Ερωτικό ωροσκόπιο 11/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικά είσαι κάπως ασταθής σήμερα και ενώ είσαι μια χαρά σε πιάνει μια ανησυχία ή ένας προβληματισμός, κυρίως για την έκβαση της σχέσης σου γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν διάφορα κολλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν από την πλευρά του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για ένα άτομο που σε περιτριγυρίζει και δείχνει να του αρέσεις. Συγκράτησε λίγο τον ενθουσιασμό σου και σκέψου, αν όντως το θέλεις κι εσύ ή απλά κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον που σου δείχνει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η άποψή σου για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή τώρα δημιούργησες σχέση ίσως είναι τελείως διαφορετική από αυτήν κάποιων γνωστών ή συγγενών σου, γεγονός που σε ενοχλεί αρκετά. Όμως πρέπει να καταλάβεις ότι είναι λογικό γιατί αυτοί κρίνουν με βάση αυτό που βλέπουν και δεν μπορούν να έχουν εικόνα για το πώς περνάς ή τι παίρνεις εσύ από αυτό. Παρ' όλα αυτά μην θυμώνεις μαζί τους γιατί πιθανόν να βλέπουν καθαρότερα κάποια πράγματα αφού δεν εμπλέκονται συναισθηματικά που εσύ δεν μπορείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η εργάσιμη εβδομάδα τελειώνει αλλά αυτό δεν ισχύει και για τις υποχρεώσεις σου που ιδίως οι οικονομικές είναι πολλές και σήμερα έχεις το άγχος να κλείσεις εκκρεμότητες και να πληρώσεις κάποιους λογαριασμούς που πρέπει. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να μείνεις ταπί ή με ελάχιστα χρήματα για το σαββατοκύριακο. Μπορεί να είχες σχέδια για απόψε και στενοχωριέσαι αλλά βάλε το μυαλό σου να δουλέψει ώστε και ωραία να περάσεις με το ταίρι σου ή τους φίλους σου και να τη βγάλεις καθαρή.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και 7ο οίκο σου πρέπει να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να συναναστραφείς με κάποια άτομα κύρους ή με αρκετές γνωριμίες που σου ανοίγουν ορίζοντες. Αν είσαι ελεύθερος/η ακόμα καλύτερα καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να γοητεύσεις ένα τέτοιο που θα σου εμπνέει ασφάλεια. Αν είσαι σε σχέση ενδεχομένως να ισχύσει το «η ισχύς εν τη ενώσει» και μαζί με το σύντροφό σου να επιλύσετε ένα δύσκολο θέμα που έχει προκύψει ή να βάλετε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα για το καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ

leont

Δεν μπορείς σήμερα να κρύψεις μια κάποια απαισιοδοξία ή έναν σκεπτικισμό σου και δε θα βγάλεις προς τα έξω τη μεγαλοπρέπεια και την περηφάνια σου. Πιθανόν να μην είσαι ευχαριστημένος/η από κάποιες εξελίξεις ή κινήσεις σου στα ερωτικά σου που δεν ήταν οι καλύτερες και να προσγειώθηκες λίγο άτσαλα. Ίσως, πάλι, το άτομο που σου αρέσει να είναι πιο δύσκολο στην προσέγγισή του απ' ό, τι έδειχνε. Όπως και αν είναι τα πράγματα μάζεψε τις δυνάμεις σου και μην παραιτείσαι. Ο επιμένων νικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σημερινή Σελήνη μάλλον στην τήρηση του μέτρου και στις ελεγχόμενες καταστάσεις παραπέμπει κι αυτά σίγουρα δεν είναι ξένα σε σένα που σου αρέσει να πατάς γερά στη γη και να μετράς τις πιθανότητες της κάθε σου κίνησης. Αν λοιπόν «κάτι ψήνεται» με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ένα πλάνο θα το καταστρώσεις, προκειμένου να σπρώξεις τα πράγματα προς τα εκεί που θέλεις, με καθαρό μυαλό και άψογο υπολογισμό. Αν είσαι σε σχέση μη γίνεσαι επικριτικός/η με το σύντροφός σου αν έκανε κάποιο λάθος ή παρέλειψε κάτι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν είσαι εσύ για να μένεις μόνος/η για πολύ γιατί σιγά-σιγά χάνεις στοιχεία της προσωπικότητάς σου και μαραζώνεις, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που όλοι κυκλοφορούν δυο-δυο. Γι' αυτό κι η ανάγκη ίσως σε σπρώξει σήμερα να δεχτείς μια πρόταση κάποιου ατόμου ή τα απαντήσεις στο φλερτ του χωρίς να τρελαίνεσαι κιόλας. Σπαταλώντας όμως το χρόνο σου και την ενέργειά σου έτσι, πιθανόν να χάνεις κάτι που πραγματικά θα σε εξιτάρει. Έχε λίγο υπομονή, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να γνωρίσει και να επιλέξει και πίστεψε στο καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κάποιες πληροφορίες που πιθανόν να φτάσουν στα αφτιά σου σήμερα θα επιβεβαιώσουν περίτρανα τη γνώμη σου αλλά και τα αισθήματα που έχει για σένα ένα συγκεκριμένο άτομο και ίσως σε σπρώξουν να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου για να έρθεις πιο κοντά του. Είναι άλλωστε γνωστό ότι αν βάλεις κάτι στο νου σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις και ο στόχος σου αυτή τη στιγμή σου αρέσει πολύ, οπότε θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τον πετύχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με αρκετή ερωτική διάθεση θα υποδεχτείς τη σημερινή μέρα αλλά είσαι αποφασισμένος/η να μην ξεφύγεις και να κρατήσεις τουλάχιστον τα προσχήματα καθώς ένα άτομο που σου αρέσει πρέπει να πειστεί για το ενδιαφέρον σου και να υποκύψει. Αν το καταφέρεις, σίγουρα το σαββατοκύριακο σου θα είναι καυτό. Αν είσαι σε σχέση, θα χρησιμοποιήσεις κάποια ατράνταχτα επιχειρήματα για να καταφέρεις το σύντροφό σου να συμφωνήσει μαζί σου σε μια οικονομική σου κίνηση ή αγορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μια μέρα πριν την Πανσέληνο θα έχεις κάποια δείγματα για το τι μέλλει γενέσθαι σε ένα θέμα που αφορά στη σχέση σου. Μια συναισθηματική φόρτιση σαφώς και θα υπάρχει δεν θα είναι όμως αρκετή για να σε εμποδίσει να δεις την πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σε βάλει σε σκέψεις, κατά πόσο θα έκανες υποχωρήσεις, προκειμένου να συνυπάρξεις ερωτικά με κάποιον άνθρωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Για μια ακόμα φορά ίσως αποδειχτεί ότι οι ερωτικές επιλογές σου δεν ήταν σωστές ή ήταν πολύ βιαστικές, χωρίς στόχο και σαφή κριτήρια. Το να προσπαθήσεις σήμερα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στον εαυτό σου ή σε κάποιο δικό σου άτομο δεν είναι η καλύτερη κίνηση γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επαναλάβεις τα ίδια με την πρώτη ευκαιρία. Η εκκεντρική γοητεία σου είναι αυτή που τραβά το ενδιαφέρον του άλλου φύλου αλλά και συ πρέπει να βλέπεις, να δοκιμάζεις και μετά να «παίρνεις»....

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Παρότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και η μέρα από μόνη της δεν βοηθά, εντούτοις θα κάνεις υπερπροσπάθεια να μη χάσεις την επαφή με την άκρως συναισθηματική σου πλευρά και να μην μπεις στο τριπάκι της λογικής επεξεργασίας γιατί τότε και ευθύνες θα αναγκαστείς να αναλάβεις και να αναθεωρήσεις κάπως την οπτική σου για ένα άτομο που αγαπάς. Για αυτό ίσως κοντραριστείς με ένα φίλο σου που προσπαθεί να σε κάνει να δεις την πραγματικότητα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved