Ερωτικό ωροσκόπιο 6/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι και το βράδυ που θα είναι η Σελήνη απέναντί σου τουλάχιστον εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να αποφασίσεις πως θα δράσεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι ξεκάθαρη. Το σίγουρο είναι ότι το θέλεις αλλά δεν αντέχεις την αναμονή που σε βάζει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί σήμερα να βάλεις κάποιες ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τις δικές σου αλλά με αυτή σου την κίνηση θα πάρεις την προσοχή και την αγάπη που σου αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ίσως βρεις ευκαιρία σήμερα να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες που ήθελες αλλά χθες δεν είχες και πολύ διάθεση να τις κάνεις αλλά μάλλον θα πέσεις στον... ύφαλο που λέγεται «σύντροφος» καθώς τα σχέδιά του ήταν τελείως διαφορετικά. Προκειμένου να αποφύγεις λοιπόν τη γκρίνια και τα παράπονά του, διαμόρφωσε αλλιώς το πρόγραμμά σου και άφησε ένα κενό χρόνου για να μπορέσετε να πάτε κάπου ή να κάνετε κάτι οι δυο σας να χαλαρώσετε και μην επιδείξεις τη γνωστή ξεροκεφαλιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μπορεί να είσαι από τους ευνοημένους αυτής της περιόδου, κυρίως από τους πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σου και σου προσφέρουν ευκαιρίες αλλά για σήμερα τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Πιθανόν εξαιτίας της συναισθηματικής σου φόρτισης, δεν μπορείς να χειριστείς εύκολα ένα δίλημμα στην ερωτική σου ζωή. Ίσως το καλύτερο να εκμεταλλευτείς τη μέρα για μια μικρή προσωπική απόδραση που θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις την ισορροπία σου.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οδεύοντας προς το τέλος της πορείας του Δία στο ζώδιό σου ίσως ενδόμυχα να βρίσκεσαι σε εγρήγορση να τον εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο γίνεται, προκειμένου να αποκομίσεις σημαντικά προσωπικά οφέλη, αποβάλλοντας φοβίες και ανασφάλειες. Για σήμερα πάντως η καλύτερη επιλογή σου σε μια ερωτική κατάσταση, πιθανόν να είναι και η πιο ριζοσπαστική για τα δικά σου μέτρα. Μια βραδινή έξοδος, αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ συναρπαστική εμπειρία που λαχτάρας εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ

leont

Είσαι στα καλύτερά σου σήμερα, οπότε αν σε «τρώει» μια συζήτηση που θες να κάνεις με το έτερο ήμισυ και την έχεις καθυστερήσει ίσως είναι η τέλεια μέρα για να γίνει. Ο συγχρονισμός είναι σημαντικός, γι' αυτό μην το καθυστερείς άλλο και μίλησε για όλα αυτά που έχεις στο μυαλό και την καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να προετοιμάζεσαι αφού πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιάζονται από δω και πέρα αλλά πρέπει να διατηρήσεις την επιλεκτικότητά σου και να πάρεις την καλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μέχρι και το βράδυ, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, θα βιώσεις πολύ όμορφες στιγμές. Δεν θα λείψουν τα ερωτικά παιχνίδια, οι προκλήσεις και το έντονο φλερτ που θα σου ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεση. Αργότερα όμως, κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου μπορεί να σου θολώσουν τα νερά, ιδιαίτερα αν είσαι στο ψάξιμο για να λύσεις ένα μυστήριο που αφορά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καλύτερα λοιπόν να ασχοληθείς μαζί τους αύριο που θα έχεις μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος να τις επεξεργαστείς.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τη Σελήνη να συνεχίζει μέχρι το βράδυ να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να συναντά στην πορεία της τον Άρη είναι λογικό να αυξηθεί η συναισθηματική ένταση στη σχέση σου σήμερα, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, απλά θα υπάρχει μια δόση υπερβολής που γρήγορα όμως θα εκτονωθεί. Αν είσαι μόνος/η μια ανάμνηση από ένα παλιό σου έρωτα μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά, αλλά αν μπορέσεις να την αντιμετωπίσεις και τη χειριστείς σωστά, θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για την τωρινή σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι πολύ πιθανό σήμερα ανάμεσα σε χαλαρές συζητήσεις και κουτσομπολιά να ανακαλύψεις κάποιες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά που θα καταγραφούν στον εγκέφαλό σου, ώστε να τις επεξεργαστείς αργότερα με την ησυχία σου. Από το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου, ίσως αρχίσουν και σε ζώνουν τα φίδια και οι συναισθηματικές σου αντιδράσεις, δεν θα είναι οι καλύτερες, παρ' όλα αυτά δε θα βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, ούτε θα μοιραστείς με κάποιον τις σκέψεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Θέλεις πολύ να συναντήσεις κάποιους φίλους σου σήμερα και να πάτε κάπου να πείτε τα δικά σας αλλά εξίσου έχεις την ανάγκη να βρεθείς και με το ταίρι σου και προσπαθείς να βρεις τρόπο να παντρέψεις και τα δύο. Αν δεν γίνεται αυτό, τότε πολύ πιθανόν να κάνεις ό, τι επιθυμείς περισσότερο. Πάντως είναι υπάρχει η περίπτωση να λογοφέρεις ή να σε αναστατώσει το σχόλιο κάποιου δικού σου ατόμου για το πώς χειρίζεσαι τις ερωτικές σου υποθέσεις που θα το θεωρήσεις παρεμβατικό ή προσβλητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αμφιβολίες ή φοβίες για το αν πράγματι κινείσαι σε σωστό δρόμο στα ερωτικά σου ή κάνεις λάθος εξαιτίας των έντονων επιθυμιών σου ίσως σήμερα χαλάσουν τη διάθεσή σου. Επειδή σε ορισμένα ερωτήματα, γρήγορες και εύκολες απαντήσεις δεν υπάρχουν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Αν κάτι σε ενοχλεί κατά βάθος σε ένα πρόσωπο ή σου δημιουργεί ανάμεικτα αισθήματα, τότε ασυνείδητα πιάνεις κάποιο προειδοποιητικό «σήμα» για να φυλαχτείς και δεν είναι σκόπιμο να αγνοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θα ήταν καλό σήμερα να κρατήσεις μια υπόσχεση που έχεις δώσει στο αγαπημένο σου πρόσωπο, ειδικά είναι κάτι σημαντικό και βασίζεται πάνω σου. Πίεσε λίγο τον εαυτό σου για να το κάνεις, ακόμα κι αν δεν έχεις καμία όρεξη. Αν είσαι ελεύθερος/η βλέπεις ότι οι μετοχές σου έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν γι' αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η λογική δεν είναι το φόρτε σου, αλλά έτσι όπως θα διαμορφωθούν οι συνθήκες στη σχέση σου σήμερα, απαιτείται τουλάχιστον μια μικρότερη συναισθηματική προσέγγιση. Οπότε άφησε τα δράματα για άλλη μέρα και προσπάθησε να έχεις μια αντικειμενική ματιά γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην εκτόνωση μιας έντασης που ίσως δημιουργηθεί. Άσε που μπορεί να καταλήξει σε πολύ παθιασμένες ερωτικές στιγμές μετά... Στο χέρι σου είναι να την μετατρέψεις προς όφελός σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved