Ερωτικό ωροσκόπιο 20/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα τελειώνει για σένα με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού η Σελήνη από την αρχή της καινούργιας μέρας βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν έχεις λοιπόν σχέση με τον άνθρωπό σου θα ζήσεις έναν έρωτα όλο... τρέλα και από άποψη θέρμης αλλά και έντασης και ενέργειας. Αν είσαι ελεύθερος/η, προετοιμάσου για ένα καυτό διήμερο, αφού θα προκαλείς, θα διεκδικήσεις και θα τραβήξεις τα βλέμματα διαφόρων ατόμων πάνω σου, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με χαρά θα υποδεχτείς σήμερα την Παρασκευή, καθώς νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο «κάρβουνο» στη δουλειά και το μυαλό σου ταξιδεύει ήδη αλλού. Το ιδανικό σου θα ήταν να αράξεις σε μια ξαπλώστρα στη δροσιά και να μην κάνεις απολύτως τίποτα, μονάχα τα απαραίτητα αλλά για να το καταφέρεις αυτό θα πρέπει να λύσεις ένα δυο ζητηματάκια που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου λόγω διαφωνίας για το που θα πάτε και τι θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα είναι κατάλληλη για συναντήσεις και επαφές με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και γι' αυτό ίσως πάρεις την πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις μαζί του για να βρεθείτε. Εκμεταλλεύσου τη Σελήνη στον Κριό λοιπόν και με γρηγοράδα, ευθύτητα και χιούμορ πρότεινε μια βόλτα να πιείτε ένα καφέ ή ένα ποτό για να τα πείτε. Σίγουρα θα εκτιμήσει και το θάρρος και την ειλικρίνειά σου, οπότε μη φοβάσαι μήπως παρεξηγηθείς.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγες ώρες πριν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σου και καλωσορίσουμε κι επίσημα το καλοκαίρι εσύ είσαι σε μια συναισθηματική φόρτιση, μια φούρια λες και υπάρχει μια ημερομηνία καταληκτική σε ό, τι κάνεις και πρέπει να προλάβεις. Η ευερεθιστότητα που σε έχει πιάσει μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και στη σχέση σου και να δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα σε πιάσει μια ανυπομονησία γιατί θέλεις να βρεις το ταίρι σου και να ζήσεις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

ΛΕΩΝ

leont

Με αρκετή ενέργεια και όρεξη ξεκινάς τη μέρα σου και θέλεις να προλάβεις να κάνεις όλα όσα έχεις προγραμματίσει για να μπορέσεις να κλείσεις την πόρτα της δουλειάς πίσω σου και να περάσεις ξένοιαστο σαββατοκύριακο. Ενδεχομένως να έχεις ήδη σχεδιάσει να βρεθείς με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει για φαγητό ή ποτό αλλά αν όχι, τότε δείξε το Λιοντάρι που κρύβεις μέσα σου και πρότεινέ το. Καμιά φορά χρειάζεται να ρισκάρεις για να πετύχεις κάτι καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου, στον Κριό εσύ σήμερα θα πάρεις τα πάνω σου και ποιος σε πιάνει! Προτάσεις για εξόδους, πρωτοβουλίες για μια ερωτική νύχτα, αλλά και μια ζήλεια ή έντονη διεκδίκηση του ατόμου που θέλεις ίσως είναι μερικά από αυτά που σου επιφυλάσσει η μέρα γι' αυτό θα είσαι στην τσίτα. Όλα καλά θα πάνε, αν και εφόσον δεν λειτουργήσεις παραπάνω αυθόρμητα απ' ό, τι επιτρέπουν οι κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού.

arlekin

Μην χάσεις τον μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr και των εκδόσεων Άρλεκιν, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 24/6

Κέρδισε όλα τα Άρλεκιν της χρονιάς!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό έρχεται να σου φουντώσει τη φλόγα που σιγοκαίει μέσα σου και φυσικά να σου υπενθυμίσει ότι είσαι και θα παραμείνεις το ζώδιο που ειδικεύεται στο φλερτ γι' αυτό καλά θα κάνεις να το εξασκείς πιο τακτικά. Αν είσαι μόνος/η, κυκλοφόρησε με σιγουριά και ανέδειξε το στυλ και τη γοητεία σου. Αν είσαι σε σχέση ξαναθυμίσου ποιο είναι το στοιχείο που σε έκανε να ερωτευτείς τον σύντροφό σου και βάλε φωτιά στη νύχτα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εσύ έχεις γεννηθεί να αντέχεις στις... υψηλές θερμοκρασίες γιατί ξέρεις πώς να μην εκτίθεσαι αλλά και τη ζημιά σου την κάνεις. Έτσι και σήμερα που ίσως σε πιάσει ένας ερωτικός πυρετός, θα κινηθείς μυστικά και χωρίς ντόρο. Ενδεχομένως το πρόσωπο που σου αρέσει να είναι «μη διαθέσιμο» και δε θέλεις να δώσεις στόχο, σίγουρα όμως το στίγμα σου θα το αφήσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα κοιτάξεις να χαλαρώσεις με μπάνιο, φαγητό και ξάπλα, αγκαλιά με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αν δεν έχεις απόψε ραντεβού, τότε σίγουρα πρέπει να το κανονίσεις. Το διήμερο που ακολουθεί είναι γεμάτο ενθουσιασμό, ενέργεια και δράση κι ήδη δεν μπορείς να κρατηθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η καλύτερή σου, αφού η όρεξή σου για το κυνήγι περιπετειών και καινούργιων συγκινήσεων θα είναι πολύ μεγάλη. Αν όμως είσαι σε σχέση, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο έντονα από πλευράς πάθους αλλά και μικροκαυγάδων με το ταίρι σου που βέβαια θα εκτονωθούν στο άψε – σβήσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Στα όπλα δε θα λέγαμε ότι είσαι, σίγουρα όμως δεν θα έχεις σήμερα ούτε υπομονή ούτε και τη διάθεση να αναλώσεις τη μέρα σου με βλακείες κι αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, τότε όλα σύντομα θα λάβουν τέλος και συ θα απολαύσεις ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο. Εκπέμπεις προκλητικότητα, ερωτισμό και σεξουαλικότητα τόσο όσο χρειάζεται για να ανάψεις φωτιά σε ορισμένα άτομα που βλέπουν μπροστά τους το τελείως διαφορετικό σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα πιθανόν ένα καινούργιο άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου να σε έχει στην πρίζα, καθώς περιμένεις πως και πώς να επικοινωνήσει μαζί σου για να βρεθείτε. Καλά θα κάνεις όμως να ηρεμήσεις κι άμα δεις και αποδείς ότι το κινητό δε χτυπάει, κάνε εσύ την κίνηση και πάρε τηλέφωνο. Ευρηματικότητα έχεις και χιούμορ επίσης, οπότε δε θα χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα γιατί θα έχουν την τάση να παρέμβουν στα προσωπικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σιγά μην έμενες εκτός κλίματος εσύ. Σήμερα αισθάνεσαι να παίρνεις φωτιά και πιστεύεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις τον αισθησιακό και σέξι άλλο εαυτό σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φουλ αυθορμητισμό δεν έχεις, όμως είσαι μάστερ της παραπλάνησης και μπορείς να περάσεις με τέτοιο τρόπο την κατάλληλη εικόνα που να βγεις κερδισμένος/η. Το θέμα είναι να το τολμήσεις. Είτε είσαι σε σχέση πάντως είτε όχι, η νύχτα σου αναμένεται θερμή και δεν θα οφείλεται στον καιρό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved