Ερωτικό ωροσκόπιο 7/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά από τόση ορμή και αέρα στα πανιά σου, σήμερα θα σε πιάσει το συμβιβαστικό στη σχέση σου και ίσως κάτσεις να ακούσεις και την πλευρά του συντρόφου σου, χωρίς να του βάλεις τις φωνές. Η Σελήνη από τα ξημερώματα έχει περάσει στον 7ο οίκο σου και είναι μια καλή ευκαιρία να χαμηλώσεις τους τόνους για να περάσεις καλά το σαββατοκύριακο που έρχεται χωρίς εντάσεις και νεύρα. Αν είσαι μόνος/η, ίσως παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση και διαπιστώσεις ότι κεντρίζεις την προσοχή αρκετών ατόμων.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θέλεις να υπάρχει μια σταθερότητα στη ζωή σου και γι' αυτό και χθες ίσως ένιωσες κάπως άβολα ή μια αβεβαιότητα στη σχέση σου αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Περισσότερη αρμονία, συνεννόηση και βέβαια καλή διάθεση, θα κάνουν το Σάββατο να κυλήσει όμορφα για σένα και το ταίρι σου και να νιώσεις ότι μάλλον άδικα βασανίζεις τον εαυτό σου με αμφιβολίες και χαζές υποθέσεις. Ξεκόλλα και μη σκέφτεσαι περσινές και προπέρσινες στιγμές. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αυτό που... δεν έλειπε από τη ζωή σου είναι οι αναφορές στο παρελθόν ή η επιστροφή ενός ατόμου στη ζωή σου που η σχέση μεταξύ σας είχε τελειώσει κάπως άχαρα. Με τον Ερμή στον 2ο οίκο σου κι από σήμερα ανάδρομο, εκτός από υποθέσεις οικονομικές που επανέρχονται στο προσκήνιο, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν και τέτοια... κρούσματα. Όσο να πεις ένα μπλέξιμο θα το έχεις, εκτός κι αν η τωρινή σου ερωτική κατάσταση είναι μια χαρά, αλλιώς μπορεί και να το ξανασκεφτείς.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρνά ανάδρομος και είναι φυσικό να σε στέλνει για επανεξέταση κάποιων καταστάσεων στα ερωτικά σου, που όμως έτσι κι αλλιώς αμφέβαλες και ήσουν σε δίλημμα. Από την άλλη σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις τους λογαριασμούς με το παρελθόν σου οριστικά ή να βάλεις μπρος κάποιο σχέδιο κατάκτησης ενός ατόμου που είχες κάνει παλιότερα αλλά το παράτησες λόγω διαφόρων εμποδίων που προέκυψαν. Πάντως ξεκινά μια περίοδος που αν τη δεις από την οπτική της δεύτερης ευκαιρίας, δε θα χάσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Το να κάθεσαι και να βασανίζεσαι για πράγματα που ειπώθηκαν πάνω σε νεύρα ή σε μια στιγμή κακοδιαθεσίας από το ταίρι σου δεν είναι και το καλύτερο. Εκεί είναι και καλά θα κάνεις να του μιλήσεις και να του αναφέρεις τι σε πείραξε, εφόσον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Μην βάζεις τον εγωισμό σου πάνω από τη σχέση και μη φοβάσαι ότι θα ρίξεις τα μούτρα σου. Είναι προτιμότερο αυτό, από το να χαλιέσαι για πράγματα που ίσως δεν ισχύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Στη βράση κολλάει το σίδερο κι είναι κρίμα να κάνεις πίσω τώρα, εξαιτίας κάποιων αμφιβολιών ή δεύτερων σκέψεων που σε κυριεύουν, αφού είχες πάρει την απόφαση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν είναι σημαντικές αλλά στο δικό σου το μυαλό φαντάζουν σπουδαίες κι ίσως χάσεις τα καλύτερα, όταν το συνειδητοποιήσεις. Βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, πάρε βαθιά ανάσα, ξεκίνα κι ό, τι βγει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη από τα ξημερώματα έχει περάσει στο ζώδιό σου και η γοητεία σου ενισχύεται αυτόματα, κάνοντάς σε αδιαφιλονίκητο φαβορί του διημέρου. Παρ' όλα αυτά σκέψεις και συναισθήματα είναι ακόμα μπερδεμένα μέσα σου και ίσως δεν μπορείς να καταλήξει,ς αν θέλεις να είσαι με ένα πρόσωπο ή όχι. Ακόμα πιο δύσκολη πιθανόν να κάνει την απόφασή σου μια νοερή σύγκριση που θα κάνεις με μια παρόμοια κατάσταση από το παρελθόν ή η τυχαία επαφή σου με έναν ή μια πρώην.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, πολλές δουλειές και αλλά και υποθέσεις που ξεθάβονται από το συρτάρι ίσως δοκιμάσουν τις αντοχές σου και τα νεύρα σου γιατί θεωρούσες ότι είχες ξεμπερδέψει μαζί τους ή ανέβαλες να τις ολοκληρώσεις λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτόματα λοιπόν το πρόγραμμά σου για μια έξοδο με το ταίρι σου ή μια συνάντηση με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να μην ισχύει και ίσως αναγκαστείς να ασχοληθείς με άλλα σοβαρά μεν, αλλά άνοστα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Οι φίλοι σου σήμερα έχουν την τιμητική τους και πιθανόν να θελήσεις να βρεθείς μαζί τους ή να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο. Όμως είναι πολύ πιθανό μέσα στη χαλαρότητα και την άνεση που θα υπάρχει να επανέλθει στο προσκήνιο ένα ερωτικό σου θέμα από τα παλιά και τα σχόλια που θα ειπωθούν να σε πειράξουν ή να σου φέρουν στη μνήμη κάποιες στιγμές ώστε να νιώσεις δυσάρεστα. Γι' αυτό ίσως αρχίσεις να αναζητάς στο χώρο κάποιο άτομο που θα αποσπάσει την προσοχή σου και θα φτιάξει τη διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις αποφασίσει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και στο επαγγελματικό αλλά κυρίως στο ερωτικό επίπεδο. Δυστυχώς όμως, όπως θα διαπιστώσεις σήμερα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα γιατί τα δεδομένα μεταβάλλονται ή άτομα επανέρχονται στη ζωή σου, σπρώχνοντάς σε να αναθεωρήσεις αρκετές από τις απόψεις σου. Σίγουρα ούτε η αναποφασιστικότητα της Σελήνης ούτε και ο ανάδρομος Ερμής θα σε βοηθήσουν, οπότε χαλάρωσε και μην αναγκάζεις τον εαυτό σου να αποδεχτεί το οτιδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είναι εύκολο για σένα να αποδεχτείς ότι εφόσον έχεις σχέση είναι λογικό να βρίσκεσαι με το ταίρι σου όσο πιο πολύ μπορείς και να κάνετε πράγματα μαζί γιατί έχεις συνηθίσει να τα βλέπεις πιο αποστασιοποιημένα και να έχεις την ελευθερία του χώρου και του χρόνου. Ίσως λοιπόν σήμερα σου τεθεί το ερώτημα του πως αντιλαμβάνεσαι εσύ το θέμα «είμαι σε σχέση» που θα σε κολλήσει προς στιγμήν γιατί θα καταλάβεις ότι πρέπει να προσέξεις πολύ τι θα απαντήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχεις δραστηριοποιηθεί αρκετά αυτό τον καιρό γιατί θέλεις ή να βελτιώσεις ή να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση, χωρίς όμως να κάνεις εκπτώσεις σε κάποιες προσδοκίες ή πρότυπά σου για το άτομο που ψάχνεις. Το να έχεις ένα μπούσουλα να κινείσαι και να μην άγεσαι και φέρεσαι από διάφορες κολακείες είναι καλό αλλά το θέμα είναι να υπάρχει αυτό που αναζητάς και στην πραγματική ζωή κι όχι μόνο στη φαντασία σου. Πάντως από σήμερα θα αρχίσεις να αναθεωρείς αρκετά από αυτά που είχες στο μυαλό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved