Ερωτικό ωροσκόπιο 2/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχεις και πολλά κέφια σήμερα γιατί πέρασες ένα έντονο συναισθηματικά τετραήμερο αλλά και μόνο που είναι αρχές του μήνα θα το παλέψεις για να μη σε πάρει από κάτω. Το πιο πιθανό είναι να μαζευτείς στο σπίτι και να ανασυνταχτείς. Πάντως, οι δυνατότητες στα ερωτικά σου φαίνονται απεριόριστες και τώρα που ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος οι προοπτικές για την επόμενη ερωτική σου περιπέτεια ξαφνικά ανοίγονται μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η υπομονή σου θα αρχίσει τελικά να αποδίδει καρπούς και τα ερωτικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους ενώ η σχέση σου βελτιώνεται σιγά-σιγά, καθώς κι εσύ θα μαλακώσεις αρκετά και θα παραδεχτείς ότι σε ορισμένα πράγματα επέμενες καθαρά από θέμα εγωισμού. Οι μεγάλες αλλαγές είναι μπροστά σου και είσαι έτοιμος/η να τις σφιχταγκαλιάσεις γιατί πλέον νιώθεις περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από χθες έχεις αρχίσει και παίρνεις τα πάνω σου αλλά σήμερα θα πιάσεις ταβάνι, καθώς ο κυβερνήτης σου, Ερμής, γυρνάει ορθόδρομος και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις την εύνοια και ό, τι βάλεις στο νου σου κάθεται. Μέχρι τώρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να σχεδιάσεις τίποτα για σένα και το σύντροφό σου αλλά τώρα θα συζητήσετε μέχρι και ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο και ίσως βάλετε κάτω τα οικονομικά σας για να δείτε το πότε, το που και το πόσο. Αν είσαι ελεύθερος/η το κέφι σου αλλά και η σεξουαλική σου διάθεση σε κάνει πόλο έλξης.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μέρα για βόλτα με το ταίρι σου για να ξεφύγετε λίγο από τα ίδια και τα ίδια και να ξεσκάσετε ενώ μια συζήτηση ή συνάντηση με ένα γνωστό ή συγγενή σου ίσως είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική για ένα άτομο που σου αρέσει, αν είσαι ελεύθερος/η. Ο μήνας έχεις ξεκινήσει με καλές προοπτικές για σένα πάντως και θα φροντίσεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής όσο περισσότερο μπορείς.

ΛΕΩΝ

leont

Παρότι η μέρα σου θα ξεκινήσει με ένα άγχος για τα οικονομικά σου, ίσως γιατί θέλεις να οργανώσεις τις διακοπές σου ή να κάνεις μια αγορά και βλέπεις ότι πρέπει να κάνεις περικοπές για να τα καταφέρεις, στην πορεία θα ξεχαστείς και θα φροντίσεις να χαρείς το βράδυ σου παρέα με το αγαπημένο σου άτομο. Η ερωτική σου διάθεση άλλωστε είναι αρκετά ανεβασμένη και αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε ένα πονηρό παιχνίδι ή έντονο φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο ίσως βρεθείς σε ένα ερωτικό σταυροδρόμι σήμερα. Εξέτασε τα δεδομένα που πιθανόν να εμφανίστηκαν στα τέλη του προηγούμενου μήνα, πριν αποφασίσεις ποιο δρόμο θα πάρεις αυτόν και σίγουρα δε θα κάνεις λάθος. Αν είσαι σε σχέση, παρ' όλες τις δουλειές που έχεις θα αποφασίσεις να αφιερώσεις το χρόνο σου στο σύντροφό σου, κάνοντας μαζί κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν ή πηγαίνοντας κάπου το βράδυ.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχεις κουραστεί αρκετά αυτές τις μέρες και έχεις την αίσθηση ότι όλα είναι ίδια και τίποτα δεν αλλάζει, πέρα από τον χρόνο που περνά κι ίσως είναι αυτή η αιτία της κακοδιαθεσίας σου σήμερα. Πάντως μην απογοητεύεσαι γιατί σύντομα θα έχεις την ευκαιρία σου για μια ερωτική περιπέτεια. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η αγάπη είναι ένα μυστήριο που απαιτεί ανοικτό μυαλό και οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου είναι αυτές που ίσως σε τραβήξουν σε νέες εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η σημερινή μέρα σε καλεί να βάλεις κάτω τα θετικά και τα αρνητικά της σχέσης σου και να τη δεις από την πρακτική της πλευρά. Μετά από αρκετή σκέψη θα αποδεχτείς ότι ίσως τελικά να μην είναι ο μεγάλος έρωτας αλλά καλύπτει κάποιες ανάγκες σου, όμως τώρα τελευταία ούτε αυτό σε ικανοποιεί. Αν σκοπεύεις να κάνεις μια συζήτηση, προσπαθώντας να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ξεκίνα με προσοχή και τσέκαρε το κλίμα να δεις, αν αντέχει το άλλο άτομο να ακούσει την αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλές ήταν οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων αλλά μια κουβέντα σε βάθος μαζί του θα γίνει πιο εύκολα τώρα που ο Ερμής γύρισε ορθόδρομος. Αν είσαι ελεύθερος/η, νιώθεις ξαφνικά σαν κάποιος να σε απελευθέρωσε από δεσμά και πιστεύεις ότι με λίγη τύχη θα καταφέρεις να προσελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλέον το επικοινωνιακό σου ταλέντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις προσπαθήσει πολύ για να καλυτερέψεις την ερωτική σου ζωή αυτόν τον καιρό αλλά έχεις αντιμετωπίσει διάφορες επιπλοκές που παρουσιάζονται την τελευταία στιγμή και στο τέλος παραμένεις στην ίδια κατάσταση. Ο ορθόδρομος Ερμής όμως σε βοηθά, ώστε να πάρεις πιο εύκολα κάποιες αποφάσεις αλλά για να φτάσεις εκεί ίσως πρέπει πρώτα να ζητήσεις τη συμβουλή κάποιου φίλου σου που εμπιστεύεσαι και είναι πιο έμπειρος σε αυτά τα θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για σένα που θα επιλέξεις να την περάσεις με το ταίρι σου είτε πηγαίνοντας κάπου έξω για φαγητό είτε να δεχτείς κάποιους φίλους στο σπίτι, να γελάσετε και να κουτσομπολέψετε. Αν πάντως αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση με το σύντροφό σου και υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τη χαλαρή ατμόσφαιρα για να την λύσεις τώρα. Περίμενε λίγο και πιθανόν όλα θα μπουν στη θέση τους από μόνα τους.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 7ο οίκο σου σε κάνει πιο ξεκάθαρο/η στις επιδιώξεις σου γι' αυτό και νιώθεις πιο αποφασισμένο/η να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι το σωστό για τη σχέση σου και να μην βασίζεται σε γνώμες και απόψεις άλλων που πιθανόν να σε επηρεάζουν και στο τέλος να τα μπλέκεις. Αν είσαι ελεύθερος/η και οι σκέψεις σου σε έστελναν σε μια ερωτική κατάσταση του παρελθόντος, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και πάρε το μάθημά σου ώστε να αποφύγεις στο μέλλον παρόμοιες περιπτώσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved