Ερωτικό ωροσκόπιο 1/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/7

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ars

ΚΡΙΟΣ

Κατά πολύ πιο αισιόδοξος/η είσαι σήμερα και η θετική σου ενέργεια σου πιστεύεις ότι θα σου φέρει καλοτυχία γι' αυτό και θα τολμήσεις να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει πολύ. Απλά να είσαι λιγότερο ενθουσιώδης γιατί η υπερβολική σιγουριά ότι θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση από την πλευρά του μπορεί να σε... φάει. Πάντως είτε είσαι σε σχέση είτε μόνος/η, θα αναζητήσεις τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που προσφέρει ο έρωτας, ακόμα και για να ξεφύγεις από τη βαρεμάρα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η σχέση σου αλλά και γενικότερα τα ερωτικά σου και η επίδρασή τους στη ζωή σου θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα ίσως γιατί μια μικρή πράξη ή ένας λόγος είναι αρκετά για να σε ανεβάσουν στα ουράνια ή να σε καταβαραθρώσουν. Ακόμα όμως κι αν θέλεις να τ' αλλάξεις όλα και να μη δίνεις τόσο μεγάλη σημασία, δεν είσαι έτοιμος/η. Το μενού πάντως για το αποψινό βράδυ είναι πλούσιο σε ρομαντικές στιγμές και αισθήματα είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, οπότε φρόντισε να το απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου είναι λογικό η κίνηση στην ερωτική σου ζωή να έχει αυξηθεί, όπως επίσης και η ταχύτητα που μεταβάλλονται κάποια δεδομένα που την αφορούν. Ακόμα κι αν φημίζεσαι όμως για τη γρηγοράδα σου, είναι δύσκολο ορισμένες φορές να συμβαδίσεις μαζί τους ή να προσαρμοστείς αμέσως. Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνεις ένα βήμα πίσω, μήπως και αποκτήσεις καλύτερη οπτική γωνία αυτού αισθηματικού χάους που βιώνεις και να αλλάξεις προοπτικές.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ιδίως εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, νιώθεις ότι επιτέλους τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και έχεις περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά για το μέλλον της. Ήρθε λοιπόν η ώρα να βάλεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου για ύπνο και να πιστέψεις ότι αυτό που προσδοκούσες είναι πια ένα βήμα πριν την πραγματοποίησή του. Αν είσαι ελεύθερος/η και υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει, μην κολλάς και κάνε την κίνησή σου.

ΛΕΩΝ

leont

Ο μήνας ξεκινά γεμάτος ευνοϊκές προοπτικές για σένα και το φλογερό σου ταμπεραμέντο που τονίζεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σου συμβαδίζει με τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Εντούτοις, αν είσαι σε σχέση, μην «πάρεις φωτιά» με τη μία, αν κάποιες υποψίες που είχες για το σύντροφό σου βγουν αληθινές. Τα πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα, οπότε η εκτίμησή σου ίσως να είναι λάθος ή υπερβολική. Αν είσαι ελεύθερος/η και με τη λάμψη που διαθέτεις θα κινηθείς με στόχο την προσωπική σου ευτυχία και την κατάκτηση ενός μεγάλου έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το να διαχειριστείς τις προκλήσεις που σου γίνονται τη συγκεκριμένη εποχή στα ερωτικά σου είναι αρκετά δύσκολο, καθώς είναι στη φύση σου σε οποιοδήποτε τομέα να λειτουργείς οργανωμένα και ξεκάθαρα και να ξέρεις ακριβώς που βαδίζεις. Αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει, ώστε να μη τα χάνεις ή μπλέκεσαι είναι να έχεις σαφείς προτεραιότητες για να διαχωρίζεις που ή καλύτερα σε ποιο άτομο θα δώσεις περισσότερο προσοχή και ποιο θα αφήσεις να περάσει αδιάφορα από δίπλα σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα φαίνεται η υπομονή και η καρτερία να μη σε συνοδεύει, καθώς στα ερωτικά σου θέματα θα λειτουργήσεις πολύ άμεσα και μέσα στον ενθουσιασμό. Όμως, πιθανόν να είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τη δεδομένη στιγμή αφού οι περιστάσεις είναι τέτοιες που δεν σου αφήνουν τα περιθώρια να κρύψεις ή να κοντρολάρεις τα συναισθήματα που έχεις για ένα άτομο. Κατά αυτό τον τρόπο κι εσύ θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η και οι πιθανότητες να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα αυξάνονται κατά πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αν ήταν άλλη στιγμή θα αφοσιωνόσουν στο γεμάτο σου πρόγραμμα και δε θα ήθελες τίποτα ερωτικό να σου αποσπάσει στην προσοχή. Όμως σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και φαιά ουσία σε ένα άτομο που σου αρέσει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα παραμερίσεις για λίγο κάποια επαγγελματικά σου καθήκοντα ίσως γιατί σε ξανανιώνει και σε ξεαγχώνει. Έτσι κι αλλιώς είσαι από αυτούς που δε χάνουν τον έλεγχο των πραγμάτων και ανά πάσα στιγμή μπορείς να επανέλθεις στην πρότερη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όταν βρίσκεις ένα άτομο που σου αρέσει, ενθουσιάζεσαι και πέφτεις με τα μούτρα μέχρι που εξαντλείσαι. Το να κόψεις ταχύτητα και να το πας πιο σιγά, δεν είναι του χαρακτήρα σου αλλά τουλάχιστον φρόντισε να μην καταναλώνεις όλη την ενέργειά σου γιατί στο τέλος θα "καείς". Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το σύντροφό σου πιθανόν για τον προορισμό σας για τις διακοπές θα σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό γιατί θα διαπιστώσεις ότι προσπαθεί να σου επιβάλει την άποψή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Υπάρχει μια συναισθηματική ένταση σήμερα μέσα σου πιθανόν γιατί σου αρέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά δεν ξέρεις και πολλά πράγματα γι' αυτό και δεν ξέρεις πως μπορείς να πάρεις περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν είναι ελεύθερο ή όχι γιατί έτσι θα γνωρίζεις μέχρι που σε παίρνει να κινηθείς. Αν υπάρχει κάποιος κοινός γνωστός έχεις την ικανότητα να εκμαιεύσεις πολλά, διαφορετικά περίμενε μέχρι να τα μάθεις από πρώτο χέρι κι ανάλογα πράξε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ενδεχομένως ο μήνας να μπει κάπως περίεργα γιατί κάποιο άτομο θα σου εκφράσει τα συναισθήματα που τρέφει για σένα και θα νιώσεις κάπως περίεργα. Βέβαια θα εκτιμήσεις πολύ το θάρρος και την ειλικρίνειά του αλλά θα έχεις μια δυσκολία να διαχειριστείς την κατάσταση, γιατί μάλλον δεν αισθάνεσαι το ίδιο. Με όσο πιο διπλωματικό και ευγενικό τρόπο θα πρέπει να του εξηγήσεις τη θέση σου, για να μην του δώσεις ελπίδες. Αν είσαι σε σχέση και με τη Σελήνη ακόμα στον Λέοντα ίσως παρευρεθείς με το ταίρι σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μια γιορτή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου, εξαιτίας του πλήθους των συναισθημάτων που έχεις για ένα άτομο, να μην πάρεις μια μεγάλη απόφαση που ενδεχομένως να είναι και εσφαλμένη. Να επικεντρωθείς στα γεγονότα που έχεις μπροστά σου και αν είναι δυνατό να πάρεις λίγο χρόνο να ξεδιαλύνεις και τα συναισθήματά σου και αν πραγματικά είσαι έτοιμος/η για τέτοιο βήμα, μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη, όσο κι αν σε ευνοεί αυτό το διάστημα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved