Ερωτικό ωροσκόπιο 9/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ωθεί στο οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου στα ερωτικά σου και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Όμως δεν πρόκειται να αποτελέσει έκπληξη καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα. Αυτό επίσης που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συμβεί, αν είσαι ελεύθερος/η είναι να κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μοιραίο έρωτα στη ζωή σου και θα σε διακατέχει για καιρό. Το αν θα είναι από τη θετική ή την αρνητική πλευρά, έχει να κάνει με τις επιλογές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σίγουρα θα ξυπνήσει το πάθος στη σχέση σου αλλά και τη ζήλεια ή την κτητικότητά σου που με ένα τυχαίο περιστατικό μπορεί να κυριαρχήσει κατά κράτος. Καλό θα ήταν λοιπόν να εκμεταλλευτείς τα καλά της μια πλευράς και να ελέγξεις την άλλη γιατί δε θέλει πολύ, από κει που βιώνεις τον απόλυτο έρωτα να περάσεις στην εμπόλεμη ζώνη. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι αρνητικά και μη βγάλεις συμπεράσματα, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μάλλον παραηρέμησες και χαλάρωσες και είναι πολύ πιθανό σήμερα να περάσεις μια μίνι κρίση με το ταίρι σου με αφορμή μάλλον το άστατο του χαρακτήρα σου. Μπορεί να μην κάνεις τίποτα επιλήψιμο αλλά αν ξεφύγει το μάτι σου κάπου αλλού ή κάνεις κάποιο κομπλιμέντο που θα θεωρηθεί υπερβολικό, τότε ίσως αντιμετωπίσεις τη μήνη του καλού ή της καλής σου. Προσοχή λοιπόν γιατί θα σου βγει ξινή η έξοδος. Αν είσαι μόνος/η, ο πειρασμός να υποκύψεις στο ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι πολύ μεγάλος.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει όψη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και σίγουρα δεν είναι από τις πιο εύκολες στο χειρισμό της, ακόμα κι αν είναι αρμονική γιατί θα βιώσεις την απολυτότητα στη σχέση σου. Το «ή έτσι ή καθόλου» που μπορεί να ακούσεις από το σύντροφό σου, ίσως σε εκνευρίσει αρκετά και «μουλαρώσεις» στη θέση σου. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να απαιτήσεις εσύ την αποκλειστικότητά του ή να βάλεις όρους απαράβατους, προκειμένου να συνεχίσετε να είστε μαζί.

ΛΕΩΝ

leont

Η μέρα σε συνεπαίρνει αρκετά και ίσως νιώσεις την καρδιά σου να πλημμυρίζει με δυνατά συναισθήματα για ένα άτομο που δεν θα μπορείς να ελέγξεις εύκολα ή δεν θα μπεις καν στον κόπο, θα τα αφήσεις να σε συνεπάρουν κι όπου σε βγάλει. Καλό θα ήταν πάντως να ζήσεις ό, τι είναι να ζήσεις γιατί σίγουρα θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία αλλά χωρίς να «κρεμαστείς» από αυτό γιατί ενδέχεται η εξέλιξή του να μην είναι αυτή που επιθυμείς και να μην μπορείς μετά να το ξεφορτωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ή του ύψους ή του βάθους είναι σήμερα η μέρα για σένα, καθώς η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο στην ερωτική σου ζωή. Από εκεί λοιπόν που είσαι σίγουρος/η ότι η κατάσταση με ένα άτομο που θέλεις πάει από το καλό στο καλύτερο, ίσως προκύψει ένα γεγονός που θα την ανακόψει. Πριν προλάβεις όμως να τα βάψεις μαύρα, άλλο άτομο εμφανίζεται στο δρόμο σου και μάλιστα πολύ πιο θερμό και αποφασισμένο να σε κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Βγάζεις έναν ερωτισμό σήμερα γι' αυτό και η έλξη που ασκείς είναι μεγάλη και μπορεί να προκαλέσεις απανωτά εγκεφαλικά σε διάφορα ανυποψίαστα άτομα. Παρ' όλα αυτά κάποιες ανασφάλειες μέσα σου που συνεχίζουν να υπάρχουν, δε σε αφήνουν να χαρείς τις επιτυχίες σου ή είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε επιλογές που φαίνονται καθ' όλα ασφαλείς αλλά δεν είναι. Είσαι σε μια φάση της ζωής σου που έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις σχέσεις, οπότε απέφυγε όσο μπορείς τις «δραματικές καταστάσεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είσαι από τους ευνοούμενους σήμερα και σε ετοιμότητα να κάνεις παιχνίδι. Τόσο η Αφροδίτη στον Ταύρο όσο και ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, σε βοηθούν να ανακτήσεις τα ηνία της ερωτικής σου ζωής και να την καθοδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ και για να το καταφέρεις δεν θα χρειαστούν εντάσεις και τελεσίγραφα. Θα εκμεταλλευτείς τον μαγνητισμό που ασκείς, δείχνοντας στο άλλο άτομο τι θα χάσει αν δε σε ακολουθήσει. Είναι μια από τις μέρες που σε πάει και σου παρέχει ευκαιρίες. Άπλωσε το χέρι και παρ' τες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν ξέρεις τι σε έχει πιάσει σήμερα κι εκεί που ήσουν μια χαρά αρχίζεις και σκέφτεσαι "σκοτεινά" και υποψιάζεσαι ότι το ταίρι σου δε σου λέει την αλήθεια ή σου κρύβει κάποια πράγματα. Το να το παίξεις μυστικός πράκτορας για να ανακαλύψεις τι συμβαίνει δεν σου πάει και πολύ, οπότε θα αποφασίσεις να περιμένεις και να παρακολουθείς τα πάντα με πολύ προσοχή μήπως φτάσεις στην άκρη του νήματος. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να μην υπάρχει τίποτα και όλα αυτά να είναι δημιουργήματα της φαντασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τον Πλούτωνα τον έχεις κάτι χρόνια να σε συντροφεύει και κατά κάποιο τρόπο έχεις συνηθίσει πια να αισθάνεσαι την καυτή ανάσα του στο σβέρκο σου, οπότε σήμερα δε φαίνεται να σε ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ενοχλήσει και το άτομο που είσαι μαζί, καθώς για ακόμα μια φορά θα αναγκαστείς να του δείξεις ποιος κάνει κουμάντο σ' αυτή τη σχέση. Συμβιβασμούς δεν διατίθεσαι να κάνεις, τις εκπτώσεις δεν τις εκτιμάς και μένει να αποδειχθεί, αν και για πόσο θα αντέξει την απολυτότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σίγουρα είναι μια μέρα που χαρακτηρίζεται από πάθος, μοιραίες καταστάσεις και πολύ ερωτισμό λόγω της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και αυτό φαντάζει λίγο ξένο στα δικά σου δεδομένα που προτιμάς τις πιο χαλαρές και ισορροπημένες καταστάσεις. Άλλωστε το απόλυτο στον έρωτα δεν μπορείς εύκολα να το συλλάβεις και εκεί είναι που συνήθως έχεις προβλήματα, αφού η άλλη πλευρά της σχέσης «κλωτσάει» και σε φέρνει αντιμέτωπο/η με το δυνατό συναίσθημα. Το ίδιο περίμενε και σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η γλυκιά Αφροδίτη στον Ταύρο χρωματίζεται σήμερα από τον Πλούτωνα, δείχνοντας πιο ερωτική και σέξι από ποτέ και φυσικά ανεπηρέαστος/η δε θα μείνεις ούτε εσύ. Στο κάτω-κάτω έχεις γεννηθεί για να έλκεσαι από το μυστήριο και το βάθος και αυτό σε κάνει πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που σου το θυμίζουν. Παρ' όλα αυτά επειδή δεν είναι όλα για όλους, οφείλεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου από άτομα που μπορεί να σε στιγματίσουν συναισθηματικά και να σου πάρει χρόνο να συνέλθεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved