Ερωτικό ωροσκόπιο 28/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να αφιερωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και τις ανάγκες του και να εξετάσεις κάποιες μελλοντικές προοπτικές σου και ενδεχομένως να φερθείς λίγο εγωιστικά στο σύντροφό σου. Σοφό θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση για τα ερωτικά σου γιατί είσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η, ακόμα κι αν έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να το κάνεις. Η πιο σωστή σου κίνηση είναι να πάρεις το χρόνο σου και να ακούσεις αποκλειστικά και μόνο την καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ενδεχομένως το έτερο ήμισυ να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ δουλειά έχεις να κάνεις ακόμα και σήμερα που είναι Σάββατο και να αρχίσει τη γκρίνια. Προσπάθησε να του εξηγήσεις με υπομονή και ψυχραιμία ότι κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν, δεν έχουν συγκεκριμένη μέρα και να τον πείσεις ότι όσο περισσότερο δυσανασχετεί, τόσο πιο αργά θα τελειώσεις και δε θα μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί. Μην απορήσεις, αν μετά αρχίσει τις γλύκες και τις αγκαλιές για να σε χαλαρώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είσαι ακόμα επηρεασμένος/η από τη χθεσινή Νέα Σελήνη, οπότε ίσως είναι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Επειδή ευνοείσαι αρκετά στα ερωτικά σου αυτόν τον καιρό, δε σημαίνει ότι πρέπει να προτρέχεις και να κάνεις βιαστικές κινήσεις, ιδίως σήμερα, γιατί δε θα σου βγουν. Όσο λοιπόν κι αν θέλεις να καταλήξεις κάπου ή είσαι στην τσίτα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, ψάξου λίγο παραπάνω, αν πχ όντως νιώθεις πράγματα για ένα άτομο ή είναι το σεξουαλικό που σε παρακινεί.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου αλλά και τη νέα της φάση να επιδρά ακόμα, ένα πλήθος συναισθημάτων έχει έρθει στην επιφάνεια που πιθανόν δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις. Αυτό που είναι απαραίτητο στη σχέση σου και γενικότερα στην ερωτική σου ζωή είναι να κρατήσεις όσο μπορείς ανοικτό το μυαλό σου, να μην παρασύρεσαι από τη διάθεση της στιγμής και οι προσδοκίες σου να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η, διαφορετικά θα απογοητευτείς.

ΛΕΩΝ

leont

Έχεις κάποιες αμφιβολίες για τα συναισθήματά σου για ένα άτομο που σου αρέσει αρκετά και σε ενοχλεί που δεν μπορείς να προχωρήσεις αλλά θέλεις πρώτα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι συμβαίνει. Μείνε για λίγο με τον εαυτό σου, μακριά από τις επιρροές κάποιων δικών σου ατόμων και άκου την καρδιά σου τι προσπαθεί να σου πει. Αν και πάλι κολλάς σε κάποια σημεία και βλέπεις ότι διχάζεσαι, ίσως πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια ενός έμπιστου ατόμου που σε ξέρει και εμπιστεύεσαι τη γνώμη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Και λόγω μέρας και λόγω συνθηκών, σήμερα θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο χαλαρός/η και ξένοιαστος/η, εντούτοις υπάρχει μια νευρικότητα στη συμπεριφορά σου ή βγάζεις μια ευθιξία κυρίως προς το σύντροφό σου. Αυτό που σου χρειάζεται οπωσδήποτε, είναι να αλλάξεις λίγο παραστάσεις, οπότε καλό θα ήταν να πάτε μια βόλτα κάπου ή να συναντήσετε τους κοινούς σας φίλους, να ξεσκάσεις και να περάσεις όμορφα γιατί αν μείνετε μέσα μάλλον θα καταλήξετε να τσακώνεστε για χαζομάρες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα δεν ξεκίνησε πολύ δυναμικά για σένα, καθώς υπάρχει ένα μούδιασμα, μια δυσανασχέτηση για το κάτι παραπάνω που ίσως περίμενες και δεν ήρθε. Οι αλλαγές σίγουρα δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη και ιδίως στα ερωτικά θέματα, αρχίζουν να φαίνονται στην πορεία κι όχι αμέσως. Αυτό που πρέπει όμως να συνειδητοποιήσεις είναι ότι αν πχ έχεις καλομάθει το σύντροφό σου σε βάρος του εαυτού σου, τότε το να τον ξεμάθεις είναι δύσκολο και παίρνει χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αν και το μυαλό σου δείχνει πρόθυμο να βάλει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και να ξεκολλήσει, η καρδιά σου αρνείται πεισματικά να συμπορευτεί, προκαλώντας σου διάφορα συναισθήματα. Πρέπει να την πείσεις όμως να αφήσει πίσω μια αγάπη από τα παλιά γιατί μόνο έτσι θα έχει χώρο να εγκατασταθεί η καινούργια. Όλες οι συνθήκες σιγά-σιγά θα είναι υπέρ σου και θα είναι κρίμα να χάσεις ευκαιρίες γιατί θα είναι σκαλωμένη στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Όλο αυτόν τον καιρό η έλξη που ασκείς είναι μεγάλη, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις και τραβάς πάνω σου αρκετά άτομα ίσως όμως να μην είσαι απόλυτα ευχαριστημένος/η είτε γιατί ένα συγκεκριμένο είναι απόρθητο κάστρο για σένα και πολύ δύσκολα θα το κατακτήσεις, είτε γιατί αισθητικά ή πνευματικά δεν σε ικανοποιούν, παρά μόνο για κάτι εύκολο και γρήγορο. Έχε όμως λίγο υπομονή και μην απογοητεύεσαι γιατί όλο και κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου κάνοντάς σε ευάλωτο/η και ευσυγκίνητο/η και ίσως αυτό που σου χρειάζεται είναι να αποκτήσεις καλύτερη σχέση με το συναίσθημά σου για να μπορέσεις να το διαχειριστείς πιο εύκολα, αφού προσπαθείς να το απωθήσεις αλλά εκείνο πάντα βρίσκει τρόπους να επανέρχεται και να σε αναστατώνει. Δεν είναι δείγμα αδυναμίας να παραδεχτείς ότι έχεις ακάλυπτες επιθυμίες και ανάγκες αλλά δύναμη και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο αποφασιστικά θα κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι πολύ πιθανό σήμερα μια κουβέντα που θα έχεις με το σύντροφό σου να γίνει σε τεταμένο κλίμα γιατί θα αποπειραθείς να την καθοδηγήσεις εκεί που σε συμφέρει, χρησιμοποιώντας κάποια θεωρητικά επιχειρήματα, μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις συναισθηματικές του αντιδράσεις. Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό που κάνεις δεν είναι δίκαιο γιατί κι εσύ λειτουργείς απόλυτα και εγωιστικά και στον άλλο δίνεις την εντύπωση ότι δεν νοιάζεσαι για την άποψή του.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα ίσως σε στενοχωρήσει ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σου γιατί θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο εκμεταλλεύεται την καλή σου την καρδιά και καταλήγεις συνεχώς να του κάνεις τα χατίρια. Παρ' όλα αυτά, επειδή η εποχή σε ευνοεί, θα βάλεις ένα τέλος, αν με την ηπιότητα αλλά και την πονηριά που σε διακρίνει, κάνεις μια κουβέντα μαζί του, θέτοντας τον προβληματισμό σου σαν απορία και χωρίς δράματα και συναισθηματικές εξάρσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved