Ερωτικό ωροσκόπιο 14/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και 11ο οίκο σου η παρορμητική και ανεξάρτητη φύση σου συναντά την τρέλα και την «δεν ανήκω σε κανένα» νοοτροπία οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι ένα κύμα ελευθερίας θα σε χτυπήσει και θα θέλεις για λίγο το χώρο σου ή να πάρεις ανάσες από έναν έρωτα που σε πάει μια από δω και μια από κει και να βρεθείς με φίλους και γνωστούς. Σου χρειάζεται, αρκεί να το ζητήσεις από το ταίρι σου όμορφα και να μην το επιβάλεις....

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κάνεις φιλότιμες προσπάθειες η αλήθεια να υιοθετήσεις κάποιες νέες πρακτικές ή νοοτροπία, τουλάχιστον εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αλλά υπάρχει πάντα αυτή η ανασφάλεια του καινούργιου που σε κυριεύει κι ενώ είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις, κάνεις πίσω και ξαναγυρνάς στα ίδια. Δε χρειάζεται να κάνεις το μεγάλο άλμα, απλά ένα – δυο βήματα, να κάνει κι ο σύντροφός σου άλλο ένα και να βρεθείτε κάπου στη μέση, γιατί μόνο έτσι θα φανεί η καλή σου πρόθεση και θα γλιτώσεις από γκρίνιες και εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει «στους δρόμους» όχι για να διαμαρτυρηθείς αλλά για να καταφέρεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις κυρίως οικονομικές μιας και ο Ερμής είναι πλέον στον 2ο οίκο σου και σε παρακινεί, αλλά σήμερα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ανορθόδοξους τρόπους για να τελειώσεις και να μπορέσεις μετά να κάνεις αυτά που θες με την άνεσή σου. Φρόντισε να σου μείνει αρκετός χρόνος και για το ταίρι σου γιατί ποιος ξέρει τι θα ακούσεις πάλι αν το αφήσεις τελευταίο και καταϊδρωμένο.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για λίγες μέρες ακόμα θα βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιό σου κι αν κάνεις ένα πρόχειρο απολογισμό δεν ήταν κι άσχημη παρέα αλλά όχι και τόσο large όσο στα περιέγραφαν. Τώρα όμως κατά κάποιο τρόπο έχεις επίγνωση των αναγκών και επιθυμιών σου και είναι πιο εύκολο για σένα να δρομολογήσεις την πορεία σου στα ερωτικά σου θέματα με στόχο την κάλυψή τους και σήμερα ίσως πάρεις μια ιδέα για το τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ

leont

Κακά τα ψέματα ζεις και αναπνέεις για τη μεθαυριανή ημέρα και από σήμερα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου κάνεις προετοιμασία για να κατέβεις στον ερωτικό στίβο ακμαίος/α και έτοιμος/η για να κερδίσεις. Διαθέτεις, λάμψη, μπρίο, μαγνητισμό και η τύχη είναι με το μέρος σου, ιδιαίτερα σε σένα που έχεις γεννηθείς μέχρι και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε λίγο πως θα ζητήσεις κάτι από τον σύντροφό σου γιατί μπορεί να εκληφθεί σαν διαταγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάπως πιο ήρεμος/η θα είσαι σήμερα ίσως γιατί αυτά που όφειλες να κάνεις, τα έκανες και το μόνο που έχεις τώρα, είναι να περιμένεις τα αποτελέσματα των κινήσεών σου. Το ίδιο ισχύει και με μια ερωτική σου υπόθεση που σε απασχόλησε αρκετά και σε έβαλε να ξανασκεφτείς, αν μπορείς τελικά ή όχι να συνεχίσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί η μη ξεκάθαρη στάση του εξαντλεί την υπομονή σου και σε έχει κάπως ξενερώσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν είναι ότι έχεις αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο που βλέπεις τις ερωτικές σχέσεις αλλά τώρα τελευταία τόσο με τον Άρη πάνω σου όσο και με την Αφροδίτη αλλά και τη Σελήνη σήμερα, σε εξίσου αέρινα ζώδια, βλέπεις ότι δεν κολλάς τόσο πολύ σε ένα άτομο, όπως άλλοτε, και είσαι πιο απελευθερωμένος/η. Θέλεις να περνάς καλά αλλά πάνω απ' όλα δεν θέλεις να παλέψεις άλλο για τα αυτονόητα και έτσι δεν κάθεσαι να ασχοληθείς παραπάνω, αν βλέπεις ότι δεν βγαίνει άκρη. Και που 'σαι ακόμα....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Προσπαθείς να διατηρήσεις το ερωτικό κλίμα που δημιουργήθηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες κι αυτό σε βοηθά να δεις κάπως αλλιώς τα αισθηματικά σου και να δοκιμάσεις άλλες πιο προχωρημένες μεθόδους, αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να κατακτήσεις ένα άτομο. Έτσι κι αλλιώς έχεις καταλάβει ότι με το να είσαι τόσο αινιγματικός/η και δύσκολος/η στην προσέγγιση το μόνο που καταφέρνεις είναι να απομακρύνεις κι όχι να τραβάς κοντά σου το ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έχεις αρκετή ενεργητικότητα σήμερα και ίσως την εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να κάνεις κάποιες δουλειές που συνεχώς ανέβαλες ή σου ξεφύτρωσαν την τελευταία στιγμή. Ενδεχομένως να σου δημιουργηθεί μια νευρικότητα ή άγχος και να λογοφέρεις με το ταίρι σου αλλά χωρίς να συμβεί τίποτα σοβαρό. Από το βράδυ και μετά όλα θα πάρουν άλλη χροιά και θα επέλθει όχι μόνο ηρεμία αλλά και πιο έντονο το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και μεγάλη διάθεση να ερωτευτείς ξανά ή να βελτιώσεις τη σχέση σου ξεκινά η εβδομάδα για σένα. Με άλλη ματιά βλέπεις τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι σύντομα πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Προς το παρόν πάντως θα είσαι πιο χαλαρός/η να βγεις, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις καινούργια άτομα ώστε να ανοίξεις πόρτες για το άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τελευταία μέρα που η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου και πολλά και αναπάντεχα μπορούν να συμβούν στα ερωτικά σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος/η με την εκκεντρική σου γοητεία και την έλξη που θα ασκείς θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής ενώ ίσως σου γίνει μια πρόταση από πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι και τελικά βρεθείς μαζί του. Αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου είναι πιθανό να ετοιμάσει μια όμορφη κατάσταση για δύο. Πάντως εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, σε λίγες μέρες θα δεις τα αισθηματικά σου να βελτιώνονται θεαματικά και τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες να πολλαπλασιάζονται.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ψυχολογικά είσαι καλά αλλά σωματικά νιώθεις κάπως κουρασμένος/η και έχεις ανάγκη να γεμίσεις οπωσδήποτε τις μπαταρίες σου καθώς είναι η αρχή της εβδομάδας και πρέπει να τα βγάλεις πέρα. Το μόνο που μπορεί να σε συνεφέρει είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο κι ένας καλός ύπνος, αλλά και το έτερο ήμισυ που πιθανόν να φανεί αρκετά ευρηματικό και να βρει έναν δυο τρόπους ακόμα και βέβαια εσύ όχι δε θα πεις. Γιατί να χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved