Ερωτικό ωροσκόπιο 18/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά και περισσότερο αισθηματικά, ήρθε η στιγμή να ρεφάρεις γι' αυτό να είσαι σε επιφυλακή σήμερα να αρπάξεις όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί γιατί δεν είναι του στυλ σου να έρχεσαι δεύτερος/η και καταϊδρωμένος/η. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία, αν και σου ακούγεται αδιάφορο, σου επιφυλάσσει ωραιότατες ερωτικές στιγμές αν είσαι σε σχέση ενώ αν είσαι ελεύθερος/η η εύνοια παρέχεται απλόχερα για μια πολύ καλή εξέλιξη και στους δύο τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Συνοδευόμενη από το Δία σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου χτυπά την πόρτα σε σένα του τρίτου δεκαημέρου που την περίμενες τόσες μέρες και καλά θα κάνεις να τσακιστείς να της ανοίξεις γιατί μαζί με τις πάστες και τα λουλούδια, κρατάει και ερωτικά δώρα που θέλει να σου δώσει λίγο πριν φύγει για άλλο ζώδιο. Με ενθουσιασμό, λοιπόν, κέφι και αισιοδοξία θα κυλήσει η μέρα σου και η σχέση σου θα έχει όλα τα στοιχεία ενός πάρτι πριβέ. Αν είναι ελεύθερος/η σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα για να κάνεις μια γνωριμία που θα σε περάσει στο κλαμπ των δεσμευμένων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα, το πρόγραμμα έχει πολύ έρωτα, πολύ αγάπη, πολύ απ' όλα, να 'ναι καλά ο Δίας από το 2ο οίκο σου που με το εξάγωνό του με την Αφροδίτη σου δίνει μπόνους και οικονομικά και ερωτικό-σεξουαλικά. Οι επιθυμίες σου τουλάχιστον σε ένα κομμάτι τους φαίνεται να πραγματοποιούνται, κάνοντάς σε χαρούμενο/η, αν και περίμενες κάτι παραπάνω. Εντούτοις, αυτό δε θα σε εμποδίσει να το γιορτάσεις, ενδεχομένως με λίγο περισσότερο θέρμη από τη συνηθισμένη, στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βλέποντας την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και πιστεύοντας ακόμα περισσότερο στο ρητό «αν έχεις τύχη διάβαινε» θα αφεθείς στην προτροπή του Δία που θα βρίσκεται για λίγο καιρό ακόμα στο ζώδιό σου, να πετάξεις τις ανασφάλειές σου μακριά γιατί μόνο έτσι θα πάρεις στα ερωτικά αυτά που σου αξίζουν κι όχι αυτά που προτίθεται να σου δώσει ο οποιοσδήποτε από την καλή του την καρδιά. Η θετική του όψη με την Αφροδίτη σου φέρνει πολλές και καλές γνωριμίες μέσα από έναν καινούργιο κοινωνικό κύκλο γι' αυτό αποδέξου την κάθε πρόταση που μπορεί να σου γίνει σήμερα.

ΛΕΩΝ

leont

Τι πειράζει που δε σε λένε Λεόντιο ή Λεοντίνα που σήμερα έχουν την ονομαστική τους εορτή; Όπως κι αν σε λένε μπορείς και συ να πεις με χαρά «γιορτάζω, γιορτάζω» αφού η Αφροδίτη από τον Ταύρο, άργησε μεν, αλλά επιτέλους ήρθε να σου προσφέρει δόξες και έξτρα πόντους στα επαγγελματικά σου αλλά και να σε κάνει να ελπίσεις ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και στα αισθηματικά σου. Οι επιθυμίες σου διπλασιάζονται, οι ορέξεις σου ανοίγουν και με περίσσια αυτοπεποίθηση θα απλώσεις το χεράκι να πάρεις αυτό που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ευχάριστα συναπαντήματα, καλή διάθεση και γνωριμίες που μπορεί να σου ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για αυτό οφείλεις να είσαι ανοικτός/η και πρόσχαρος/η, ακόμα κι αν κάποια άτομα παραείναι έξω καρδιά ή χύμα. Χαλάρωσε κι εσύ, αστειέψου, δες λίγο πιο απλά τα πράγματα στην καθημερινότητά σου απ' ό, τι είναι και βέβαια φλέρταρε γιατί μη νομίζεις, και ο έρωτας ένα παιχνίδι είναι για λίγο πιο μεγάλα παιδιά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αυτό που περιμένεις είναι να γυρίσει λίγο το τροχός και για σένα, να γίνουν κάποια πράγματα, κάτι καλό στην προσωπική σου ζωή να πάρεις τα πάνω σου γιατί μια μελαγχολία σε είχε πιάσει εδώ που τα λέμε και σκεφτόσουν μπας και κάποιοι σε έχουν ματιάσει. Η σημερινή μέρα όμως σου αποδεικνύει περίτρανα ότι στη ζωή όσο κι αν προσπαθείς για κάτι, αν δεν έχει έρθει η ώρα του, δε θα σου κάτσει. Και καλό timing στα ερωτικά είναι θέμα τύχης, να βρεθείς στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο έλεγχος και η αυτοσυγκράτηση είναι στοιχεία που τα έχεις στο χαρακτήρα σου αλλά σήμερα άστα στην άκρη. Βάλε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο, ζέστανε το βλέμμα σου, χαλάρωσε και απόλαυσε αυτά που σου προσφέρει η όψη Αφροδίτης – Δία. Ναι, είσαι φύση ανικανοποίητη, τα θες όλα, τα θες τώρα και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να χαρείς αυτά που έχεις στη σχέση σου αλλά και να αποκτήσεις εκείνα που σου λείπουν. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε όχι, κληρώνει σήμερα για σένα, οπότε φρόντισε να τον πάρεις τον λαχνό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μια τελείως... πανηγυριώτικη μέρα σε περιμένει σήμερα, με χιούμορ, κέφι και ερωτική διάθεση αφού ο κυβερνήτης σου Δίας στον 8ο οίκο σου κάνει όψη με την Αφροδίτη που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις απολαύσεις της ζωής και έχει στο αίμα της την καλοπέραση. Για τίποτα δεν σκας, για κανέναν δε στενοχωριέσαι γιατί απλά θα καταλήξεις ότι οι γυναίκες ή οι άντρες είναι σαν τα τρένα που πάνε κι έρχονται στη ζωή. Τι πειράζει κι αν έχασες το ένα, σε λίγο θα περάσει το επόμενο και θα επιβιβαστείς! Ψέματα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα, θα γελάσεις πολύ με αυτά που βλέπεις γύρω σου, με αυτά που θα ακούσεις, με τον εαυτό σου τον ίδιο αλλά και τη σοβαρότητα που επιμένεις να αντιμετωπίζεις κάποια άτομα ή ζητήματα στην προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου. Πάνω εκεί που είσαι μες στην καλή χαρά και το πρόσωπό σου λάμπει, βλέπεις τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και καταλαβαίνεις ότι αν ήσουν λίγο πιο χύμα και δεν προσπαθούσες τόσο πολύ για όλα ίσως να είχες περισσότερες ευκαιρίες και στα ερωτικά και γενικά στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ψυχολογικά είσαι στα πάνω σου, καθώς διαπιστώνεις ότι είτε χαλιέσαι είτε όχι, ό, τι είναι να γίνει θα γίνει, οπότε θα προτιμήσεις να χαρείς τη μέρα, τη στιγμή και να ξεχάσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σε επιβεβαιώνει με θετικό τρόπο και λειτουργεί ανταποδοτικά, αφού προοπτικές εξέλιξης ή κέρδους στα επαγγελματικά σου εμφανίζονται ως μάννα εξ ουρανού, ανακουφίζοντάς σε έστω και προσωρινά. Πώς να μην θέλεις να πάρεις αγκαλιά το ταίρι σου και να βγεις να γιορτάσεις;

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Όλα είναι XXL σήμερα και το στυλ που επικρατεί δεν σου πολυαρέσει αλλά επειδή είσαι από τα άτομα που γρήγορα γίνονται ένα με το περιβάλλον δεν θα αργήσεις να προσαρμοστείς και να σου μεταδοθεί το κέφι, η αισιοδοξία και η χαρά. Το θετικό κλίμα σε κάνει κι εσένα πιο ευδιάθετο/η και μέσα στη χαλαρότητα θα αρχίσεις ένα ερωτικό παιχνίδι, περισσότερο για να διασκεδάσεις παραπάνω, παρά γιατί επιδιώκεις κάτι πιο σοβαρό. Αν είσαι σε σχέση προγραμμάτισε μια βραδινή έξοδο με το ταίρι σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved