Ερωτικό ωροσκόπιο 21/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Όσο η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου ο ρυθμός που κινείσαι είναι απίστευτα γρήγορος. Χρησιμοποίησε την ορμή σου για να κάνεις τη νύχτα του σαββατόβραδου ερωτικά πιο συναρπαστική. Άσε που από το πρωί ο Ήλιος έχει περάσει στον Καρκίνο οπότε, θες – δε θες, ένα συναισθηματισμό, ένα ρομαντισμό θα τον αποκτήσεις και καλά θα κάνεις να τον χαρείς στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις την κίνησή σου σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει με πολλές προοπτικές επιτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ερωτική σου ζωή θυμίζει σήμερα λίγο τρελό φορτηγό με πατημένο το γκάζι και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις μπας και επιβραδύνει. Επειδή αυτή η κατάσταση σου ενισχύει την αβεβαιότητα και σε εμποδίζει να κινηθείς στο δικό σου ρυθμό, καλά θα κάνεις να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου, να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου και να αποκτήσεις σιγουριά. Στο κάτω-κάτω πρέπει να «προθερμανθείς» γιατί αυτό το καλοκαίρι προμηνύει πολλές αισθηματικές περιπέτειες που θα σε έχουν στο τρέξιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα πιθανόν να φτάσεις στο σημείο να κάνεις υποθέσεις εξαιτίας ενός γεγονότος που μπορεί να συμβεί στα ερωτικά σου και να κάθεσαι να αναρωτιέσαι για διάφορα. Επειδή όμως δεν έχεις υπομονή να περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα αναλάβεις ενεργό δράση και θα κάνεις μια αναφορά στο ταίρι σου για να καταλάβεις από τις αντιδράσεις του. Έτσι κι αλλιώς ξέρεις από την πείρα σου ότι όσο αφήνεις να υπάρχουν ασάφειες, τόσο πιο περίπλοκα γίνονται στη συνέχεια.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ότι ο Ήλιος σήμερα μπήκε στο ζώδιό σου δε σημαίνει ότι τα όποια προβλήματα στην ερωτική σου ζωή θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί, αλλά αν είσαι ειλικρινής και τα αναγνωρίσεις, θα είναι το πρώτο σου βήμα για να επέλθει σιγά-σιγά η αλλαγή. Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για σένα να καταφέρεις την ουσιαστική βελτίωση στα αισθηματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές θα είναι οι ευκαιρίες από δω κι πέρα να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου.

ΛΕΩΝ

leont

Δε φαίνεται να έχεις πολύ υπομονή σήμερα κι ίσως γίνεις λίγο απότομος/η σε συμπεριφορά γιατί μπορεί να προκύψει ένα μικρό μεν, λίγο ενοχλητικό δε ζήτημα στα ερωτικά σου. Πιθανόν να έχεις κουραστεί και να του δίνεις παραπάνω διαστάσεις απ' όσο είναι. Μην χάσεις το στυλ σου και προσπάθησε να ανακτήσεις γρήγορα την ψυχραιμία σου για να το χειριστείς γιατί δεν αξίζει να χαλάσεις το σαββατόβραδό σου για κάτι ανάξιο λόγου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ίσως σήμερα σε πιάσει μια έντονη ανησυχία ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου στην ερωτική σου ζωή και μάλλον έχεις ένα δίκιο. Μην προσπαθήσεις όμως να εκλογικεύσεις το συναίσθημά σου, ούτε να αρχίσεις να ψάχνεις μηχανισμούς ενεργοποίησης περιορισμών. Προφανώς έχεις ανάγκη να βιώσεις κάποιες εμπειρίες, οπότε μην τα βάλεις με τον εαυτό σου. Αντίθετα, φρόντισε να αναγνωρίσεις ότι έχεις κάποιες επιθυμίες και βρες τρόπο να τις καλύψεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

arlekin

Μην χάσεις τον μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr και των εκδόσεων Άρλεκιν, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 24/6

Κέρδισε όλα τα Άρλεκιν της χρονιάς!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό στον 7ο οίκο σου είναι πιθανό να αυξήσει κάπως τις συναισθηματικές εντάσεις στη σχέση σου. Εν τω μεταξύ πάνω που θα νομίζεις ότι έχει ξεπεραστεί το ένα κύμα, αμέσως μετά θα σκάει κάποιο άλλο. Να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά να τα υπερπηδήσεις. Σκέψου ότι στο κάτω- κάτω δε βαριέται ο ένας τον άλλο και αναζωογονείστε. Είτε είσαι σε σχέση, πάντως, είτε ελεύθερος σήμερα πιθανόν να κάνεις κάτι για να ενισχύσεις την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και την αυτοπεποίθησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα πιθανόν να βρεθείς στο σωστό μονοπάτι που θα σε βγάλει στο να ανακαλύψεις την αλήθεια σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, οπότε καλά θα κάνεις να μην αγνοήσεις ενδεχόμενα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σου. Ίσως ανησυχείς για αυτό που θα βρεις ή έχεις μια ανασφάλεια αλλά δε θα τα παρατήσεις γιατί κατανοείς κατά βάθος ότι μόνο έτσι θα ξέρεις που βρίσκεσαι και πως πρέπει να κινηθείς από δω και πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πιθανόν να είσαι μέσα στον ενθουσιασμό για ένα νέο άτομο που έχει εμφανιστεί στη ζωή σου αλλά υπάρχει πιθανότητα σήμερα μια κίνησή του να σε κολλήσει και να σε κάνει να ελαττώσεις την ταχύτητά σου προς την κατάκτησή του. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ευελιξία σου και την ευχάριστη διάθεση γιατί ενδεχομένως η συμπεριφορά του να μην οφείλεται σε σένα αλλά σε κάτι άλλο. Αν είσαι ήδη σε σχέση μην πάρεις φωτιά με τη μία από κάποιο σχόλιο που μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στον 7ο οίκο σου σηματοδοτεί μαζί με το Θερινό Ηλιοστάσιο και μια νέα εποχή στα αισθηματικά και στη σχέση σου. Άκου την καρδιά σου και όχι τη φωνή της λογικής και προχώρα σε ό, τι σε κάνει ευτυχισμένο/η. Ξανοίξου, γνώρισε καινούργια άτομα, φλέρταρε, παίξε και μη σκέφτεσαι το τι θα γίνει. Εσύ που ειδικεύεσαι να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις ήρθε η στιγμή να αποδείξεις ότι δεν εξαντλείς όλο το ταλέντο σου στα επαγγελματικά. Μπορείς να τα καταφέρεις και στα ερωτικά, αρκεί να το βάλεις καλά στο μυαλό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, ενδεχομένως να έχεις περισσότερο διάθεση για εξερεύνηση και πειραματισμό, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου γι' αυτό φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Βγες μαζί του, επικοινώνησε, προσπάθησε να εκφράσεις όλα όσα θέλεις, απόψεις, ανησυχίες, ιδέες και θα καταλάβεις κατά πόσο μπορεί να υπάρξει κάτι περισσότερο μεταξύ σας. Πάντως μη βιαστείς να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, αν δεν είσαι βέβαιος/η ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Όταν ερωτεύεσαι η δημιουργικότητά σου είναι στα πάνω της και βρίσκεις πάντα τρόπους για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σήμερα όμως μπορεί να υπάρξει μια ένταση με κάποιο άτομο που σχετίζεσαι αυτήν την περίοδο. Αντί να την αυξήσεις με το να δραματοποιήσεις την κατάσταση, καλό θα ήταν να διατηρήσεις τη μειλίχια διάθεσή σου και να το αφήσεις να περάσει. Θα δεις ότι μέχρι το βράδυ τα πράγματα, όχι απλά θα έχουν ηρεμήσει, αλλά θα περάσεις κι υπέροχες ερωτικές στιγμές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved