Ερωτικό ωροσκόπιο 13/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Extreme καταστάσεις ετοιμάσου να ζήσεις σήμερα στα ερωτικά σου καθώς Αφροδίτη και Άρης τριγωνίζονται και βάζουν φωτιά στα σωθικά σου. Πάθη, ζήλειες και έντονες καταστάσεις είναι στο πρόγραμμα και βέβαια ευνοείσαι τα μάλα, αν είσαι ελεύθερος/η μιας και η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο «κόβεται με το μαχαίρι». Τώρα αν είσαι σε σχέση φρόντισε ώστε η κάψα να βγει στο κρεβάτι σου και όχι σε ανούσιους καυγάδες και κόντρες με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν έφταναν οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, έρχεται και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη να κάνει όψη με τον Άρη για να σε... κορώσει. Κυριολεκτικά καυτή η μέρα σου με το συναίσθημα στο φουλ και τον ερωτισμό στα ύψη, αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεξε μην κάτσεις μέσα γιατί θα χάσεις τα καλύτερα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, δεν μιλάμε για απλή τόνωση της σχέσης αλλά εκτίναξη σε άλλες διαστάσεις, οπότε βρες τρόπο να ξεμοναχιάσεις το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μια μέρα μετά την Πανσέληνο, έρχεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη και πώς να μην τρελαθείς; Έρωτες κεραυνοβόλοι και γνωριμίες που σε στέλνουν, σε παρασέρνουν είναι πολύ πιθανές είτε μέσω φίλων, είτε σε μία σου έξοδο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε φλερτάρει απροκάλυπτα ένα άτομο και δημιουργήσει μια ένταση με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται όμως άθελά του να ξυπνήσει τον έρωτα του συντρόφου σου για σένα και να αρχίσει πάλι να σε διεκδικεί.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα τα πράγματα θα λειτουργήσουν μάλλον μυστικά και υπόγεια σήμερα μέχρις ενός σημείου, ίσως γιατί το αντικείμενο του πόθου σου δεν είναι ελεύθερο ή εσύ είσαι σε σχέση και θα σου προκύψει ένα άτομο που θα σε βάλει σε πειρασμό, ξυπνώντας σου το πάθος. Επειδή όμως η συγκεκριμένη όψη δίνει μια ευκολία στα... παραστρατήματα, έχε το νου σου γιατί δεν αποκλείεται να ενδώσεις και μετά να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο και τον ντουνιά. Αν δεις ότι παραζορίζεσαι και φοβάσαι τις συνέπειες, καλά θα κάνεις να αποχωρήσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Ρέστα θα δώσεις σήμερα. Ευστροφία, γρηγοράδα στα αντανακλαστικά και απίστευτο χιούμορ σε κάνουν ακαταμάχητο/η. Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής και το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα κάνει θραύση. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί όλοι του αντίθετου φύλου σε κοιτούν σαν «ξερολούκουμο». Το πώς θα το χειριστείς είναι δικό σου θέμα αλλά φιλικά σου συστήνουμε να μην βιαστείς να επιλέξεις. Θα έρθουν και καλύτερα. Υπομονή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ανήκεις στους πολύ ευνοημένους της ημέρας στα ερωτικά σου γι' αυτό πρέπει να κινητοποιηθείς και να δράσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Τόλμα να διεκδικήσεις, να δείξεις τα αισθήματά σου, να πιέσεις καταστάσεις, αν υπάρχει κάποιο άτομο που θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι ούτε το πριν -και ιδίως- ούτε το μετά. Αν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τα vibes που υπάρχουν και προετοίμασε το κλίμα για μια βραδιά πάθους με το σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η όψη της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου πολύ θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να νιώσεις σεξουαλικά αρκετά επιθυμητός/η, ανεβάζοντας έτσι και την αυτοπεποίθησή σου. Την τέχνη του φλερτ την κατέχεις από γεννησιμιού σου, οπότε συμβουλές για το πώς θα κατακτήσεις κάποιο άτομο που σου αρέσει δε χρειάζεσαι. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ευκαιρίες για να το γνωρίσεις γι' αυτό σήμερα άσε το άραγμα στο σπίτι και κυκλοφόρησε. Αν είσαι σε σχέση, μια κοντρίτσα με το σύντροφο θα είναι η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Άφησε κολλήματα του παρελθόντος και κάνε το παιχνίδι σου σήμερα που η μέρα σε πάει αρκετά και από πλευράς καινούργιων και ενδιαφερόντων γνωριμιών αλλά και δικής σου ερωτικής διάθεσης και του μαγνητισμού που ασκείς. Αρκετές ανάγκες και επιθυμίες έχεις συσσωρεύσει όλο αυτόν τον καιρό και είναι απαραίτητο να τις διοχετεύσεις κάπου. Συναισθηματικά και ψυχολογικά πάντως είσαι πολύ καλά γι' βάλε μπρος τα μεγάλα μέσα που διαθέτεις και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγεις νικητής/α.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ενθουσιασμός, ερωτισμός και υπερβολή φτιάχνουν ένα συναρπαστικό μείγμα που σε συνεπαίρνει σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρακινηθείς να βγεις, να διασκεδάσεις και πολύ πιθανό να ξεκινήσεις ή να συμμετάσχεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα σε κάνει να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια, αρκεί να περάσεις καλά και μην ξεφύγεις κάνοντας σχέδια με το νου σου για κάτι περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να την αναθερμάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο στην ατμόσφαιρα και εσύ το εκπέμπεις, είτε το θέλεις είτε όχι γι' αυτό και θα τραβάς τα βλέμματα του αντίθετου φύλου πάνω σου. Παραμέρισε λίγο τις δουλειές σου και βγες μια βόλτα, έστω και για ένα καφέ και που ξέρεις; Ίσως είναι η στιγμή που περίμενες για μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και μπορεί να βγάλει κάπου, μπορεί και όχι αλλά εσύ θα ξαναμπείς ζεστά στο παιχνίδι και αυτό έχει σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η συνάντηση των δύο αιώνιων εραστών και μάλιστα στα φιλικά σου αέρινα ζώδια μόνο όμορφες στιγμές μπορεί να προκαλέσει στα ερωτικά σου, καθώς αν είσαι ελεύθερος/η διαπιστώνεις ότι έλκεσαι και έλκεις σαν μαγνήτης, έχεις άνεση στην επικοινωνία και επιτυχία σε ό, τι ή όποιο άτομο ποθήσεις. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα είναι ένα ονειρεμένο βράδυ και για τους δύο, καθώς θα ζήσετε απίστευτες στιγμές γεμάτες ένταση, αυθορμητισμό και πάθος!

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σε έχουν βάλει στη μέση σήμερα πώς να αντισταθείς στο ερωτικό κλίμα που υπάρχει. Έρωτας, πάθος, διεκδίκηση, όλα τα έχει η μέρα και φυσικά θα την χαρείς στο έπακρο. Θα παίξεις όμως και συ με τη φωτιά -όσο σου επιτρέπει ο χαρακτήρας σου- και η αθωότητα του βλέμματός σου θα γίνει άκρως αφροδισιακή. Αν είσαι σε σχέση, ετοίμασε μια αισθησιακή βραδιά για δυο στο σπίτι, γεμάτη απολαύσεις και ο σύντροφός σου δεν γίνεται να μην υποκύψει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved