Ερωτικό ωροσκόπιο 7/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η εβδομάδα ξεκινά άσχημα για σένα, καθώς το εξάγωνο του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη, σε ενεργοποιεί και σε σπρώχνει σε αιφνιδιαστικές κινήσεις στα ερωτικά σου που όμως θα σου αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν είναι για προγράμματα και πλάνα η μέρα αλλά για «φλασιές» και αυθόρμητες καταστάσεις που με το σκεπτικό «δε χάνω και τίποτα» μπορείς να δοκιμάσεις, να ρισκάρεις και να πετύχεις το οτιδήποτε επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σήμερα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις καθώς και ερωτικά και οικονομικά μπορεί να λάβεις ένα δώρο από κει που δεν το περιμένεις. Ένα ραντεβού ή ένα τηλεφώνημα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε αφήσει προς στιγμήν άφωνο/η αλλά γρήγορα θα συνέλθεις από το αρχικό ξάφνιασμα και δε θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, τολμώντας το κάτι παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Δευτέρα αυτή δεν έχει καμία σχέση με όλες τις υπόλοιπες, καθώς οι ανατροπές ή οι μετατροπές που μπορεί να προκύψουν μόνο για καλό λόγο θα είναι. Εσύ κιόλας που πετάς τη σκούφια σου για αλλαγές, όχι μόνο δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, αλλά αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή σε μια έξοδο να γνωρίσεις ένα άτομο που ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό σου. Σε σχέση ή όχι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς σήμερα και θα γευτείς μοναδικές εμπειρίες.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πάνω κάτω θα έρθουν σήμερα και για σένα στα ερωτικά σου, καθώς είναι πιθανή μια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει και θα σου ανατρέψει αρκετά δεδομένα και κακώς κείμενα. Επίσης, κάτι αναπάντεχο μπορεί να συμβεί στα επαγγελματικά σου που θα σε ευχαριστήσει πολύ. Βέβαια για να λειτουργήσουν όλα θετικά θα πρέπει και συ να έχεις τη διάθεση να αλλάξεις πράγματα και να ρισκάρεις περισσότερο. Αυτό πάρε το σαν προειδοποίηση και για την αυριανή ημέρα γιατί το μήνυμα του Ουρανού θα είναι πιο άμεσο και ίσως πιο απότομο, αν εμμένεις στην περιφρούρηση και την προσωπική σου ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

leont

Μία καινούργια, συναρπαστική γνωριμία που έρχεται να ανατρέψει τη μέχρι τώρα κατάσταση στην ερωτική σου ζωή θα σε κάνει ίσως να αναρωτηθείς που κρυβόταν τόσο καιρό ή τι ήταν αυτό που άλλαξε τα πράγματα, οπότε ελεύθερε Λέοντα καλά θα κάνεις σήμερα να κυκλοφορήσεις. Αν είσαι σε σχέση, μια όμορφη έκπληξη από το σύντροφό σου θα αναθερμάνει τα συναισθήματά σου και θα νιώσεις πιο ερωτευμένος/η μαζί του από ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσύ είσαι άνθρωπος του προγράμματος και της τάξης και γι' αυτό κάθε ανατροπή ή μεταβολή που γίνεται στην ζωή σου δε την βλέπεις με καλό μάτι καθώς θα πρέπει να αναπροσαρμόζεις τα πάντα. Εντούτοις, τώρα τελευταία έχεις καταλάβει ότι καμιά φορά είναι απαραίτητες γιατί μόνο έτσι κινητοποιείσαι να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις το ερωτικό σου –και όχι μόνο- επίπεδο. Μπορεί να εκνευρίζεσαι, να στραβώνεις αλλά σήμερα δε θα σε χαλάσει ό, τι γίνει, αρκεί να έχεις ανοικτό μυαλό και γρήγορα αντανακλαστικά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αναπάντεχα νέα, επαφές ή συναντήσεις σίγουρα θα χρωματίσουν τη μουντή Δευτέρα και θα σε χαροποιήσουν τόσο που ούτε εσύ δε θα πιστεύεις στα μάτια και τα αφτιά σου. Εκεί που πίστευες ότι τα χεις χάσει όλα, ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα ή αμφέβαλες, γίνεται ένα μπραφ και όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή στη σχέση σου και γενικότερα στην ερωτική σου ζωή. Όλα είναι πιθανά και τίποτα δεδομένο. Αυτό πρέπει να έχεις πάντα στο νου σου, ακόμα κι όταν τα πράγματα δε φαίνονται να πηγαίνουν όπως τα θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Αφροδίτη με το εξάγωνο της με τον Ουρανό λειτουργεί μάλλον ανατρεπτικά στα ερωτικά σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να τα παίξεις όλα για όλα με ένα άτομο που θέλεις να κερδίσεις και να το καταφέρεις. Είναι μια μέρα που το πιο παράξενο ή απίθανο μπορεί να συμβεί, σε αντίθεση με ό, τι είναι μέσα σε πλαίσιο ή πλάνο. Γνωρίζοντας αυτή τη λεπτομέρεια πρέπει να την εκμεταλλευτείς και να κινηθείς αστραπιαία και στοχευμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ενθουσιώδης και κεφάτος/η ξεκινάς τη βδομάδα σου και γιατί όχι, αφού όλα φαίνονται να γίνονται προς όφελός σου, ακόμα και αναβολές ή ξαφνικές αλλαγές. Εκεί που ευνοείσαι είναι τα ερωτικά σου, καθώς είτε στη σχέση σου θα συμβεί κάτι που θα τα ανατρέψει με θετικό τρόπο, είτε αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία σε μέρος και χρονική στιγμή που δεν περίμενες, θα σε συναρπάσει και θα σου δημιουργήσει αναζωογονητική και περιπετειώδη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όλα είναι πιθανά σήμερα, ακόμα και τα πιο απίθανα, αρκεί να μην τα έχεις βάλει στόχο. Εν ολίγοις, αν έχεις παραιτηθεί ή δε σε νοιάζει πια τίποτα στα ερωτικά σου και ρίξεις όλο το ενδιαφέρον και την προσοχή σου αλλού, τότε είναι πολύ πιθανό να τσιγκλήσεις την όψη Αφροδίτη – Ουρανού που θα «κοπεί» να σου αποδείξει ότι βιάστηκες να αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Το θέμα λοιπόν είναι να ξεχάσεις το πρόσωπο που σε βασανίζει ή δεν έχεις και να ασχοληθείς με πιο πρακτικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο κυβερνήτης σου, Ουρανός κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και φυσικά εσύ που είσαι γεννημένος/η για την ανατροπή των δεδομένων έχεις κάθε λόγο να πανηγυρίζεις αφού θα αποδείξεις στην πράξη ότι είτε καλό είτε κακό, τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Αφορμές για να χαρείς και να χαμογελάσεις θα έχεις αρκετές είτε στα οικονομικά με κάποιο απρόσμενο δώρο είτε στα ερωτικά σου που και εκεί σαν μάννα εξ ουρανού θα σου έρθει μια γνωριμία ή μια αλλαγή από το ταίρι σου για να καλύψει την «πείνα» σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια καινούργια διάσταση εμφανίζεται από το πουθενά στα ερωτικά σου που αν και αλλάζει τα δεδομένα εντούτοις δε σε αφήνει δυσαρεστημένο/η, καθώς συμβάλλει τα μέγιστα στην αποφόρτιση της όποιας έντασης είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου με τρόπο θετικό και σε φέρνει πιο κοντά του. Αν είσαι ελεύθερος/η μια καινούργια γνωριμία με ένα άτομο ασυνήθιστο, προκλητικό αλλά πολύ γοητευτικό, σε κάνει να θέλεις να το ακολουθήσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved