Ερωτικό ωροσκόπιο 23/6

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και κατά κάποιο τρόπο κάνει την ερωτική σου ζωή πολύ πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη. Η ενθουσιώδης και παρορμητική φύση σου συναντά την προσωποποίηση της επικοινωνίας και της περιέργειας και φυσικά όπως καταλαβαίνεις σου δημιουργείται η διάθεση να ξανοιχτείς, να κάνεις γνωριμίες, να βγεις και να δεις έναν καινούργιο κόσμο. Ευνοούνται οι φρέσκοι έρωτες με νεαρότερα άτομα ή μπορεί να συναντήσεις σε ένα ταξίδι σου, καθώς και με υπηκόους μιας άλλης χώρας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η διάθεσή σου αρχίζει και αλαφραίνει κάπως ενώ σιγά-σιγά αφήνεις το κλισέ και κάπως συντηρητικό σου πρόσωπο και αποφασίζεις να χαλαρώσεις τις αντιστάσεις σου κι ενδεχομένως να πειραματιστείς με έρωτες που είναι πιο έξω από τα νερά σου. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα το μεσημέρι σε εγκαταλείπει και πηγαίνει στους Διδύμους, αφήνοντας όμως ακόμα το περιθώριο ενός μήνα να χαρείς τη γοητεία και τον ερωτισμό που σου χάρισε κι ίσως κάποια μπόνους στα οικονομικά σου γι' αυτό και δε θα λυπηθείς ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινά σήμερα για σένα καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο στις 15:33 κάνοντας ιδανική την αρχή της βδομάδα σου. Θα αντιληφθείς και εσύ ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει όσον αφορά στον αέρα που αποπνέεις, καθώς περισσότερα βλέμματα θα συγκεντρώνονται πάνω σου ενώ νιώθεις την ανάγκη της ανανέωσης και της φρεσκάδας στην ερωτική σου ζωή. Μέχρι και σχεδόν τα τέλη του επόμενου μήνα, θα κάνεις πλήθος καινούργιων γνωριμιών αλλά βέβαια δεν εγγυώνται μονιμότητα, αφού έτσι κι αλλιώς αυτό που θα σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμου εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και αν το δούμε στεγνά το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι ψυχολογική ανάταση και διάθεση για ανανέωση ενώ στην εργασία σου τα πράγματα θα αρχίσουν και περνούν σε μια πιο χαλαρή φάση. Αλλά, αν το κοιτάξεις προσεκτικότερα, θα καταλάβεις ότι ακμαίο ηθικό και ξενοιασιά είναι δύο στοιχεία που κάνουν τον άνθρωπο απίστευτα ερωτικό. Φρόντισε όμως να μην μπλεχτείς σε διπλά ταμπλό ή γίνεις το τρίτο πρόσωπο, αν και εφόσον δεν το θέλεις.

ΛΕΩΝ

leont

Είσαι από τα ευνοούμενα ζώδια κι εσύ γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στον 11ο οίκο σου και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να διευρύνεις τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, να διασκεδάσεις περισσότερο και να επιδοθείς στο αγαπημένο σου σπορ, το φλερτ. Εύκολα θα σε προσεγγίζουν διάφορα άτομα που θα επιδιώκουν την παρέα σου -κι όχι μόνο- καθώς κι εσύ με χαμόγελο και ευδιαθεσία θα χαίρεσαι την κάθε μέρα σου, χωρίς να κολλάς στο μετά. Αυτά θα κάνουν και το έδαφος πιο πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Όμορφες στιγμές γεμάτες παιχνιδιάρικη διάθεση και χαλαρότητα σου επιφυλάσσει η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και με τον Άρη να μη δείχνει ακόμα πρόθυμος να εγκαταλείψει τον 8ο οίκο σου, τουλάχιστον όχι πριν σε κάνει τον καλύτερο κυνηγό, αντιλαμβάνεσαι ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί, ώστε να διώξεις από πάνω σου ανασφάλειες και κολλήματα και να ξανοιχτείς ερωτικά σε νέες εμπειρίες. Ακόμα και στην υπάρχουσα σχέση σου τα πράγματα φαίνονται πιο καλά, χωρίς να υπάρχει η τάση για γκρίνιες και εξαρτήσεις.

arlekin

Μην χάσεις τον μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr και των εκδόσεων Άρλεκιν, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 24/6

Κέρδισε όλα τα Άρλεκιν της χρονιάς!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένας μεγάλος κύκλος επαφών αρχίζει να ανοίγει για σένα από σήμερα που περιλαμβάνει αρκετές συναντήσεις, εξόδους και γνωριμίες με άτομα που έχουν κοινές ιδέες και σε ανανεώνουν, κάνοντάς σε να βρίσκεσαι διαρκώς στο δρόμο, αφού συχνά κάπου θα έχεις να πας. Είναι μια καλή περίοδος να σχεδιάσεις τις διακοπές σου ενώ καλέσματα από γνωστούς και συγγενείς θα σε απαλλάξουν ίσως από ένα κόστος. Μια επαφή που ενδεχομένως να γίνει μέσω ενός ατόμου που το γνωρίζεις ή ενός ταξιδιού θα σε αναστατώσει με την καλή έννοια και θα σε αναζωογονήσει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Λίγο το καλοκαίρι που χαλαρώνει τις αντιστάσεις, λίγο η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα αρχίσεις και εσύ να ανεβαίνεις ψυχολογικά και ερωτικά ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια τάση πιο φιλελεύθερη και ανεξάρτητη, μη επιδιώκοντας κάτι μόνιμο και σταθερό, αλλά την καλοπέραση και την πρόσκαιρη ευχαρίστησή σου, με το γνωστό τρόπο «χτυπάμε και φεύγουμε». Με το μυαλό στην αύξηση των εσόδων σου άλλωστε, είναι καλύτερο αυτό από το να βιαστείς να δεθείς. Πάντως είτε είσαι ελεύθερος/η είτε σε σχέση οι νύχτες σου προμηνύονται πολύ σεξουαλικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η πεταχτούλα και ναζιάρα Αφροδίτη στους Διδύμους έρχεται το μεσημέρι στον 7ο οίκο σου, φέρνοντάς σου χαρά, αισιοδοξία (όχι ότι δεν είχες) αλλά και ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σου, αφού έχεις την καλή διάθεση να βάλεις κάτω τα πράγματα και να μιλήσεις ανοικτά για όλα μαζί του. Ο ερωτισμός που θα εκπέμπεις είναι αναμφισβήτητος και φυσικά όλο αυτό το ανάλαφρο και επικοινωνιακό σου στυλ θα ελκύσει αρκετά άτομα κοντά σου. Οι ευκαιρίες για μια νέα σχέση θα διαδέχονται η μία την άλλη, οπότε πάρε το ποπ-κορν κι άρχισε να απολαμβάνεις το καλοκαίρι που για σένα μόλις άρχισε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εσύ έχεις μπει εδώ και μέρες σε προθέρμανση, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι καλό θα έρθει στο δρόμο σου ερωτικά, οπότε πρέπει να προετοιμαστείς ανάλογα, ξεκινώντας πρώτα απ' όλα από την ψυχολογία σου που έχει αρχίσει και γίνεται θετική και η στάση σου πιο αεράτη. Για σένα λοιπόν που συνηθίζεις να κινείσαι σύμφωνα με το νόμο και την τάξη αυτή η Αφροδίτη είναι ό, τι πρέπει. Μια γνωριμία μάλιστα στον εργασιακό σου χώρο ίσως σου αποδείξει έμπρακτα ότι υπάρχουν κι άλλα εκεί μέσα που μπορούν να σε κάνουν να χαρείς, πέρα από τα «μπράβο» ή την προαγωγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με την Αφροδίτη στο εξίσου αέρινο ζώδιο των Διδύμων είναι δυνατόν να μην νιώθεις την ανάγκη να "αερίσεις" και την ερωτική σου ζωή; Ξαφνικά αισθάνεσαι να σε πλημμυρίζει εκείνη η χαρά της νιότης που όλα ήταν απλά και ξένοιαστα, που το αύριο δε σε απασχολούσε, αρκεί να περνούσες καλά εκείνη τη στιγμή. Καλοκαιρινά βράδια με παρέες, καρπούζι, μπύρες, διασκέδαση και ερωτικά ειδύλλια θα είναι μέσα στο μενού επιλογών σου. Αν έχεις σχέση θα υπάρξει και από τους δυο μια τάση ανεξαρτησίας και χαλαρότητας των δεσμών αλλά αυτό είναι που θα σας φέρει πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είσαι κι εσύ από τους πιο ευνοημένους αυτήν την περίοδο, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να εγκαταλείψεις φοβίες και μυστήρια και να γίνεις πιο άμεσος/η και επικοινωνιακός/η. Η ζωή είναι ωραία, όταν είναι απλή, έρχεται να σου ψιθυρίσει στο αυτί και να σε σπρώξει να ανανεώσεις τόσο το χώρο σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Γι' αυτό, αν είσαι σε σχέση που δεν περνάς καλά και ζορίζεσαι, είναι πιθανό να την κάνεις με ανάλαφρα πηδηματάκια για κάπου καλύτερα. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την ρουτίνα, ήρθε η ώρα να ανοίξεις το παράθυρο για να μπει φρέσκος αέρας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved