Ερωτικό ωροσκόπιο 26/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα από χθες ίσως συνεχίζει να είναι βαρύ και να υπάρχει ακόμα ένταση με το αγαπημένο πρόσωπο, οπότε καλό θα ήταν να μην επιμείνεις σε κάποια πράγματα για να αποφύγεις τον τσακωμό. Το να υποχωρήσεις ή να συμβιβαστείς δεν είναι του στυλ σου, όμως, αν δεν θες να το φτάσεις στα άκρα, τουλάχιστον πάρε τις αποστάσεις σου. Πιθανόν να σου τη βαρέσει, αν είσαι ελεύθερος/η και να κάνεις μια κίνηση πολύ αστραπιαία προς ένα άτομο που σου αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ανθεκτική σου κράση αλλά και η υπομονή μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς μια αγχωτική κατάσταση στα ερωτικά σου σήμερα. Ακόμα και αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να ξεσπάσεις, κάνε το καλύτερο και για σένα και για τη σχέση σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Με το πέρασμα της ημέρας η κρίση θα εκτονωθεί από μόνη της. Ο μαγνητισμός σου πάντως είναι κι αυτός αρκετά έντονος και οι συνθήκες σε ευνοούν να κάνεις κρούση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη για λίγο ακόμα θα είναι στο ζώδιό σου, ευνοώντας νέες ερωτικές γνωριμίες που όμως θα είναι αρκετά περίεργες ή σίγουρα θα ξεφεύγουν από το συνηθισμένο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια κουβέντα που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα αρχίσει να παίρνει πιο σοβαρή τροπή κι ενδεχομένως να ξεφύγει τελείως. Προσπάθησε να την ελέγξεις όσο μπορείς και μην παρασυρθείς από τα «σου 'πα» και «μου 'πες» γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε μαλωμένοι.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήνεις πίσω σου την ανατρεπτική αντίθεση Άρη – Ουρανού που εμφανίστηκε σαν κεραυνός εν αιθρία για να σε αναστατώσει αλλά δεν ησυχάζεις, καθώς μπροστά σου είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν να διαπιστώσεις ότι στη σχέση σου υπάρχει μια αδιόρατη πάλη για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι, που καλώς ή κακώς εσένα συναισθηματικά σε απογοητεύει. Ίσως πρέπει να ρισκάρεις και να το κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου, πριν φτάσετε στο σημείο να καταλογίζει ευθύνες ο ένας στον άλλον.

ΛΕΩΝ

leont

Μια νέα γνωριμία από το πουθενά ή μέσα από μια καινούργια ομάδα ή παρέα γνωστών είναι πολύ πιθανή σήμερα γι' αυτό να μην αρνηθείς προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, ακόμα κι αν είναι της τελευταίας στιγμής και δεν προλαβαίνεις να ετοιμαστείς όπως θα ήθελες. Αν είσαι σε σχέση, μια πιθανή ρομαντική απόδραση που σχεδιάζατε με το ταίρι σου, εξαιτίας των διαφωνιών σας, ίσως γίνει αιτία καυγά. Άφησέ το για την ώρα και επανέρχεσαι όταν θα ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η ατμόσφαιρα συνεχίζει και σήμερα να είναι τεταμένη ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και γι' αυτό αν θέλεις πραγματικά να ηρεμήσετε και να πάτε παρακάτω, να δώσεις τόπο στην οργή, ιδιαίτερα σε κάποια ξεσπάσματά του. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρέπει να κινηθείς προσεκτικά, να μην σε συνεπάρει η φούρια και αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί ενδεχομένως να μη βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Χρησιμοποίησε όση διπλωματία διαθέτεις σήμερα για να μπορέσεις να ξεπεράσεις μια κόντρα με το σύντροφό σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις τον... Κινέζο. Φρόντισε μόνο μην το παρακάνεις και τον εκνευρίσεις περισσότερο. Αν έχεις δεσμευτεί να κάνεις κάτι, καλό θα ήταν να κρατήσεις την υπόσχεσή σου γιατί στην αντίθετη περίπτωση οι επιπτώσεις δεν θα είναι ευχάριστες. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα διακόψεις την επαφή που είχες με ένα άτομο γιατί θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει η ποιότητα που αναζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως σε αναγκάσουν σήμερα να ξοδέψεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου να τις διευθετήσεις, γεγονός που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σε ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου και περίμενε να βρεθείτε. Γενικά, πάντως, για να μην υπάρξει απογοήτευση και από τη δική σου πλευρά γιατί θα αναγκαστείς να στερηθείς την παρουσία του, καλό θα ήταν να διαχειριστείς καλύτερα το πρόγραμμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την παιδικότητα και την ανεμελιά σου αλλά δεν παύει να υπάρχει μέσα σου μια ανασφάλεια που όσο περνάει η μέρα αυξάνεται και ενδεχομένως να έρθει στην επιφάνεια, αν βρεθείς σε μια περίπλοκη κατάσταση σήμερα στη σχέση σου. Προκειμένου να το αποφύγεις, πρότεινε να κάνετε δημιουργικό και διασκεδαστικό με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η, κάτι αναπάντεχο θα εμφανιστεί και θα σε αναστατώσει στα ερωτικά σου, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς να το "αγκαλιάσεις".

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μπορεί να έχεις εξαντληθεί από τα πολλά σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στα ερωτικά σου και να φτάνεις στο σημείο να λες «τέρμα, ως εδώ ήταν» αλλά κάτι μέσα σου σε τρώει και σε σπρώχνει ξανά να κάνεις ό, τι μπορείς για να πετύχεις το στόχο σου. Ίσως να είναι αυτή η αποφασιστικότητά σου που έχει τη δύναμη να σε οδηγήσει πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Στη σχέση σου, πάντως, μια κρίση ή μια ψύχρα θα σε οδηγήσει να ξανασκεφτείς, πόσο ακόμα θα κάνεις υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μιας που ανακατεύτηκαν τα πράγματα στα ερωτικά σου και ίσως να βγήκαν και κάποια προσωπικά ζητήματα στην επιφάνεια, ίσως ήρθε η ώρα να τα ψάξεις λίγο παραπάνω και να φτάσεις στα βαθύτερα αίτια. Εάν δεν αντιμετωπίσεις τις «σκιές» σου με ειλικρίνεια, τότε θα μεγαλώσουν. Η μόνη περίπτωση να λύσεις κάποια θέματά σου είναι να ρίξεις άπλετο φως σε ό, τι κρύβεται στο σκοτάδι. Αν είσαι ελεύθερος/η, επειδή υπάρχει το αντιφατικό στοιχείο μέσα σου, θα προβληματιστείς με ένα άτομο που μέχρι πρότινος ξετρελαινόσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχεις την τάση να μπερδεύεις λίγο τα πράγματα ή να τους δίνεις παραπάνω σημασία από ό, τι έχουν και συναισθηματικά να φορτίζεσαι, γι' αυτό θα ήταν καλό να είσαι πιο προσεκτικός/η σήμερα και να μην αφήσεις την απογοήτευσή σου να μετατραπεί σε θυμό προς το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ανάγκη σου να είσαι με κάποιο άτομο θα είναι μεγαλύτερη και πιθανόν να μπλεχτείς σε μια ερωτική κατάσταση που δεν θα είναι καθόλου εύκολη για σένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved