Ερωτικό ωροσκόπιο 22/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες κινήσεις πίσω από την πλάτη σου ή κακόβουλα σχόλια από το οικείο σου περιβάλλον ενδέχεται σήμερα να υποπέσουν στην αντίληψή σου. Κόντρα στον αυθορμητισμό και την παρόρμηση που σε πιάνει συνήθως, εσύ δεν θα κάνεις τίποτα και θα ανταπαντήσεις σε στιγμή που κανείς δεν το περιμένει. Η ψυχολογία σου όμως δεν θα είναι καθόλου καλά και όλο αυτό το φόρτωμα και τον αρνητισμό είναι πολύ πιθανό να τον μεταφέρεις και στο ταίρι σου, βαρύνοντας το κλίμα μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ενώ η βδομάδα ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη για καλυτέρευση κάποιων συνθηκών στα ερωτικά σου, μια κουβέντα σήμερα και οι αποκαλύψεις ορισμένων πτυχών που δεν γνώριζες του ατόμου που σχετίζεσαι ή είχαν κρατηθεί επίτηδες κρυφές από αυτό θα σε χαλάσουν και θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις την ειλικρίνεια και την πιστότητα των λόγων του. Ψάξε περισσότερο όμως μην τυχόν κι όλα αυτά είναι επιβουλές τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και μιας και είναι σε τομέα ευαίσθητο τόσο για τα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου, σήμερα δεν ξέρεις τι είναι καλύτερο να σου τύχει. Ένας λογαριασμός ή χρέος που δεν είχες τακτοποιήσει και σου εμφανίζεται τώρα πιο φουσκωμένος ή μια απογοήτευση ή ανακάλυψη μιας αλήθειας που πονάει από το ταίρι σου; Ό, τι κι αν είναι χρησιμοποίησε την ευελιξία και την ευστροφία που διαθέτεις και θα το ξεπεράσεις.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πικρή γεύση θα σου αφήσει η σημερινή μέρα, εφόσον ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεών σου και σίγουρα χρειάζεται από την πλευρά σου ψυχραιμία για να μην παρεκτραπείς. Κάποια από τα γεγονότα που έρχονται στην επιφάνεια ίσως σχετίζονται με ένα πρόσφατο έρωτα που έληξε άδοξα ή κάτι άσχημο που θεωρούσες ότι το είχατε ξεπεράσει με το σύντροφό σου. Το θέμα είναι ότι η πραγματική αιτία όλων αυτών ήταν άλλη από αυτή που νόμιζες γι' αυτό και θα στενοχωρηθείς.

ΛΕΩΝ

leont

Τα σχέδιά σου δεν φαίνονται να ευοδώνονται στα ερωτικά σου, καθώς διάφορα εμπόδια εμφανίζονται στο δρόμο σου και θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Επίσης υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος που εμπιστευόσουν πολύ να έπαιζε διπλό παιχνίδι και από τη μια ήταν σύμμαχός σου, από την άλλη όμως έσκαβε το λάκκο σου, με αποτέλεσμα το άτομο που σε ενδιαφέρει να σχηματίσει άσχημη εικόνα για σένα. Η απογοήτευσή σου θα είναι μεγάλη αλλά προς το παρόν δεν θα κάνεις καμία κίνηση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να υπάρξει μια ένταση ανάμεσα σε σένα κι ένα φίλο σου γιατί θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι ένα άτομο που σου αρέσει ίσως δεν είναι το κατάλληλο για σένα. Το θέμα είναι ότι κατά καιρούς έχετε ξανακάνει την ίδια συζήτηση και έχεις ξεκαθαρίσει τη θέση σου οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί επιμένει και το επαναφέρει και δεν το 'χεις και πολύ να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι κρύβεται μια ζήλεια ή ένα είδος ανταγωνισμού από την πλευρά του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα να αντιληφθείς ότι κάποια από τα προβλήματα στη σχέση σου προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον το δικό σου ή του συντρόφου σου κάτι που ενδέχεται να σε εκνευρίσει, είτε για την έμμεση παρέμβαση προσωπική σου, ζωή είτε για την επίδραση που έχει πάνω σας και τη δημιουργία εμποδίων στην όποια εξέλιξη. Έχεις τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το θέμα αλλά πρώτα πρέπει να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να συγκεντρώσεις όσες περισσότερες αποδείξεις μπορείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η σημερινή μέρα εξυπηρετεί αρκετά τους σκοπούς ή τα σχέδιά σου, ιδίως αυτά που έχουν να κάνουν με την ερεύνα και συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Τα αποτελέσματα ωστόσο μπορεί να δικαιώσουν την αρχική σου γνώμη αλλά δεν θα είναι ακριβώς αυτά που περίμενες ή ήλπιζες κατά βάθος να έχεις πέσει έξω. Γι' αυτό, ίσως αποφασίσεις να μην τα αναφέρεις σε κανένα μέχρι να τα διαχειριστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ένα μυστικό που ίσως μάθεις σήμερα ή μια αλήθεια που αγνοούσες για το άτομο που θέλεις πολύ ίσως σε εξοργίσει και οι αντιδράσεις σου δεν θα είναι οι καλύτερες, αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το διαγράψεις τελείως από το μυαλό σου. Αρνητικές σκέψεις, ειρωνεία, κακία και ζήλεια μάλλον θα είναι κάποια από αυτά που θα βγάλεις στο ταίρι σου, αν είσαι σε σχέση, γι' αυτό πρόσεξε γιατί μπορεί να πεις κάτι που μετά θα το μετανιώσεις αλλά θα είναι αργά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν είσαι καλά γιατί ήλπιζες ότι κάποια προβλήματα είχαν ξεπεραστεί στη σχέση σου και προσπαθούσες να κάνεις μια νέα αρχή αλλά οι βουλές του Πλούτωνα είναι άλλες και μπορεί εσύ να είχες αυτή την εντύπωση αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με το σύντροφό σου που φαίνεται ότι ακόμα τον απασχολούν και θα τα θυμηθεί σήμερα. Αν είσαι μόνος/η ίσως ήρθε η ώρα να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου που αφορά σε ένα συγκεκριμένο άτομο από το πρόσφατο παρελθόν σου και σε κρατάει πίσω γιατί απ' ότι δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει θετική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με τον Πλούτωνα τόσο καιρό στον 12ο οίκο σου και δύσπιστος/η έχεις γίνει και καχύποπτος/η και ανά τρεις και δύο ανακαλύπτεις κατηγορίες εναντίον σου ή συκοφαντίες αλλά έδινες μάχη να μην σε καταλάβει η απαισιοδοξία και προσπαθούσες να τα αντιμετωπίσεις λογικά. Αυτά όμως που αφορούν στην προσωπική σου ζωή και θίγουν και το ταίρι σου δεν μπορείς να τα ανεχτείς και σήμερα ενδεχομένως να σε εξοργίσουν αφού το θεωρείς άδικο να σε «χτυπάνε» μέσω αυτού.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μόνο εσύ έχεις το μυστικό όπλο που εξουδετερώνει τον Πλούτωνα και σήμερα επιβάλλεται να το θέσεις σε εφαρμογή, ακόμα κι ως αντανακλαστική αντίδραση, χωρίς να το καταλάβεις καν. «Κλείσε λοιπόν το μαγαζί σου νωρίς» και αποσύρσου στον δικό σου μοναδικό κόσμο, αντικρούοντας με αυτόν τον τρόπο κατηγορίες, εντάσεις ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σου. Μη βγεις από κει, αν δεν εξαφανιστεί όλη η αρνητική ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved