Ερωτικό ωροσκόπιο 3/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες ανησυχίες ενδέχεται να σε απασχολήσουν σήμερα, είτε σχετικές με ένα επαγγελματικό σου θέμα, είτε γιατί έχεις υποσχεθεί κάτι σημαντικό στο αγαπημένο σου πρόσωπο και νομίζεις ότι, εξαιτίας της έλλειψης χρόνου, δεν θα μπορέσεις να το τηρήσεις. Αν το μυαλό σου κολλάει στην αρνητική πλευρά σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις. Μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις, αν οργανωθείς λίγο παραπάνω. Έτσι, και το λόγο στο ταίρι σου θα κρατήσεις και τις δουλειές σου θα κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο στο να καταφέρεις να προσεγγίσεις ερωτικά ένα πρόσωπο, αρκεί να του μιλήσεις ανοικτά και χωρίς περιστροφές. Αν κρύβεις ορισμένα από τα συναισθήματα που τρέφεις γι' αυτό, μπορεί να του στείλεις λανθασμένα μηνύματα και όπως αντιλαμβάνεσαι μετά θα είναι λίγο δύσκολο να σε εμπιστευτεί. Μια πλήρης και ειλικρινής αποκάλυψη είναι ο καλύτερος τρόπος γιατί έτσι θα το εκπλήξεις ευχάριστα και θα σου δώσει την ευκαιρία που ζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ακόμα έχεις τη θέληση αλλά και τη διάθεση να το παλέψεις σε ένα ερωτικό σου θέμα, αν και σήμερα ενδεχομένως να μειώσεις κάπως τις επιθυμίες και τους ρυθμούς σου και να πας λίγο πιο αργά. Σίγουρα, η αμεσότητα και η ειλικρίνεια θα σε βοηθήσουν αλλά αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ευχάριστες «σπιτικές» στιγμές με το σύντροφό σου κι ίσως οργανώσετε ή αλλάξετε κάπως το χώρο σας.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η «ατζέντα» σου για σήμερα ίσως περιλαμβάνει μια συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού για ένα ζήτημα που σας απασχολεί και το είχατε παγώσει. Όμως θα διαπιστώσεις στην πορεία της κουβέντας ότι χρειάζονται κι αλλά να γίνουν από αυτά που είχες στο νου σου ή να ξαναγίνουν ορισμένα γιατί υπάρχει ένα μπέρδεμα. Ευτυχώς, τουλάχιστον από θέμα χρόνου, δε θα έχεις πρόβλημα καθώς προλαβαίνεις να τα τακτοποιήσεις εγκαίρως.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, ενώ ξεκινάς με μεγάλη αποφασιστικότητα και θάρρος να παλέψεις για να κάνεις δικό σου ένα άτομο που θέλεις πολύ, όσο περνά η μέρα θα κολλήσεις σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες, αν και δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, εντούτοις σου ανακατεύουν ό, τι είχες στο μυαλό και σε αναγκάζουν να προσγειωθείς κάπως άτσαλα στην πραγματικότητα. Οι περιστάσεις μπορεί να μην πηγαίνουν όπως επιθυμούσες, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην προσπαθήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου νιώθεις ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να στοχεύσεις σε κάποια πράγματα στα ερωτικά σου που πιστεύεις ότι σου αξίζουν, ακόμα κι αν είναι λίγο πιο ψηλά από το μέσο όρο αλλά χωρίς να ξεφεύγουν πολύ από τα δικά σου λογικά πλαίσια. Τύχη, λόγω Αφροδίτης, έχεις, τόλμη, επίσης, εξαιτίας του Άρη στο 2ο, μυαλό δεν το συζητάμε, οπότε γιατί να μην το παλέψεις; Αν είσαι σε σχέση, θυμήσου ότι το να αποκαλύπτεις την ευαίσθητη πλευρά σου στο σύντροφό σου είναι δείγμα αγάπης και εμπιστοσύνης.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα ίσως υπάρξει μια θετική αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, καθώς θα παρατηρήσεις ότι πλέον πραγματικά ακούει τις απόψεις σου και δίνει περισσότερη προσοχή στη γνώμη σου από άλλες φορές. Ως ζώδιο του αέρα, η άνεση στην επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για σένα για αυτό σε χαροποιεί πολύ, ωστόσο φρόντισε να έχεις και συ τα αφτιά σου ανοικτά για να διατηρήσεις την αμοιβαιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πιέζεσαι να εκφράσεις κάποια συναισθήματα που έχεις μέσα σου αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο για σένα γι' αυτό και πιθανόν να σου δημιουργήσουν μια φόρτιση. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσεις να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου. Το ότι τα αναγνωρίζεις σημαίνει ότι μπορείς να τα διαχειριστείς, οπότε φρόντισε να μην τους επιτρέψεις να χαλάσουν τη μέρα σου ή να ταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα γιατί τα πράγματα οσονούπω θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα, με τη Σελήνη στην Παρθένο ίσως ανακαλύψεις ότι κάποιο άτομο που το θέλεις πολύ δεν είναι απόλυτα ειλικρινές μαζί σου. Αν βάλεις τα γεγονότα κάτω και τα δεις πιο προσεκτικά, θα καταλάβεις αμέσως την αλήθεια, κι όσο πιο σύντομα το κάνεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Μετρίασε τις αντιδράσεις σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, ούτε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αν δεν έχεις στην κατοχή σου όλα τα στοιχεία που σου χρειάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τέσσερεις πλανήτες πάνω και γύρω σου να ανακατεύουν συνεχώς την τράπουλα είναι λογικό να λειτουργείς σπασμωδικά, ιδίως όταν οι δυο από αυτούς αφορούν στα ερωτικά και τη σχέση σου και είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Έχεις αποφασίσει λοιπόν να κλείσεις τα αφτιά σου και να πάρεις το δικό σου μονοπάτι, με οδηγό το ένστικτό σου. Εύκολο δεν είναι όπως θα διαπιστώσεις σήμερα, για μια ακόμα φορά, αλλά τουλάχιστον πιστεύεις ότι έτσι μόνο θα βρεις την άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ημέρα σου παρέχει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να οργανώσεις κάπως την προσωπική σου ζωή (όσο είναι δυνατό), αλλά και να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να καλύψεις κάποιες ανάγκες στα ερωτικά σου. Εδώ όμως δε μιλάμε για συναισθηματικές προσεγγίσεις αλλά για καθαρά πρακτικές μεθόδους, όμως αυτό δε δείχνει να είναι τελείως έξω από αυτό που χρειάζεσαι σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θα σε απασχολήσει ένα θέμα του συντρόφου σου και ενδέχεται να σε επηρεάσει αρκετά, όμως το τσακωθείς μαζί του ή να προσπαθήσεις έμμεσα να τον αναγκάσεις να το αντιμετωπίσει πιθανόν να μην είναι ο καλύτερος τρόπος. Αφού ξέρεις ότι κάποια πράγματα χρειάζονται ορισμένες φορές το χρόνο τους για να γίνουν γιατί επιμένεις να το λύσεις άμεσα; Ηρέμησε και μη χαλάς τη μέρα σου γιατί μετά θα δεις ότι όλα θα έρθουν και θα κάτσουν έτσι όπως πρέπει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved