Ερωτικό ωροσκόπιο 18/7

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάθε μέρα και μια καινούργια ευκαιρία έχει γίνει το πλανητικό σκηνικό πια για σένα. Μετά το Δία στο Λέοντα, τη Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα μπαίνει στο χορό και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, προσθέτοντας αφειδώς συναίσθημα που και να θες να το παίξεις σκληρός/η και άγριος/α δε σου βγαίνει. Ένα άτομο που πιθανόν να γνωρίσεις θα σε κάνει να καταλάβεις τι σημαίνει στοργή ενώ αν έχεις σχέση, θα νιώσεις το ταίρι σου τόσο κοντά που θα σκεφτείς την δέσμευση ή τη συμβίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Περιζήτητος/η θα είσαι από δω και στο εξής όπου κι αν βρεθείς με την κυβερνήτη σου, Αφροδίτη στον Καρκίνο και πολλά άτομα θα θέλουν να σε προσεγγίσουν και να αποκτήσουν μια στενότερη επαφή μαζί σου. Αυτή η οικειότητα που εμπνέεις θα σου κάνει πολύ καλό αν είσαι μόνος/η αφού θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα άτομο που θα σε καταλαβαίνει και θα έχει αρκετά κοινά μαζί σου. Ένας έρωτας επίσης με πρόσωπο από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πάνω που αποχαιρετάς την Αφροδίτη αυτή μετακομίζει στο διπλανό σου ζώδιο στο 2ο οίκο σου και θα σε έχει από κοντά για περίπου ένα μήνα, τροφοδοτώντας σε οικονομικά και ερωτικά. Γι' αυτό και μάλλον δε θα λυπηθείς καθόλου που φεύγει. Ο συναισθηματικός παράγοντας ενισχύεται στη ζωή σου και ίσως κάτι εύκολο ή γρήγορο δεν θα σε γεμίζει πια και θα αποζητήσεις μια ζεστή αγκαλιά, περισσότερο από την σεξουαλική απόλαυση.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα το απόγευμα υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που πέρα από το ότι θα σε κάνει αξιαγάπητο/η, θα ενισχύσει τα συναισθήματά σου και όπως αντιλαμβάνεσαι η σχέση σου θα πάρει άλλες, πιο ερωτικές αποχρώσεις, ιδιαίτερα αν είχε φθαρεί από την καθημερινότητα ή περνούσατε με το ταίρι σου φάση απομάκρυνσης. Αν είσαι ελεύθερος/η και σε συνάρτηση και με το Δία στο Λέοντα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις «ανάσταση» και να περάσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου ζάχαρη!

ΛΕΩΝ

leont

Δεν έχει προλάβει καν να ζεστάνει την καρέκλα ο Δίας στο ζώδιό σου και το μυαλό σου ήδη θα αρχίσει να κατεργάζεται διάφορα που σχεδόν όλα έχουν να κάνουν με την ερωτική σου κατάσταση. Ένας έρωτας πάντως που προς το παρόν είναι σε πλατωνικό στάδιο ή για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να προχωρήσει, θα σε απασχολήσει αρκετά. Πιθανόν να μη τον βλέπεις τόσο όσο θα ήθελες αλλά αυτό θα σε κολλάει ακόμα περισσότερο μαζί του και θα εντείνει την έλλειψη μέσα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μια έξοδος με φίλους ή το περιβάλλον που κινείσαι ίσως γίνει η αφορμή για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα ξυπνήσει μέσα σου όσα συναισθήματα είχες και προσπαθούσες να κρύψεις. Η καρδιά σου θα χτυπήσει δυνατά καθώς είχες καιρό να νιώσεις τέτοια ερωτική συγκίνηση. Ακόμα κι αν σε λίγο καιρό δεν θα θυμίζεις σε τίποτα τον παλιό εαυτό σου δε θα σε νοιάζει καθόλου αφού εσύ θα αισθάνεσαι πλήρης.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έντονη συναισθηματική φόρτιση σου δημιουργεί η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και σου δημιουργεί την επιθυμία, αν είσαι μόνος/η, γρήγορα να βρεις κι εσύ τον άνθρωπό σου και να μοιραστείς μαζί του τα πάντα. Δεν είσαι πολύ μακριά από το να καψουρευτείς άσχημα το λάθος άτομο και να μην μπορείς να μετά να ξεκόψεις γι' αυτό πρέπει να μην υποκύψεις εξαιτίας της ανάγκης σου στο πρώτο που θα πέσει στο δρόμο σου. Η γλύκα και η συντροφικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα επικρατήσουν στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σου, υδάτινο Καρκίνο σε φέρνει αντιμέτωπο με την βαθειά ευαίσθητη πλευρά σου που προσπαθείς με κόπο να κρύψεις κάτω από το σοβαρό και ενίοτε σκληρό σου πρόσωπο. Πολύ πιο συναισθηματικός/η, θα δώσεις περισσότερο βάση στην γνώμη των άλλων και θα θελήσεις να γίνεις αγαπητός/η. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να σε προσεγγίσει κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου και να αποκτήσετε μια πιο όμορφη και στενότερη επαφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Από το καλό στο καλύτερο πας, ιδίως τώρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, οπότε σταμάτα τη γκρίνια και κοίταξε πως θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Προσπάθησε να μην είσαι συνεχώς σε κίνηση γιατί δε σου μένει χρόνος να σκεφτείς και να ανακαλύψεις τι θέλεις. Θέλεις μόνιμη αγκαλιά ή να πετάς ελεύθερα από δω και από κει; Σε νοιάζει το ερωτικό ή το σεξουαλικό κομμάτι; Αποφάσισε και κατευθύνσου προς τα εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Την καλύτερη στιγμή διάλεξε η Αφροδίτη για να μπει στον Καρκίνο και τώρα έχεις ένα αχτύπητο συνδυασμό γοητείας και τύχης στα ερωτικά σου που δεν μπορείς να αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Ανασκουμπώσου λοιπόν, ενίσχυσε την εμφάνισή σου, αν πιστεύεις ότι έτσι θα αποκτήσεις έξτρα πόντους και βγες έξω στον κόσμο. Με τον ερωτισμό που εκπέμπεις θα έχεις αρκετές επιτυχίες. Αν είσαι σε σχέση, σιγά-σιγά θα δεις ότι η συμπεριφορά του συντρόφου σου απέναντί σου θα είναι πολύ αγαπησιάρικη και προστατευτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ένα γρήγορο πέρασμα από το πρόσφατο ερωτικό σου παρελθόν είναι πολύ πιθανό να σου δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που απασχολούν το παρόν σου. Αν σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια άλλη με καλύτερες προδιαγραφές, τότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι λάθη είχαν γίνει από την πλευρά σου για να μην τα επαναλάβεις. Και πάνω απ' όλα προσπάθησε συναισθηματικά να προσεγγίσεις τον άνθρωπό σου κι όχι μόνο εγκεφαλικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πολλά συναισθήματα φέρνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο (όχι ότι δεν είχες) και θα ενισχύσει την ευσυγκινησία σου καθώς η καρδιά σου ήδη είναι ευάλωτη σε ένα άτομο που μπορεί να σε κάνει ό, τι θέλει γιατί φαίνεται ότι του έχεις αδυναμία και του κάνεις όλα τα χατίρια. Ίσως είναι η σειρά σου να πάρεις αγάπη, στήριξη και φροντίδα από αυτό και θα είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορείς να λάβεις αυτόν τον καιρό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved