και να μην θέλεις να τις μοιραστείς με κανέναν. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε γιατί η ζήλεια και η διάθεση για έλεγχο του συντρόφου σου θα είναι μεγάλη και εξ αιτίας τους ίσως προκληθούν αρκετά σκηνικά έντασης.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Άρης εισέρχεται στον 7ο οίκο σου στο Σκορπιό δημιουργώντας ένα πολύ ερωτικό και αισθησιακό κλίμα στη σχέση σου. Επειδή όμως μιλάμε για το θεό του πολέμου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες έντονες κόντρες κατά τη διάρκεια της παραμονής του που ενδέχεται να προέρχονται από οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα ελκύεις το άλλο φύλο σαν μαγνήτης και μάλλον θα είναι μια από τις πιο ευνοϊκές περιόδους σου. Και συ όμως θα είσαι πολύ επίμονος/η στο φλερτ σου και δε θα υποχωρήσεις, αν δεν νικήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τον περισσότερο χρόνο σου φαίνεται να απορροφά ο τομέας της εργασίας σου αλλά και ένας ακήρυχτος πόλεμος με κάποια άτομα από τον συγκεκριμένο χώρο που θα εποφθαλμιούν τη θέση σου ή θα «σε περιμένουν στη γωνία» σε περίπτωση λάθους σου. Αν και αρχικά όλη σου η ενέργεια θα διοχετευτεί στο να προστατευτείς και να αποφύγεις να πέσεις σε παγίδες, ένα πρόσωπο που ενδέχεται να εμφανιστεί στη δουλειά έρχεται να ταράξει κι άλλο τα νερά αλλά με διαφορετικό τρόπο καθώς μια έντονη έλξη θα αναπτυχθεί μεταξύ σας.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ έντονη περίοδος για τα ερωτικά σου ξεκινά σήμερα, αφού ο Άρης αλλάζει σπιτικό και μπαίνει στον εξίσου υδάτινο Σκορπιό, δίνοντάς σου ένα γερό ερωτικό μπουστάρισμα. Έντονα σέξι και αισθησιακός/η, θα αρχίσεις να κυκλοφορείς παραπάνω, αν είσαι ελεύθερος/η και το μάτι σου δε θα αφήσει θηλυκό ή αρσενικό να περάσει απαρατήρητο. Κι εσύ όμως που είσαι σε σχέση δεν θα περάσεις άσχημα, αφού με την ταυτόχρονη παρουσία του Δία στο Λέοντα σε περιμένουν καυτές νύχτες με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

leont

Ο Άρης στον αισθησιακό Σκορπιό σε κάνει επικίνδυνα ασυγκράτητο/η. Ερωτικά είσαι ηφαίστειο που από στιγμή σε στιγμή θα ξυπνήσει και η λάβα του θα αφήσει πολλά θύματα πίσω του και όπως καταλαβαίνεις σε περιμένουν μεγάλες στιγμές, αν είσαι ελεύθερος/η. Εντούτοις, μια κτητικότητα ή ζήλεια ίσως απειλήσει την υπάρχουσα σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος/η και θα έχεις μια μάλλον ειρωνική ή καυστική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου, αφού πρώτα όμως θα βράζεις στο ζουμί σου για αρκετές μέρες, καθότι η εξωστρέφεια δεν είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει το Σκορπιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μετά από αρκετό καιρό ο Άρης εγκαταλείπει το 2ο οίκο σου, κάτι που τουλάχιστον στα ερωτικά θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου και την ισορροπία σου και θα ηρεμήσεις από τις εντάσεις και την αίσθηση ότι πρέπει συνεχώς να παλεύεις γι' αυτά. Ίσως κάποιο γνωστό σου άτομο βρει την ευκαιρία να σου αποκαλύψει τα συναισθήματα που τρέφει για σένα που θα σε εκπλήξει και δεν θα ξέρεις πώς να το χειριστείς. Μετά από πολύ σκέψη είναι πολύ πιθανόν να αρνηθείς και να του το ξεκόψεις οριστικά για να μην έχει τσάμπα ελπίδες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Επιτέλους ξεφορτώθηκες τον Άρη από το ζώδιό σου αλλά μπαίνοντας στο Σκορπιό ενδέχεται να σε ωθήσει σε επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια. Είναι πιθανό να ξοδέψεις χρόνο και ενέργεια σε ένα άτομο που θα το θέλεις πολύ και θα υπάρχει ισχυρή σεξουαλική έλξη ανάμεσά σας αλλά μετά θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι και δεν μπορείς να αναπνεύσεις και θα προσπαθήσεις να το τελειώσεις, κάτι που δε θα γίνει εύκολα αποδεκτό και θα περιέλθεις σε πολύ δύσκολη θέση. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική ζωή με το σύντροφό σου θα πάρει φωτιά και θα ανακαλύψετε μαζί νέους τρόπους απόλαυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχεις στήσει εδώ και καιρό τα πιόνια στην ερωτική σκακιέρα και πανέτοιμος/η με τον Άρη πλέον στο ζώδιό σου να κάνεις την κίνηση ματ και να κερδίσεις την παρτίδα. Το μυστήριο και ο ερωτισμός θα γίνουν τα πανίσχυρα όπλα σου για την κατάκτηση όποιου ατόμου μπει στο στόχαστρό σου και δε θα μπορέσει να σου ξεφύγει. Αν είσαι σε σχέση όμως τα πράγματα θα είναι πιο έντονα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, που μεν θα αναβιώσετε αρκετές στιγμές πάθους αλλά και κόντρες επικράτησης ή απόπειρες ελέγχου που κάποιες φορές ίσως ξεφεύγουν από τα όρια της κρεβατοκάμαρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κόντρα τελείως στον εξωστρεφή χαρακτήρα σου, ο Άρης στον Σκορπιό σε κάνει αρκετά μυστικοπαθή και εσωστρεφή. Το μυαλό σου θα πλέκει διάφορα περίεργα σενάρια και θα βάζεις αρνητικές σκέψεις με το νου σου για την πιστότητα του συντρόφου σου που ίσως επιβαρύνουν την ψυχολογία αλλά και την υπάρχουσα σχέση σου ενώ δεν αποκλείεται να βγάλεις και μια περίεργη εκδικητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η πολύ πιθανόν να παθιαστείς με ένα έρωτα απαγορευμένο που θα σε κάνει να μπεις σε πειρασμό να καταπατήσεις κάποιες αρχές σου αλλά δεν θα μπορείς να ξεκόψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις πλέον όλο το πακέτο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις παιχνίδι και να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς στα ερωτικά σου. Έντονος μαγνητισμός, μυστήριο, θανατηφόρα γοητεία αλλά και δυναμική προσωπικότητα είναι ένα μείγμα που σε κάνει ακαταμάχητο/η και πρέπει οπωσδήποτε να το εκμεταλλευτείς. Γίνεσαι κυρίαρχος/η του ερωτικού παιχνιδιού που όσο πιο προκλητικό, τόσο περισσότερο θα σε πωρώνει. Μια γνωριμία μέσω του φιλικού περιβάλλοντος θα είναι καθοριστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έρωτας και πόλεμος, παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου, η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδο για σένα, καθώς μέσα από μια γνωριμία σου με ένα άτομο και από γεγονότα που θα προκύψουν, θα ανακαλύψεις μια παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητάς σου που ήταν θαμμένη κάτω από σωρεία θεωριών που μάλιστα ξεφεύγει τελείως της λογικής. Ο πειραματισμός σου σε διάφορα θέματα που αφορούν στη σχέση σου, θα προκαλέσει αντιδράσεις και ίσως κληθείς να ερευνήσεις σε βάθος μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί με το ταίρι σου για να βρεις την αιτία της.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια γνωριμία σε ένα ταξίδι σου ή τις διακοπές σου ίσως αφήσει το στίγμα της και σε κάνει να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ο Άρης στο Σκορπιό έρχεται να δώσει μια δυναμική στο ερωτικό σου στοιχείο και να κάνει κατά τι πιο πικάντικη την προσωπική σου ζωή. Αυτό δε σημαίνει ότι θα χάσεις το ρομαντισμό σου αλλά σίγουρα δε σου φτάνει κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, όμως, η ασάφεια, η μυστηριώδης ή η αμφιταλαντευόμενη στάση σου, θα δημιουργήσει καυγάδες και ίσως κινήσεις την καχυποψία του έτερου ήμισυ ότι κάτι ύποπτο κρύβεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved