Ερωτικό ωροσκόπιο 21/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζεις να διατηρείς μια σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή ίσως γιατί θέλεις να σιγουρευτείς για το που πατάς και που βρίσκεσαι, οπότε ο παρορμητισμός και ο ενθουσιασμός σου είναι κατά κάποιο τρόπο μετριασμένοι. Ίσως σου περάσει από το μυαλό, αν είσαι ελεύθερος/η, να αποζητήσεις κάτι πιο μόνιμο στη ζωή σου, αν και ακόμα αμφιβάλεις για το κατά πόσο μπορείς να αντεπεξέλθεις αυτή τη στιγμή στις απαιτήσεις μιας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη θα βρίσκεται λίγο ακόμα στο ζώδιό σου, ευνοώντας σε να εξασφαλίσεις την υποστήριξη και την ηθική συμπαράσταση από το σύντροφό σου ή από κάποιο πολύ δικό σου άτομο, σε μια απόφαση ή ένα εγχείρημά σου που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Θα είναι πολύτιμη αλλά και θα σε κάνει να νιώσεις τη σιγουριά που θέλεις να υπάρχει στη σχέση σου, κάτι που από μόνο του είναι ελπιδοφόρο για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις όλα όσα χρειάζονται για να πετύχεις τον ερωτικό σου στόχο, αρκεί να επιμείνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μέχρι να περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου το βραδάκι θα είσαι λίγο προβληματισμένος/η για κάποιες καταστάσεις και αμφιταλαντεύσεις του συντρόφου σου που σε έχουν κουράσει και σου τρώνε αρκετή από την ενέργεια και τη σκέψη σου και ίσως αποφασίσεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου για σήμερα για να ηρεμήσεις μέσα σου αλλά και να δεις τι θα κάνεις στην πορεία. Το συναίσθημα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια επιλογή σου και γι' αυτό δεν θα καταλήξεις εύκολα κάπου.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή στο ζώδιό σου οι αναμνήσεις θα ξαναγυρίσουν και θα σου θυμίσουν τα περασμένα, οπότε είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε πιάσει μια νοσταλγία αλλά και η ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά σε κάποιους φίλους για να ξαναθυμηθείς τις όμορφες στιγμές που έχετε περάσει μαζί. Το σωστότερο για σένα είναι να το κάνεις χωρίς τη συνοδεία του έτερου ήμισυ για να είσαι πιο απελευθερωμένος/η και να το ευχαριστηθείς περισσότερο. Μετά θα δεις το σύντροφο με άλλα μάτια...

ΛΕΩΝ

leont

Ίσως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι θα ήθελες στη ζωή σου κάτι πιο ποιοτικό και σταθερό και όχι να κυνηγάς τις έντονες συγκινήσεις που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έχουν «ξεφουσκώσει» και χάνουν την αρχική ζωντάνια και ένταση. Το σίγουρο είναι ότι ευκαιρίες θα σου παρουσιάζονται από δω και πέρα συχνά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς αλλά πρέπει να είναι και η καρδιά σου απερίσπαστη να επιλέξει αυτό που τη γεμίζει κι όχι αυτό που θεωρείς εσύ ότι αξίζει, υλικά ή οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι η κατάλληλη μέρα για να βρεις πάλι τη συντροφικότητα και τη διάθεση να δημιουργήσεις μια πιο ζεστή επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει που τον τελευταίο καιρό λόγω υποχρεώσεων ή εντάσεων είχατε κάπως χαθεί. Αν είσαι σε σχέση, θα σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και θα περάσεις αρκετό χρόνο με το σύντροφό σου. Πολύ πιθανό να οργανώσεις μια όμορφη ερωτική βραδιά για δύο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με φόρα ξεκινάς την εβδομάδα σου και δεν θέλεις πια να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη στον ερωτικό τομέα γι' αυτό και αν είσαι ελεύθερος/η όπου κι αν βρίσκεσαι θα αρχίσεις να κοιτάς με άλλο μάτι τους γύρω σου, προσπαθώντας να βρεις το κατάλληλο άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Αν υπάρχει ήδη κάτι που παίζει ίσως δείξεις μια ανυπομονησία με την αργή του εξέλιξη κι αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους να επιταχύνεις κάπως τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μια καλή ημέρα είναι η σημερινή για σένα, καθώς η Σελήνη το μεγαλύτερο μέρος της θα βρίσκεται απέναντί σου, στον Ταύρο και σου υπόσχεται να περάσεις αρκετά όμορφα απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα της ζωής. Ίσως μέσα σου αισθανθείς την ανάγκη, αν είσαι ελεύθερος/η, να δημιουργήσει μια σχέση ή να κάνεις ένα άνοιγμα σε ένα πρόσωπο που από καιρό θέλεις να πλησιάσεις και απ' ό, τι φαίνεται υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρότι Δευτέρα, εσύ ήδη έχεις αρχίσει και ξεσηκώνεσαι και έχεις ανεβάσει ταχύτητες. Έχεις αφήσει πίσω σου σκεπτικισμό και προβληματισμούς και δείχνεις αρκετά πιο ανανεωμένος/η ενώ το μυαλό σου αρχίζει πάλι να πλημμυρίζει με εικόνες και σχέδια για το καλοκαίρι. Σίγουρα δε θέλεις να το περάσεις μόνος/η και αυτό σε παρακινεί, αν δεν είσαι σε σχέση, να ξεκινήσεις την ανεύρεση του κατάλληλου συνοδοιπόρου για τις νέες σου περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αν και αρχή της εβδομάδας εσύ έχεις κέφια και συμπεριφέρεσαι λες και είναι το τέλος της. Αν ήδη ξεκίνησες τις διακοπές σου, θα αφήσεις πίσω σου επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και θα αφοσιωθείς στο να περάσεις καλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και στα ερωτικά, καθώς το φλερτ θα παίζει πολύ δυνατά αυτό το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν είσαι ακόμα στην πόλη όμως, οι ευκαιρίες που θα εμφανίζονται μπροστά σου θα είναι ενδιαφέρουσες και με θετικές προοπτικές εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι η κατάλληλη μέρα να καλοπιάσεις λίγο τον εαυτό σου και να του χαρίσεις στιγμές καθημερινής απόλαυσης και ξενοιασιάς. Ένα καλό δείπνο, μια έξοδος με το αγαπημένο σου πρόσωπο, κάπου που σε ηρεμεί και σε αποφορτίζει πιθανόν να είναι η καταλληλότερη επιλογή που θα κάνεις. Είσαι σε φάση έντονης κοινωνικοποίησης και αν είσαι ελεύθερος/η, θέλεις να βγαίνεις συχνότερα και να γνωρίζεις καινούργιο κόσμο και το βράδυ ενδέχεται να κάνεις ακριβώς αυτό με κάποιους φίλους σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μέχρι το απόγευμα δεν θα είσαι και στα πολύ πάνω σου αλλά αυτό θα αλλάξει στην πορεία και με περισσότερη ευδιαθεσία και χαλαρότητα είσαι έτοιμος/η να χαρείς τη βραδιά σου με το άτομο που έχεις δίπλα σου. Γι αυτό δε θα αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου το χαλάσει. Αν είσαι σε σχέση όσο περνάει η μέρα τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά γιατί ενδέχεται να κανονίζεις μια έξοδο με το ταίρι σου και έχεις ανυπομονησία γιατί θέλεις να είναι όλα όμορφα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved