Ερωτικό ωροσκόπιο 16/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Μισείς τις συμβουλές και την καθοδήγηση, σήμερα όμως ενδεχομένως να τα αναζητήσεις όλα αυτά σε κάποιο φίλο σου γιατί αισθάνεσαι ότι τα πράγματα στα ερωτικά σου είναι πιο περίπλοκα ή δύσκολα απ' ό, τι υπολόγιζες και τα 'χεις βρει μπαστούνια. Πιθανόν να σου φανούν πολύ θεωρητικά αυτά που θα ακούσεις και να τα αμφισβητήσεις αλλά ως πρωτοπόρο ζώδιο καλά θα κάνεις να μη βιαστείς να τα απορρίψεις. Στο κάτω-κάτω δεν χάνεις τίποτα αν δοκιμάσεις και τη δική του μέθοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Για να ξεμπλοκάρεις από τα προβλήματά σου και ιδιαίτερα τα αισθηματικά που το τελευταίο χρονικό διάστημα σε απασχολούν έντονα, πρέπει να έχεις κάπως πιο ανοικτό πνεύμα και να δράσεις αμέσως. Δε χρειάζεται να περιμένεις πότε το άλλο άτομο θα κάνει την κίνησή του ή να έχεις εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες και μετά να δεις τι θα κάνεις. Αν είσαι σε σχέση είναι πιθανόν σήμερα να νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με τους κολλητούς σου που σου έχουν λείψει και να θυμηθείς τις καλές σας στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Στο επικοινωνιακό κομμάτι της σχέσης σου δεν πιάνεσαι, καθώς στα λόγια και ιδέες έχεις και λύσεις στα προβλήματά της και διάθεση να κουβεντιάσεις τα πάντα. Μάλλον όμως αλλού χωλαίνει το πράγμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μπορεί να παρασύρεσαι και να υπόσχεσαι πολλά που από αυτά τα μισά είναι απίθανο να συμβούν, τουλάχιστον για την ώρα. Άφησε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και ξεκίνα να κάνεις ό, τι μπορείς γιατί θα αρχίσει να κουράζεται.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν σου αρέσει ένα άτομο προσπαθείς να το προσεγγίσεις αλλά πλαγιομετωπικά μέχρι να καταλάβεις πως αισθάνεται για σένα κι όταν σου ανάψει το πράσινο φως, τότε κάνεις την κίνησή σου. Αυτό από τη μια σου τρώει αρκετό χρόνο, ώσπου να βεβαιωθείς και να αισθανθείς ασφαλής αλλά από την άλλη πιστεύεις ότι σε προφυλάσσει από την έκθεση σε περίπτωση που έχεις ερμηνεύσει λάθος κάποια σημάδια από την πλευρά του. Σήμερα πάντως νιώθεις σιγουριά και θα προσπαθήσεις να το αιφνιδιάσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε καλεί να εφαρμόσεις λίγο πιο πρωτότυπες ή προχωρημένες μεθόδους, προκειμένου να επιλύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου. Ενδεχομένως λοιπόν να αφήσεις στην άκρη το εγώ σου και να το δεις λίγο πιο συνεταιρικά. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως σε ελκύσει ένα άτομο που μοιάζει τελείως διαφορετικό από όσα έχεις γνωρίσει, γοητεύοντάς σε με την θεώρησή ή τις εκκεντρικές απόψεις του σε κάποια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Για σένα η Δευτέρα είναι η αρχή της εργάσιμης εβδομάδας που σημαίνει ότι έχεις να κάνεις πράγματα και το μυαλό σου είναι περισσότερο προσανατολισμένο στο να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της ημέρας. Εντούτοις, κάποια μια κουβέντα που έγινε με το σύντροφό σου και συγκεκριμένα κάποια λόγια του έχουν σφηνωθεί στο μυαλό σου και δεν μπορείς να τα ξεχάσεις. Μήπως έχει δίκιο τελικά κι όντως το έχεις παρακάνει με το άγχος και τις δουλειές;

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το σαββατοκύριακο ήταν κάπως βαρύ και έχεις την αίσθηση ότι ούτε ξεκουράστηκες όσο περίμενες, ούτε καλά πέρασες και σήμερα έχεις τη διάθεση να βγεις, να κυκλοφορήσεις, να δεις κόσμο. Εντάξει, για να είμαστε ειλικρινείς θα ήθελες να υπάρχει κι ένα φλερτ, ένα παιχνίδι που να τραβήξει το ενδιαφέρον σου κι ίσως μέσα σου πιστεύεις ότι δεν είναι απίθανο να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει. Γι' αυτό και θα επικοινωνήσεις με τους φίλους σου κι αν κάποιος είναι διαθέσιμος, θα σε ακολουθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το να έχεις σταθερότητα σε θέσεις, γνώμη και απόψεις είναι ένα από τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου γιατί κάποιος μπορεί να σε εμπιστευτεί και να στηριχτεί πάνω σου. Όμως καμιά φορά πρέπει να αλλάζεις, ιδίως όταν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν παραμένουν ίδια και το δικό σου μοντέλο υπολειτουργεί. Αυτό ισχύει και στις ερωτικές σχέσεις γιατί έχεις να κάνεις με διαφορετικά άτομα κι αν επιμένεις να συμπεριφέρεσαι με έναν τρόπο σε όλα, τότε εύκολα μπορεί να αδικήσεις ή να θεωρηθείς προκατειλημμένος/η, όπως σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μετά από ένα σαββατοκύριακο απραξίας και έντονης εσωστρέφειας αρχίζεις να ξανανιώνεις και ετοιμάζεις τη μεγάλη επιστροφή. Τώρα πιστεύεις ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να πετύχεις στα ερωτικά σου αυτά που σκεφτόσουν όλες αυτές τις μέρες. Θεωρητικά τουλάχιστον, έχεις καταλήξει σε δυο – τρία πράγματα που χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου και αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις σήμερα. Θα το καταφέρεις, εστιάζοντας εκεί και όχι πλατειάζοντας γιατί στο τέλος θα χάσεις την ουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μπούχτισες όλες αυτές τις μέρες με αυτό το μουντό και αγχωτικό κλίμα και θέλεις απλά το κεφάλι σου και η καρδιά σου να «καθαρίσει» και να ξεφύγεις. Γι' αυτό σήμερα θα σταματήσεις να σκέφτεσαι το τώρα που δεν είναι και ιδιαίτερα όμορφο και θα προσπαθήσεις να φανταστείς πως θα είναι το αύριο για σένα. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να κινηθείς πιο απελευθερωμένα και χαλαρά, παίρνοντας ίσως και το ρίσκο να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο που σε έλκυε μεν αλλά πίστευες ότι δεν ήταν για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει στο να καταπιαστείς με το αγαπημένο σου παιχνίδι, τον πειραματισμό, για να τεστάρεις αντιδράσεις είτε του συντρόφου σου, είτε ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Άλλωστε πολύ πίεση είχες φάει όλες αυτές τις μέρες και θέλεις να ξαναβρείς τη φόρμα σου. Με το πονηρό γελάκι και το μάτι να αστράφτει, θα πεις ή θα κάνεις διάφορα για να τραβήξεις την προσοχή πάνω σου με έξυπνο τρόπο. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις με τις προκλήσεις και σου έρθει τούμπα το όλο θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το να θες να απομονώνεσαι από τον κόσμο και τη φασαρία, δεν είναι μόνο επειδή σου αρέσει να αποφεύγεις πράγματα και καταστάσεις αλλά επιτακτική ανάγκη γιατί μόνο έτσι γεμίζεις τις μπαταρίες σου κι έρχεσαι σε άμεση επαφή με το μέσα σου και σήμερα θα το επιδιώξεις. Ακόμα κι αν είσαι σε σχέση λοιπόν, φρόντισε να έχεις πάντα ένα κομμάτι χρόνου αποκλειστικά για σένα. Έτσι φορτίζεσαι και μπορείς να προσφέρεις περισσότερα και στον άνθρωπο που αγαπάς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved