Ερωτικό ωροσκόπιο 17/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Και η εβδομάδα συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη από το πρωί βρίσκεται στο ζώδιό σου. Πύρινη κι αυτή όπως και ο Δίας έρχεται να λαμπαδιάσει την καρδιά και το μυαλό σου και πλέον πας όπου σε πάνε τα συναισθήματά σου, χωρίς φραγμούς, χωρίς λογική και βέβαια χωρίς φρένα. Είτε σε σχέση, είτε όχι ο έρωτας είναι αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία της ζωής σου και ακόμα κι αν δεν σου αρέσει, δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να τον κοντράρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κινείσαι με κεκτημένη ταχύτητα από χθες και έχεις κάθε λόγο να συνεχίσεις τα πανηγύρια αφού τέτοια ήταν η πείνα σου που δεν χορταίνεται σε μια μέρα! Πριν τα προβλήματα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, θέλεις να νιώσεις για λίγο ελεύθερος/η και ζωντανός/η και το μόνο που να σε νοιάζει είναι η αγάπη σου για το έτερο ήμισυ. Όλα τα άλλα θα τα διαγράψεις από το μυαλό σου και όταν έρθει η ώρα, βλέπεις...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αν έχεις απόψε ραντεβού με ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ σας υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχει πολύ γρήγορη και θετική κατάληξη. Επιστράτευσε το χιούμορ και την ευκολία στην επικοινωνία για να το «ξεκλειδώσεις» αλλά και να μάθεις προς τα που βαδίζεις. Αν δε δεις φως από την πλευρά του, πάρε εσύ την πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις μαζί του και να του προτείνεις να βρεθείτε.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις αποφασίσει να παίξεις με τις πιθανότητες και να κερδίσεις και σήμερα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να ρισκάρεις ή να ξανοιχτείς λίγο παραπάνω και να προσεγγίσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ αλλά δεν είχες κάνει ευθεία κίνηση για να το διεκδικήσεις ή να του το φανερώσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις μια αισθητή βελτίωση και διάθεση από την πλευρά του συντρόφου σου να αναλάβει κάποια πράγματα που μέχρι τώρα απέφευγε.

ΛΕΩΝ

leont

Εντάξει τι να πούμε και για σένα. Είσαι ακόμα υπό την επήρεια της χθεσινής μέρας, οπότε και αρκετή ενέργεια έχεις και κέφι και όρεξη και δε σε νοιάζει αν είσαι στην πόλη ή δίπλα στη θάλασσα, αφού όπου κι αν βρίσκεσαι έχεις βάλει προσωπικό στοίχημα να περάσεις καλά. Πάντως στο μυαλό σου δεν υπάρχει δουλειά, ευθύνες, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, παρά μόνο ένα πρόσωπο που θέλεις να κατακτήσεις και δε θα ησυχάσεις αν δεν το καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μετά από μια μέρα ξεκούρασης και περισυλλογής αποφασίζεις να ριχτείς ξανά στην μάχη του έρωτα, πιθανόν γιατί διαπιστώνεις ότι αν δεν κουνήσεις εσύ το χεράκι σου τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν και παρακάμπτοντας τις πολλές τυπικότητες θα αναλάβεις το γενικό κουμάντο είτε της σχέση σου είτε για να προσελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά δεν ξέρεις αν αυτό αισθάνεται κάτι για σένα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό και τον 7ο οίκο σου έρχεται να ενισχύει το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από χθες και να σου θυμίσει ότι αφεντικό στη σχέση δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται. Δε χρειάζονται εντάσεις και φωνές για να περάσει το δικό σου, αρκεί να ξέρεις τα κουμπιά του συντρόφου σου και σήμερα ίσως τα πατήσεις ένα – ένα. Αν είσαι ελεύθερος/η με την γοητεία που διαθέτεις δε θα είναι δύσκολο να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με αναπτερωμένο το ηθικό και πολύ καλή διάθεση έχεις αποφασίσει σήμερα να σηκώσεις τα μανίκια και να αναλάβεις δράση στα ερωτικά σου γιατί αρκετό καιρό άφησες να περάσει και ήρθε η ώρα να δεις τι θα κάνεις. Δεν χρειάζονται όμως βιαστικές κινήσεις, όσο κι αν νιώθεις ανυπομονησία. Προετοιμάσου κατάλληλα και όταν εφοδιαστείς με όλα όσα χρειάζονται κάνε την επίθεσή σου. Εσύ θα καθορίσεις την ώρα και τον τόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Στην πρίζα είσαι από χθες και σήμερα φορτίζεσαι με ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό και ενέργεια και δεν κρατιέσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα ριχτείς με τα μούτρα σε νέες ερωτικές συγκινήσεις ενώ θα είσαι προκλητικός/η και άμεσος/η στο ερωτικό παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, ο έρωτας για τον άνθρωπό σου θα φουντώσει ίσως γιατί κάποιο άλλο άτομο θα τον φλερτάρει ανοικτά και θα σε κάνει να ζηλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ό, τι κι αν ήταν αυτό που λειτουργούσε σαν ανασταλτικός παράγοντας στην εξέλιξη των ερωτικών σου φαίνεται τώρα να υποχωρεί γι' αυτό και συ αισθάνεσαι πιο ελεύθερος/η και ατρόμητος/η. Θέλεις να ζήσεις έντονα, να ερωτευτείς, να νιώσεις την ενέργεια να σε πλημμυρίζει και αυτό βγαίνει και προς τα έξω, αφού διάφοροι/ες έλκονται από σένα σαν πεταλούδες στη λάμπα. Τελικά το καλό πράγμα αργεί να γίνει αλλά αξίζει την αναμονή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αμεσότητα και ειλικρίνεια θα διακρίνει την επαφή σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και ευθέως θα του πεις όχι μόνο τι αισθάνεσαι για αυτό αλλά θα ζητήσεις κι απ' την πλευρά του να κάνει το ίδιο. Ο χρόνος πλέον είναι πολυτέλεια για σένα και δε θέλεις να τον σπαταλήσεις σε ντεμί αγάπες και αμφίβολες καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ένα δυο πραγματάκια με το ταίρι σου προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως φταίει όλο αυτό το έντονο κλίμα που σε επηρεάζει και οι πλανήτες στα ζώδια της φωτιάς, πάντως είσαι πιο ερωτικός/η και σέξι από ποτέ και μάλιστα αυτό σου το πρόσωπο θα βγει άνετα και χωρίς καμία προσπάθεια. Η νύχτα σου αναμένεται να είναι γεμάτη συγκινήσεις και αισθησιασμό και το ταίρι σου θα απορήσει, αλλά δε θα χαλαστεί καθόλου με αυτήν την πλευρά της προσωπικότητάς σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved