Ερωτικό ωροσκόπιο 15/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Η τρικυμία πέρασε αλλά δεν είσαι τελείως καλά γιατί νιώθεις τύψεις, ενοχές ή φοβάσαι ότι δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα να προχωρήσεις σε ουσιαστικές τομές στη σχέση σου και ότι θα πρέπει να σκεφτείς καλά τις συνέπειες πριν κάνεις το επόμενο βήμα. Αλλά, αν ακούσεις τη φωνή του ενστίκτου σου ίσως αισθανθείς καλύτερα γιατί, ανεξάρτητα με το πώς και το γιατί, ξέρεις ότι εσύ δεν είσαι για να περιμένεις πολύ, αφού από την εμπειρία σου έχεις μάθει ότι όταν το κάνεις, τα πράγματα γίνονται χειρότερα και σε επηρεάζουν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η επίδραση του Κρόνου δεν έχει φύγει τελείως και συνεχίζει να επηρεάζει την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου γι' αυτό και έχεις κάποιες ανασφάλειες σχετικές με το μέλλον της σχέσης σου αλλά και ένα μάγκωμα να πεις «ναι» σε μια ερωτική πρόταση που σου έχει γίνει ή να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας καινούργιας κατάστασης. Αν είσαι προσγειωμένος/η, ειλικρινής με τις ανάγκες σου, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και δεν αφήνεσαι να πετάς στα σύννεφα, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είτε πρόκειται για οικονομικό, είτε πρόκειται για ερωτικό θέμα, σήμερα οφείλεις να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση και να σκεφτείς καλά το «μετά». Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στον 8ο οίκο σου σε προειδοποιεί με τον τρόπο της να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι και στους δύο τομείς ανώριμα και να πιστεύεις ότι έχεις μια ανεξάντλητη πηγή που θα γεμίζει για πάντα το σώμα σου και την τσέπη σου. Γίνε πιο προσεκτικός/η στη διαχείρισή τους για να έχεις και αύριο αυτά που απολαμβάνεις σήμερα.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, το «δεν ήξερα..., δεν είδα..., δεν κατάλαβα...» δεν ισχύει. Όταν είσαι σε μια σχέση οφείλεις να μην κοιτάς μόνο πως θα καλύψεις τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες για να νιώθεις καλά και φυσικά είσαι συνυπεύθυνος για ό, τι συμβεί. Αντί λοιπόν να ισχυρίζεσαι ότι ο σύντροφός σου δε σε καταλαβαίνει ή παραπονιέται χωρίς λόγο, σκέψου καλύτερα και στην τελική μπες και λίγο στη θέση του. Μήπως λειτουργείς εγωιστικά κι όλο «θέλεις» κι ο άλλος είναι «υποχρεωμένος» να δίνει;

ΛΕΩΝ

leont

Είναι μια πολύ καλή μέρα να κάτσεις με τον εαυτό σου και να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις, προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου, είτε είναι ερωτικός είτε επαγγελματικός. Αν αναζητάς την ποιότητα και την ουσία σε μια προσωπική σχέση, τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ψάχνεις σε λάθος μέρος. Μήπως να εξελίσσεσαι κι εσύ βάζοντας υψηλά τον πήχη κι όχι να έχεις το σκεπτικό «κάλλιο πρώτος στο χωριό...» αφού βλέπεις ότι έτσι δεν πρόκειται να βρεις το άτομο που θα σε ικανοποιήσει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα νιώθεις λίγο στενάχωρα και πιθανόν να οφείλεται σε κάποια πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν. Ίσως πίστευες ότι το έτερο ήμισυ θα σεβόταν τους αγώνες και τις προσπάθειές σου να εδραιώσεις τα πράγματα στα επαγγελματικά σου και θα σου συμπαραστεκόταν. Αντίθετα, συνεχώς σου γκρινιάζει. Σκέψου όμως, μήπως δίνεις εσύ αφορμές γιατί, αν τρέχεις στην αγκαλιά του μόνο όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, γεμίζεις συναισθηματικά και μετά πέφτεις και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά, τότε έχει δίκιο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας θα το σπαταλήσεις με τις ανάγκες του σπιτιού σου γιατί θέλεις να το αναβαθμίσεις και να του δώσεις μια ποιότητα, εφόσον για σένα ο χώρος που ζεις είναι σημαντικός. Αυτό σου χρειάζεται αυτή την περίοδο για να μπορέσεις έμμεσα να καταλάβεις ότι σαν άτομο δεν έχεις ανάγκη μόνο την ποιότητα στην καθημερινότητα αλλά πρώτα και πάνω απ' όλα στην ερωτική σου ζωή και για να την έχεις, οι επιλογές σου θα πρέπει να βασίζονται σε αυτήν και όχι στο πως θα ξεφύγεις από τη μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κάποια πληροφορία που μαθαίνεις σήμερα για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αφού από τη μια επιβεβαιώνουν αυτά που σκεφτόσουν και κόλλαγες στο να κάνεις κίνηση και θέλεις να φωνάξεις «το 'ξερα εγώ» αλλά από την άλλη απογοητεύεσαι γιατί κατά βάθος ευχόσουν να είχες άδικο. Μη στενοχωριέσαι όμως γιατί και ευκαιρίες έχεις για κάτι καλύτερο και γνωρίζεις ότι είναι σημαντικό σαν εμπειρία να αντιλαμβάνεσαι αμέσως πως έχουν τα πράγματα και να φυλάγεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τις τελευταίες μέρες έχεις αποβάλλει την εικόνα της υπερβολής και του ενθουσιασμού που σε έκαναν και λίγο σκορποχώρι και είσαι πολύ πιο συγκρατημένος/η και σκεπτικός/η για τη μετέπειτα πορεία των ερωτικών σου. Ίσως σήμερα νιώσεις άβολα γιατί θα διαπιστώσεις ότι προκειμένου να γευτείς τις απολαύσεις της ζωής δεν έδινες προσοχή σε κάποια σημάδια που σου έδειχναν τη συναισθηματική φθορά ή σπατάλη που είχες παράλληλα. Αλλά, κι αυτό είναι στη φύση σου και είναι δύσκολο να ξεφύγεις, οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κάθε φορά που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου επαναφέρει ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την εικόνα που προβάλλεις όσο και με τις σχέσεις σου. Ως άνθρωπος της λογικής σου είναι εύκολο να δεις που πάσχεις και θέσεις στόχους, ώστε να καλυτερεύσεις τις συνθήκες στην ερωτική σου ζωή αλλά ένα είδος απολυτότητας που σε κυριεύει σε κάνει να αρνείσαι να συμβιβαστείς, ψάχνοντας το ένα και μοναδικό άτομο, πράγμα δύσκολο, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Παρ' όλα αυτά εσύ επιμένεις και γι' αυτό συχνά καταλήγεις μόνος/η. Σκέψου το!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κούραση, αμφιβολίες αλλά και κάποιες ενοχές για μια συμπεριφορά σου απέναντι σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά που ίσως βιάστηκες να κρίνεις ή αντέδρασες τελείως παράδοξα σε κάνουν να θέλεις να απομονωθείς και να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα ή να βρεις τρόπους να τα διορθώσεις, αν καταλήξεις ότι το θέλεις ακόμα. Το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» δε σου ταιριάζει αλλά καλό είναι την επόμενη φορά, αν συμβεί κάτι ανάλογο, να το θυμάσαι και να μη λειτουργήσεις υπεροπτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείς με νύχια και με δόντια όλες αυτές τις μέρες να απομονώσεις από τη σχέση σου προβλήματα, αρνητικές σκέψεις και ενέργεια που σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατί πάντα υπάρχει μια σχισμή και τρυπώνουν, έστω και σε ένα μικρό ποσοστό. Αν υπάρχει πραγματική αγάπη που είναι η βάση της συνύπαρξης δύο ατόμων, σαφώς τα πράγματα διορθώνονται πιο εύκολα. Αυτό να σκέφτεσαι κι όχι το πώς θα αποφύγεις ζητήματα που έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν είτε σήμερα είτε αύριο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved