Ερωτικό ωροσκόπιο 11/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Έχεις βαρεθεί όλο αυτό το βάθος και το βάρος των τελευταίων ημερών και θέλεις κάπου να γελάσεις, να ξεσκάσεις, να περάσεις καλά αλλά ένα πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αγαπημένο σου πρόσωπο να σε επηρεάσει αρκετά σήμερα και να πρέπει να αφήσεις στο πλάι τα δικά σου θέματα και να του σταθείς. Από το απόγευμα και μετά όμως το κλίμα θα αρχίσει να γίνεται πιο ανάλαφρο και ξένοιαστο και θα σου επιτρέψει να ανεβείς ψυχολογικά και ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη στο Σκορπιό συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου κι ενδεχομένως να ξεθάψει ένα θέμα που θεωρούσες ότι είχε διευθετηθεί αλλά θα διαπιστώσεις ότι τόσο καιρό ήταν εκεί αλλά κρυμμένο, οπότε θα αναγκαστείς να βάλεις πλάτη για να επιλυθεί οριστικά. Παρ' όλα αυτά η ερωτική σου διάθεση δε μειώνεται, αντιθέτως όσο περνά η μέρα τόσο αυξάνεται και επειδή και εσύ θα έχεις χαλαρώσει περισσότερο, αναμένεται άλλη μια νύχτα γεμάτη συγκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ξεκινάς τη μέρα με τη διάθεση να πας κόντρα στο βαρύ κλίμα που επικρατεί και να μην αφήσεις να σε ρίξει αλλά κάποια πισώπλατα μαχαιρώματα στη δουλειά ή κακεντρεχή σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου, όσο κι αν δεν θες, θα σε χαλάσουν. Έχεις αποφασίσει όμως να μην τα αφήνεις όλα αυτά να μπαίνουν παραμέσα σου κι έτσι από το απόγευμα και μετά, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη και το κέφι σου θα φτιάξει και θα τα ξεχάσεις όλα στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, έχεις τη διάθεση σήμερα να βγεις έξω και να κυκλοφορήσεις, ακόμα κι αν είναι μια καθημερινή. Αν ανήκεις στην πρώτη περίπτωση θέλεις να πας κάπου με το έτερο ήμισυ να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, έστω κι αν είναι μια βόλτα στο πάρκο. Στη δεύτερη περίπτωση, γιατί μέσα σου πιστεύεις ότι όσο πιο πολύ ξανοίγεσαι και κινείσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις. Και στις δύο πάντως το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.

ΛΕΩΝ

leont

Ο ανάδρομος Ερμής στο 12ο οίκο σου σε βοηθά να ξανασκεφτείς κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος, να δεις τα λάθη και τα σωστά σου στην προηγούμενη σχέση σου και να διορθώσεις ό, τι κρίνεις απαραίτητο, ώστε να μην επαναληφθεί. Μέχρι εκεί όλα είναι κατανοητά αλλά το θέμα είναι να μην σκαλίζεις συνέχεια το τότε και χάνεις το τώρα. Κοίτα γύρω σου γιατί σίγουρα σου διαφεύγει ότι εκπέμπεις μια ερωτική έλξη και έχεις προοπτικές να φτιάξεις κάτι όμορφο στο άμεσο μέλλον ενώ εσύ χάνεις χρόνο με τα παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μέχρι και το μεσημέρι θα έχεις μέσα σου ένα πλάκωμα ή μια συναισθηματική φόρτιση κι ενδεχομένως να ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα, παρατηρώντας τη συμπεριφορά, τα λεγόμενα ή τη στάση του συντρόφου σου γιατί νιώθεις μια δυσπιστία για τα συναισθήματά του ή πιστεύεις πως κάτι δεν πάει καλά. Από το απόγευμα και μετά όμως ο συναγερμός θα λήξει και θα αρχίσεις να χαλαρώνεις καθώς θα διαπιστώσεις ότι μάλλον οι αντιδράσεις σου ήταν τέτοιες γιατί δεν έχεις συνηθίσει το ερωτικό ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μετά από δυο μέρες έντονου ερωτισμού και πάθους που ίσως να σου κάλυψαν αρκετές επιθυμίες και ανάγκες θα έπρεπε να νιώθεις περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Όμως, μια φοβία για το πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η κατάσταση και αν θα ξεφουσκώσει μετά από λίγο και θα ξαναγυρίσεις στη ρουτίνα, δε σε αφήνει να χαρείς. Σταμάτα να σκέφτεσαι έτσι γιατί δεν σου προσφέρει τίποτα. Αν θες να διατηρήσεις το ερωτικό κομμάτι στη σχέση σου, ως παιδί της Αφροδίτης, στο χέρι σου είναι να το καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Παρότι για λίγο ακόμα η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου ο ερωτισμός δεν σε εγκαταλείπει, ίσως κιόλας γίνει και πιο έντονος όσο φτάνει το βράδυ, οπότε είτε είσαι, είτε όχι, σε σχέση το σίγουρο είναι ότι η μέρα σου επιφυλάσσει αξέχαστες στιγμές. Να είσαι πάντως έτοιμος/η να ανακαλύψεις ή να σου εξομολογηθεί ο σύντροφός σου κάτι πολύ προσωπικό που θα σε επηρεάσει. Ειδικά εσύ που είσαι ελεύθερος/η πρέπει να την εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να βάλεις μπρος την κατάκτηση ενός ατόμου που έχει κλέψει την καρδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σε κούρασαν τα έντονα συναισθήματα κι οι βαθιές αναλύσεις αυτές τις μέρες κι ίσως, εξαιτίας της κακοκεφιάς, το μόνο που θα θέλεις είναι να πας σπίτι σου, στην ησυχία σου. Αλλά, επειδή δεν είσαι από τα άτομα που μένουν για πολύ σε αυτή την κατάσταση, σύντομα θα βάλεις τις μηχανές σου να δουλέψουν στο φουλ και θα αρχίσεις να ανεβαίνεις. Αιτία μπορεί να μην υπάρχει αλλά αφορμές πολλές και μάλλον οι περισσότερες σχετίζονται με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ταλαιπωρεί αλλά δεν μπορείς να του ξεφύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλά είναι αυτά που απασχολούν το μυαλό σου και τα περισσότερα ενδεχομένως έχουν να κάνουν με ένα άτομο που σε γυροφέρνει, σου αρέσει αλλά υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να το ενθαρρύνεις να έρθει πιο κοντά σου. Όσο πλησιάζει το βράδυ και ίσως με τη βοήθεια μιας παρέας ή ενός φίλου σου θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο απλά κι από τη θετική τους διάσταση κι έτσι θα ανέβεις και ψυχολογικά. Έχε στο νου σου ότι εύνοια υπάρχει και πρέπει να αρχίσεις να κυνηγάς την τύχη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μπορεί τα οικονομικά σου να σε έχουν στριμώξει και να νιώθεις έναν περιορισμό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείς και την παραμικρή απόλαυση. Άλλωστε άμα καταπιεστείς πολύ, θα έρθει μια στιγμή που θα επαναστατήσεις και θα τα ανατρέψεις όλα, βάζοντας σε κίνδυνο ό, τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Κάτι ανάλογο θα γίνει και στη σχέση σου, αν ζοριστείς. Σήμερα λοιπόν κάνε ό, τι σου βγαίνει πιο εύκολα και ζήσε το τώρα χωρίς να σκεφτείς τίποτα. Έτσι θα περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένα κομπλιμέντο ή μια πολυπόθητη κίνηση που περίμενες καιρό, σήμερα θα σε ανεβάσει στα ύψη γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει φαίνεται ότι άρχισε να ανταποκρίνεται. Πάντως καλό θα ήταν να μην αρχίσεις τα τερτίπια και τα νάζια, αφού τώρα πάει να στρώσει το πράγμα μεταξύ σας. Αν θες λοιπόν να προχωρήσει η κατάσταση και να βγει κάπου, άσε το αινιγματικό και μυστήριο ύφος γιατί θα το σαμποτάρεις χωρίς να το καταλάβεις και το αποτέλεσμα θα είναι μια τρύπα στο νερό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved