Ερωτικό ωροσκόπιο 17/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Σιγά-σιγά μπαίνεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας και κατά κάποιο τρόπο σου φεύγει και η βαρεμάρα. Με αρκετά καλή διάθεση και ενεργητικότητα είτε είσαι σε σχέση είτε όχι θα επιλέξεις τη συντροφιά μιας φιλικής παρέας για σήμερα το βράδυ όπου θα μπορέσεις να σχολιάσεις, να κουτσομπολέψεις ή –γιατί όχι;- να συζητήσεις και το ενδεχόμενο κοινών διακοπών. Μια γνωριμία πάντως, αν είσαι εκτός σπιτιού, είναι πολύ πιθανή, με ένα άτομο που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μια ήρεμη μέρα ξεκινά για σένα κι όσο περνάει, τόσο πιο καλά θα κυλούν τα πράγματα γι' αυτό και δε θέλεις να σκάσεις με κάποια πρακτικά ζητήματα που σε προβληματίζουν και που ξέρεις ότι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να λύσεις. Γι' αυτό θα σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτά που δεν μπορείς και θα καταπιαστείς με αυτά που μπορείς να κάνεις, όπως πχ το να αράξεις στο σπίτι σου παρέα με το ταίρι σου και να δειπνήσετε, ρεμβάζοντας στο μπαλκόνι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αδιάφορη δεν την λες αλλά είναι μια μέρα που μάλλον θα περάσει έτσι και δεν θα την πολυκαταλάβεις γιατί και η δουλειά θα σε τρέχει και όρεξη πολύ δεν θα έχεις και θα περιμένεις πως και πώς να τελειώσεις και να πας σπιτάκι σου. Αλλά, το βράδυ αποδέξου μια πρόταση από ένα συγγενή ή γνωστό για ένα ποτό ή κάτι ανάλογο, αν σου γίνει γιατί ίσως σου προκύψει ένα ευχάριστο ερωτικό απρόοπτο, που θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετούτη η χρονιά θα έπρεπε να έχει τον τίτλο «εσύ και ο έρωτάς σου» αφού είτε είσαι ελεύθερος/ηκαι σε έχει στοιχειώσει ένα άτομο αλλά δεν αφήνεις την καρδιά σου ελεύθερη να το ζήσει γιατί φοβάσαι τις συνέπειες, είτε είσαι σε σχέση και έχεις σκαμπανεβάσματα και αναταράξεις που σε αποσυντονίζουν ή σε «παγώνουν» και σε «κρυώνουν κατά περιπτώσεις». Σήμερα, πάντως θα θελήσεις να έρθει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και να του εκμυστηρευτείς αυτό που σε απασχολεί.

ΛΕΩΝ

leont

Μέχρι το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Υδροχόο βοηθώντας σε να ξεκαθαρίσεις κάποιο ζήτημα στη σχέση σου με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Από το βράδυ και μετά, εφόσον όλα έχουν πάρει πια το δρόμο τους, η διάθεσή σου θα γίνει περισσότερο ερωτική και θα φροντίσει να το εκμεταλλευτείς δεόντως. Αν είσαι μόνος/η θα νιώσεις ότι αυτή η αίσθηση της ελευθερίας που έχεις σου δίνει μεγάλη άνεση να παίξεις και να φλερτάρεις με όποιο άτομο σου αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη από το βράδυ θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 7ο οίκο σας, χαρίζοντάς σου ηρεμία αλλά και ρομαντική διάθεση. Μια εσωτερική γαλήνη και μια ελάττωση των ρυθμών σου είναι απαραίτητη, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα είσαι συνεχώς σε κίνηση, χάνοντας πολλές προσωπικές στιγμές. Ίσως δώσεις περισσότερο προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου σου κι αντιληφθείς πτυχές στη σχέση σου που αγνοούσες. Αν είσαι ελεύθερος/η θα εκπέμπεις θετική ενέργεια αλλά και ερωτισμό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ηρεμία, ησυχία και ασφάλεια. Αυτά αναζητάς σήμερα και είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις να αποκτήσεις, τουλάχιστον τα δύο από τα τρία γιατί θα προτιμήσεις να κατεβάσεις ρολά από εργασιακά ή άλλα θέματα που σε αγχώνουν ή σε ταλαιπωρούν και θα χαλαρώσεις. Είναι πολύ πιθανόν πάντως το βράδυ να σου γίνει μια πρόταση από ένα άτομο που σου δημιουργεί ερωτηματικά γιατί δεν έχεις καταλάβει ακόμα τις προθέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αρκετά ερωτική διάθεση έχεις σήμερα η οποία αντανακλάται σε κάθε σου κίνηση, σε κάθε σου φράση και είναι λογικό να ελκύεις σαν μαγνήτης. Από το βράδυ και μετά, το μυστήριο και ο αισθησιασμός θα επικρατεί στην ατμόσφαιρα κι επειδή όλα αυτά σου είναι οικεία κατά μία έννοια θα τα εκμεταλλευτείς για να έρθεις πιο κοντά στο έτερο ήμισυ. Αν είσαι πάντως ελεύθερος/η θα κάνεις μια βόλτα με τους φίλους σου, αναζητώντας κάτι πιο πονηρό να συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλά είναι αυτά που σε απασχολούν τελευταία και βρίσκεστε σε φάση που θέλεις να κάνεις πράγματα στα επαγγελματικά σου που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου αλλά σήμερα δεν έχεις και πολύ διάθεση να κυνηγήσεις καμία ευκαιρία, ούτε και να ασχοληθείς με αυτά τα θέματα γιατί το μυαλό σου είναι αλλού. Από το βράδυ λοιπόν είτε θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, για να βγάλεις και τα σπασμένα της κακοδιαθεσίας των προηγούμενων ημερών ή θα καλύψεις κάποια κενά σου με κάποια... εκλεκτή συντροφιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παρότι είχες την εντύπωση ότι εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεών σου θα ανάλωνες όλη τη μέρα σου τελικά μάλλον τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα και θα τελειώσεις πιο γρήγορα από ό, τι υπολόγιζες έτσι θα ξεφορτωθείς το άγχος από πάνω σου. Αυτό που θα συνεχίσει να σε προβληματίζει είναι αν θα αποδεχτείς να βρεθείς με ένα άτομο που δείχνει ότι ενδιαφέρεται αλλά εσύ δεν νιώθεις μέσα σου τη σιγουριά ότι το θέλεις και φοβάσαι μήπως του στείλεις λάθος μήνυμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μέχρι το βράδυ θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου, οπότε έχεις όλα τα περιθώρια να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο πλάνο που σκέφτηκες, ώστε να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο ερωτισμός υπάρχει στην ατμόσφαιρα και έχεις τη διάθεση να πάρεις πρωτοβουλίες, αιφνιδιάζοντάς το. Αν είσαι σε σχέση, μια καλή κουβέντα με το σύντροφό σου σε ήρεμο και ανάλαφρο ύφος ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις, τι ακριβώς περιμένει από σένα κι αν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε κάποια από αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη από το βράδυ και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενισχύοντας το μαγνητισμό αλλά και τον αισθησιασμό σου, κάνοντάς σε ακαταμάχητο στο αντίθετο φύλο, οπότε καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις σήμερα, ακόμα κι αν νιώθεις μια ελαφριά κούραση. Επειδή ταυτόχρονα τονίζεται και η συναισθηματική σου πλευρά, αν είσαι σε σχέση, θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αλλά και να δώσεις την αγάπη και τη στοργή που έχεις άφθονη μέσα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved