Ερωτικό ωροσκόπιο 8/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, το Ζυγό δημιουργώντας σου την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, είτε κάνοντας κάποια πράγματα μαζί του είτε βρίσκοντας την ευκαιρία να συζητήσεις και να λύσεις κάποια παρεξήγηση ή παρανόηση που είχε γίνει παλιότερα και είχε μείνει έτσι. Από την άλλη εσύ που δεν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να βρεθείς με ένα άτομο που κάτι είχε ξεκινήσει μεταξύ σας αλλά για κάποιο συγκεκριμένο λόγο δεν προχώρησε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μια χαρά θα είναι η μέρα για σένα σήμερα κι αν είσαι από τους τυχερούς κιόλας που δεν εργάζονται αύριο, ακόμα καλύτερα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις και να απολαύσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου. Ίσως, σκεφτείς, καιρού επιτρέποντος, να προτείνεις να πάτε και μια βόλτα στην θάλασσα, έτσι για να αλλάξετε τον αέρα σας. Πάντως θα σου κάνει πολύ καλό να μη μείνεις μέσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με κάπως πιο ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση είσαι σήμερα και με τάση να δεις κόσμο και να γνωρίσεις καινούργια άτομα, οπότε είναι πολύ πιθανό να βγεις για φαγητό ή να επισκεφτείς κάποιους φίλους σου. Δεν είναι απίθανο, δε, να ξανασυναντηθείς με ένα πρόσωπο που την τελευταία φορά που ειδωθήκατε σου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και σου κίνησε το ερωτικό ενδιαφέρον αλλά δεν μπόρεσες να αποκτήσεις μια πιο κοντινή σχέση μαζί του.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έχει πιάσει ανυπομονησία και όσο περνάει ο καιρός και δεν έχεις «κλείσει» με τα ερωτικά σου ή δεν βρίσκεις από που περίμενες τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι και ίσως κάνεις βιαστικές κινήσεις που τελικά λειτουργούν σαν βεγγαλικά. Πανέμορφα, φαντασμαγορικά, κάνουν ντόρο και μετά... τίποτα. Μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να τα αφήσεις να σου έρθουν μόνα τους; Όσο πιο πολύ τα πιέζεις, τόσο δε βλέπεις αποτέλεσμα. Πάντως σήμερα ίσως σκεφτείς στο ενδεχόμενο να δώσεις σε ένα άτομο μια ευκαιρία ακόμα.

ΛΕΩΝ

leont

Επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά φτιάχνουν τη μέρα σου και σε γεμίζουν με αρκετό κέφι και θετική ενέργεια. Προτείνεται μια βόλτα στη θάλασσα ή αν μπορείς, μια μίνι απόδραση από την πόλη και η καλή παρέα που θα σε ανανεώσει και θα καθαρίσει το μυαλό σου. Αν είσαι σε σχέση, μην το σκεφτείς καθόλου, αφού θα ξανανιώσετε και οι δύο, θα γελάσετε και θα ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με διάθεση για φλερτ και αρκετό ερωτισμό, έχεις αποφασίσει σήμερα να μην σε χαλάσει τίποτα και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, θα καταρρίψεις όλους τους μύθους για το ζώδιό σου και θα αποδείξεις περίτρανα ότι κρύβεις και μια άλλη πτυχή, πολύ πιο αισθησιακή και δεν είσαι μόνο της καθαριότητας και της απολύμανσης όπως σου καταλογίζουν. Με αυτήν την στάση είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ευκαιρίες να σου προκύψει κάτι αρκετά ενδιαφέρον αυξάνονται.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, χαρίζοντάς σου απλόχερα χαμόγελο, λάμψη και πάνω απ' όλα ερωτική διάθεση. Με όλα αυτά τα προσόντα δεν είναι να αναρωτιέσαι γιατί όλα τα κεφάλια γυρνούν προς εσένα όπου κι αν βρεθείς. Η επιτυχία σου στο άλλο φύλλο σήμερα είναι δεδομένη γι' αυτό αν είσαι ελεύθερος/η φρόντισε να το εκμεταλλευτείς και να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, να φλερτάρεις! Αν είσαι σε σχέση, μια κίνηση του συντρόφου σου θα σε γεμίσει χαρά και ελπίδα για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ένα τηλεφώνημα ή μια κουβέντα του αγαπημένου σου προσώπου σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες ή προβληματισμό σχετικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσεις από δω και πέρα απέναντί του γιατί νιώθεις ότι έχεις κάνει λάθος εκτίμηση και το έκρινες αυστηρά ενώ δεν του άξιζε. Δεν είναι αργά να επανορθώσεις. Έστω και αν δεν του ζητήσεις ανοιχτά συγνώμη, μπορείς να κάνεις κάποια κίνηση ή να πεις κάτι που θα δηλώνει το ότι έχεις μετανιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έχεις τα κέφια σου σήμερα και είναι πολύ πιθανό να θέλεις να βγεις έξω να διασκεδάσεις είτε με το ταίρι σου, αν είσαι σε σχέση, είτε με την παρέα σου. Το χιούμορ και η αισιόδοξη στάση σου θα είναι αυτά που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον αρκετών ατόμων του αντίθετου φύλου πάνω σου που ενδεχομένως να αποζητήσουν μια πιο στενή επαφή μαζί σου ή θα σε βοηθήσει να επιλύσεις κάποια θέματα με το σύντροφό σου με πιο χαλαρό και ήρεμο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Δεν πετάς κιόλας από την χαρά σου αλλά ούτε και άσχημα είσαι κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σου έχουν γίνει κάποιες ερωτικές κρούσεις που σε έχουν βάλει σε δίλημμα. Ίσως φταίει το ότι γίνονται από άτομο του παρελθόντος σου που ενώ υπήρξε μια αμοιβαία έλξη, το μόνο πάρε-δώσε που είχατε ήταν κοινωνικό. Τώρα όμως οι συνθήκες φαίνεται ότι έχουν αλλάξει, τουλάχιστον από την πλευρά του και εσύ δεν ξέρεις, αν πρέπει ή όχι, να αποδεχτείς μια συνάντηση μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κάποια δεδομένα που θα εμφανιστούν πιθανόν να αλλάξουν πολλά στα ερωτικά σου ή να αναθεωρήσεις εσύ κάποιες απόψεις σου πάνω σε αυτά. Όχι ότι είσαι από τα άτομα που φοβούνται τις αλλαγές ή παραμένουν στα ίδια αλλά στην παρούσα φάση, ψάχνεις μάλλον την ησυχία σου στην προσωπική σου ζωή γιατί έτσι μόνο μπορείς να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα. Να είσαι έτοιμος/η πάντως γιατί θα ξανατεθούν κάποια θέματα από το ταίρι σου που χρειάζονται απαντήσεις και λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο ερωτισμός αλλά και ένα έντονο ρομαντικό στοιχείο σήμερα σε ωθεί να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μια όμορφη βραδιά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κάπου στο βάθος του μυαλού σου δεν συνεχίζουν να σε απασχολούν κάποιες αμφιβολίες, όπως το ότι βιάζεσαι ή ότι ανοίγεσαι πολύ και μπορεί να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου αλλά δεν έχεις σκοπό να τις αφήσετε να σου χαλάσουν αυτή τη διάθεση. Άλλωστε η διαίσθησή σου δεν συμφωνεί με τις σκέψεις σου και σε αυτήν βασίζεσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved