Ερωτικό ωροσκόπιο 16/7

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας στο Λέοντα τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/7

Το γεγονός της ημέρας, αν όχι της χρονιάς, είναι το καλωσόρισμα του Δία στον Λέοντα που από τις 13:30 σήμερα, μέχρι και περίπου για ένα χρόνο θα «πουσάρει» όσο μπορεί Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς.

Εκτός αυτών, επίσης ευνοημένοι είναι οι Κριοί, Τοξότες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί, τόσο στα οικονομικά όσο -κυρίως- στα αισθηματικά τους και εμείς εκεί θα σταθούμε, αφού αυτό είναι και το πνεύμα της συγκεκριμένης στήλης.

Γενικά και για όλα τα ζώδια θα μάθετε από τις άλλες στήλες του astrology.

Αξίζει όμως να επισημάνουμε ξανά ότι ο Δίας δημιουργεί ντόρο, ενθουσιάζει, υπερβάλλει και μεγεθύνει, το οποίο σημαίνει ότι γνωρίζουμε πολύ κόσμο, περνάμε καλά, διασκεδάζουμε, φλερτάρουμε, μας φλερτάρουν, ερωτευόμαστε εύκολα, αισιοδοξούμε αλλά δεν είμαστε ούτε για στριμώγματα ούτε για σχέσεις που απαιτούν υποχωρήσεις, θυσίες και ζόρια. Επίσης, επειδή πολλά θα ακούσεις αυτές τις μέρες, αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο "δεν το 'χει" όσοι... Δίες κι αν περάσουν από το κεφάλι σου, πέρα από την ανεβασμένη ψυχολογία και την ελπίδα δεν μπορούν να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω.
Αρκετά όμως με τα θεωρητικά!

Πιστοί στην παράδοση που δημιουργήσαμε από πέρσι, πάμε να δούμε "τραγουδιστά" τι δώρα φέρνει ο Δίας στο Λέοντα στα ερωτικά των ζωδίων:

ΚΡΙΟΣ

{youtube}KtEpE3aKf2c{/youtube}

«Φταίει ο έρωτας» για ό, τι σου συμβαίνει αγαπητέ και αγαπητή μου γιατί όντως ξεκινάει μια περίοδος που θα είσαι ακαταμάχητος/η, θα ελκύεις και θα... "τρελαίνεσαι". Ξενύχτια, διασκεδάσεις, κεραυνοβόλοι ή δυνατοί έρωτες σε ξεσηκώνουν για τα καλά. Για ένα περίπου χρόνο στέφεσαι πρωταθλητής του ερωτικού παιχνιδιού, του φλερτ και των κραιπαλών. Αν είσαι σε σχέση ή παντρεμένος/η, ίσως ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις την οικογένειά σου με ένα ακόμα μέλος.

ΤΑΥΡΟΣ

{youtube}kOqkke0Qlt0{/youtube}
«Αυτή η επιμονή σου» αλλά και η υπομονή είναι που θα σε στέψει νικητή στην καρδιά κάποιου ατόμου και επιτέλους θα καταφέρεις να αποβάλεις τον Κρόνο από πάνω σου, πρώτα εσύ του α' δεκαημέρου και σιγά-σιγά και οι επόμενοι. Ο Δίας έρχεται να ανταμείψει τους κόπους των προσπαθειών σου στη σχέση σου και φυσικά να σου φέρει νέους και πιο φαντεζί έρωτες αν είσαι ελεύθερος/η. Δίνεις και παίρνεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις το δρόμο σου και φαίνεται ότι τα καταφέρνεις θαυμάσια με τη βοήθεια που κατέφτασε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

{youtube}1GMdZUgj5jM{/youtube}

Στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ, σε μια σου έξοδο ή εκδρομή, ένα ζευγάρι λαμπερά, πονηρά μάτια θα αιχμαλωτίσει την καρδιά σου και θα σε βάλει σε «τρέξιμο». Τι να πεις κι εσύ! Το μόνο που σου απομένει να κάνεις είναι να τραγουδήσεις το «Μάτια μου ατέλειωτα, ζω για αυτόν τον έρωτα», να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο άτομο που σε εξιτάρει και όπου σε βγάλει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

{youtube}SlL3u5Jqbsc{/youtube}

Γενναιοδωρία στην τσέπη αλλά και στον έρωτα σου φέρνει ο Δίας στο Λέοντα και συ, άτομο που ζει για το συναίσθημα θα το βιώσεις σε όλο σου το είναι. Το αύριο δεν έχει πια καμία σημασία αφού το τώρα είναι πιο καυτό και από τον καλοκαιρινό, μεσημεριάτικο ήλιο. «Μέσα σου μια στιγμή αν ζούσα, τίποτ' άλλο δε θα σου ζητούσα» θα πεις όλο νόημα στο αντικείμενο του πόθου σου και θα το εννοείς γιατί μια στιγμή θα αξίζει χρυσάφι.

ΛΕΩΝ

{youtube}fkXdtTZpm6s{/youtube}

Μετά από 12 χρόνια απουσίας ο Δίας επιστρέφει με δόξες και τιμές στο ζώδιό σου φορτωμένος με δώρα, για να βγάλει τα χρωστούμενα. Είναι η χρονιά που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου και με τη large προσωπικότητά σου θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου. Με αέρα νικητή, λοιπόν, και τονωμένη αυτοπεποίθηση θα κινηθείς στα ερωτικά σου ενώ αν έχεις σχέση, είναι πολύ πιθανό φέτος να επισημοποιηθεί. Να φροντίσεις μόνο, ώστε το θεαματικό «Come back» σου να είναι και ουσιαστικό!.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

{youtube}oFW_qABF-2M{/youtube}

Με ανανεωμένη ψυχολογία και τελείως άλλη οπτική θα αντιμετωπίσεις διάφορες ερωτικές καταστάσεις που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα και σε έβαζαν σε άβολη θέση. Αν υπήρχε κάτι στη ζωή σου απαγορευμένο ή μυστικό πλέον δε θα σε νοιάζει κι ας γίνεις βούκινο σε όλη τη χώρα, αφού δεν θα μπορείς ή δε θα θέλεις πια να κρύψεις ούτε τις επιθυμίες, ούτε και τα αισθήματά σου. Αλήθεια, ψέματα εσύ έτσι νιώθεις και δε θα φοβηθείς να πεις «Σ' αγαπάω το φωνάζω».

ΖΥΓΟΣ

{youtube}EIMqOAwt4p0{/youtube}

Το παν είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις αγαπητέ Ζυγέ και η είσοδος του Δία στον 11ο οίκο σου αυτό ακριβώς θα κάνει, για να μπει επιτέλους το νερό στ' αυλάκι στα αισθηματικά σου. Φίλοι, παρέες, έξοδοι, διασκεδάσεις, θα «Ανάβεις φωτιές» όπου κι αν βρεθείς, θα αφήσεις κατά μέρος τις όποιες ανασφάλειες και θα γίνεις πολύ πιο τολμηρός/η και προκλητικός/η στο φλερτ, χωρίς όμως να χάσεις το στυλ σου. Καινούργιες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν και θα ανεβάσουν την ερωτική θερμοκρασία στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

{youtube}1qJbOhpK1tA{/youtube}

«Χαμός θα γίνει» αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και μέχρι τα μισά του δευτέρου, γιατί κακά τα ψέματα, η καταπίεση του Κρόνου ήταν ακόμα και για σένα μεγάλη. Μάζεψες, μάζεψες και τώρα ήρθε η ώρα να ξεσπαθώσεις. Διεκδικητικός/η, τολμηρός/η και άκρως ερωτικός/η δε θα αφήσεις κανέναν να μπει ανάμεσα σε σένα και την ευτυχία σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα στείλεις για σπίρτα όποιον/α σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα, μέχρι να αρχίσουν να ρολάρουν πιο εύκολα τα πράγματα μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

{youtube}2Sw8F-06IWM{/youtube}

Πώς να μην τρελαθείς κι εσύ με το Δία, τον κυβερνήτη σου να πιάνει λιμάνι στον εξίσου πύρινο Λέοντα; Η εύνοια είναι δεδομένη, μιας και είσαι παιδί του και θα φανεί, αφού το άνοιγμα που θα κάνεις θα είναι μεγάλο, με γνωριμίες που ίσως βγαίνουν και από τα όρια της χώρας. Είσαι αποφασισμένος/η να ζήσεις στο έπακρο την κάθε σου στιγμή και να κάνεις το «Γύρο του κόσμου» σε μια αγκαλιά (ή δύο, τρεις...). Άλλωστε το λέει και το τραγούδι «μωρό μου χαμόγελα, ο έρωτας κι η ζωή καρδιά μου θέλει τρέλα». Και όσο γι' αυτήν, εσύ την έχεις μπόλικη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

{youtube}4AkAvE-WP1k{/youtube}

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε, στο χέρι σου είναι όλα, αρκεί να πάρεις την απόφαση να βγεις προς τα έξω δυναμικά και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Τώρα και η τύχη θα είναι στο πλευρό σου με το Δία στον 8ο οίκο σου και στα οικονομικά αλλά κυρίως στα ερωτικά σου και μάλιστα θα σε σπρώξει να ξεχάσεις δια παντός ανασφάλειες, φοβίες και αρνητικές εμπειρίες και να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αρκετά έχεις προσπαθήσει, αρκετά έχεις πληγωθεί κι έχεις ματώσει για έναν έρωτα. Τώρα «Θα γυρίσει ο τροχός» με κάτι καινούργιο και πολύ πιο παθιασμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

{youtube}XfIP36iy9wE{/youtube}

Ήδη έχεις εκτοξευτεί στην στρατόσφαιρα, αφού πως και πως περίμενες ένα Δία για να ξεφαντώσεις και να χαμογελάσει το χειλάκι σου και επειδή είναι γνωστή η επεκτατική φύση του, είναι πολύ πιθανό να ξεσαλώσεις και να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι εσύ για αποκλειστικότητες και μόνιμες σχέσεις και θα κάνεις «Ό, τι σου αρέσει τελικά». Αρκετό Κρόνο άντεξες και προσπάθησες πολύ να αυτοπεριοριστείς αλλά δεν γίνεται άλλο να πιέζεσαι ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «μη». Και τότε είναι που θα αρχίσουν να σε θέλουν όλοι και όλες και θα προσπαθούν να γίνουν οι εκλεκτοί της καρδιάς σου.

ΙΧΘΥΕΣ

{youtube}mi_zlXvnrbU{/youtube}

Αγαπητέ Ιχθύ με το Δία στο Λέοντα τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ στα ερωτικά σου γιατί τόσο καιρό είχες σαν βάση το συναίσθημα και ίσως να απέκτησες (αν δεν είχες) και τάσεις μαζοχισμού, προκειμένου να διατηρήσεις μια σχέση. Τώρα το ζητούμενό σου θα είναι να μην πονάς και βασανίζεσαι, έστω και για ένα χρόνο, και αν δεν κάνεις την ηρωική έξοδο τελικά προς άλλη αγάπη, είναι πολύ πιθανό να βρεις κάποιον/α να πνίξεις τον καημό σου. Κι εδώ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί κρυφό δεν θα παραμείνει για πολύ και το «Σημάδι στο λαιμό σου» θα μαρτυρήσει τα πάντα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved