Ερωτικό ωροσκόπιο 27/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν τσουλάνε καλά για σένα, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, καθώς είτε καθυστερήσεις σε κάποια χρήματα που ήταν να πάρεις είτε κάποιο πρόβλημα που είχε ξαναπαρουσιαστεί και παλιότερα, σ' αναγκάζουν τέλος του μήνα να μείνεις με ελάχιστα χρήματα. Μετά πώς να μην νιώθεις "no money, no honey" κοινώς να μη σου χαλάσει η ερωτική σου διάθεση, αφού και με το ταίρι σου να είσαι μαζί πάλι τα λεφτά θα σκέφτεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο μετά από πολύ και επίμονη σκέψη θα καταφέρεις να κατασταλάξεις στο τι θέλεις από τον ερωτικό σου σύντροφο και να κάνεις ένα απολογισμό του τι δίνεις και του σου επιστρέφεται. Βέβαια εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι θα έχεις την τάση να μην εκτιμάς και τόσο αυτά που παίρνεις αλλά να κολλάς σε αυτά που δεν έχεις και αυτό θα είναι άδικο γι' αυτόν αλλά και για σένα που δεν ευχαριστιέσαι στη σχέση, οπότε πρόσεχε. Αν είσαι ελεύθερος εκπέμπεις γοητεία αλλά και ένα έντονο αέρα ερωτισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κατά κάποιο τρόπο έχεις κεκτημένη ταχύτητα και ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε μια συναισθηματική υπερένταση, κάτι που δεν είναι καλός οδηγός για να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση αφορά στα επαγγελματικά και πολύ περισσότερο στα ερωτικά σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συμμαζέψεις τα μυαλά σου για να μπορέσεις να διακρίνεις ποιο είναι το συμφέρον σου και με βάση αυτό να κινηθείς γιατί κινδυνεύεις από τη γρηγοράδα να... σε σαμποτάρεις.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα φροντίσεις να διατηρήσεις το πλεονέκτημα που σου έχει δοθεί από κάποια κίνηση ή λόγο κι εκεί θα πατήσεις για να επιδιώξεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Με αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά και πολύ προσγειωμένα θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και τις προσδοκίες σου και θα ζητήσεις από την πλευρά του να κάνει το ίδιο για να δεις αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει το πράγμα σε κάτι πιο σοβαρό.

ΛΕΩΝ

leont

Από το πρωί θα καταλάβεις ότι η μέρα δεν είναι και η καλύτερη για σένα γιατί ενδεχομένως κάποια οικογενειακά ή θέματα σπιτιού θα προκύψουν και θα απαιτήσουν ένα κομμάτι από τον πολύτιμο χρόνο σου για να τα διευθετήσεις. Από το απόγευμα και μετά όμως κατά κάποιο τρόπο θα τα βάλεις με τον εαυτό σου που τα αφήνεις να σε επηρεάζουν τόσο και να σου χαλούν τη διάθεση και θα πεις «φτάνει». Πολύ πιθανόν να γυρίσεις την πλάτη σου επιδεικτικά, να χωθείς στην αγκαλιά του έρωτά σου και να τα ξεχάσεις όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η συμπεριφορά σου σήμερα ίσως δεν είναι και η καλύτερη, καθώς μάλλον προσπαθείς αρκετό καιρό να κρατήσεις την υπομονή σου και να μη μιλήσεις στο ταίρι σου ευθέως για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και αντ' αυτού πετούσες υπονοούμενα ή σπόντες. Γι' αυτό ίσως θα σου βγουν κάποια πράγματα αρκετά απότομα και κοφτά που δε θα προκαλέσουν έκπληξη αλλά απορία και δυσαρέσκεια από την πλευρά του γιατί δεν τα είχες αναφέρει νωρίτερα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Καλό είναι να τραγουδάς ότι «τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω, το χρήμα δεν το λογαριάζω» αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, έχεις απαιτήσεις από τη σχέση σου και δεν είσαι από τα άτομα που θα ικανοποιηθείς με πασατέμπο στο παγκάκι, ακούγοντας λόγια αγάπης. Θέλεις να κυκλοφορείς σε όμορφα μέρη, να έχεις φινέτσα και στυλ και όπως είναι αυτονόητο θέλεις κι ένα σύντροφο που να μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σου. Σήμερα λοιπόν αυτά θα μετρήσουν πολύ σε κάποια ερωτική επιλογή που θα πρέπει να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου στον Ταύρο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά θα αρχίσεις να εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Όμως επειδή εδώ και μέρες έχουν καρφωθεί κάποιες σκέψεις στο μυαλό σου και δεν λένε να σ' αφήσουν σε ησυχία, θα φροντίσεις να τις εκθέσεις για να ηρεμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου βγάλει έντονα την αίσθηση ότι μαζί του μπορεί να έχεις τον ερωτισμό αλλά και την συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει στον σύντροφό σου ή να αφορά στα ερωτικά σου θα σου χαλάσει προς στιγμή τη διάθεση σήμερα αλλά θα φροντίσεις γρήγορα να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να βρεις τρόπους να το ξεπεράσεις, βάζοντας μπροστά τη λογική σου. Παρ' όλα αυτά θα προτιμήσεις να αναβάλεις κάποια έξοδο ή συνεύρεση με φίλους σου γιατί θα θελήσεις να μείνεις στο σπίτι σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχει συνηθίσει κατά κάποιο τρόπο στα προβλήματα ή τις αλλαγές στα αισθηματικά σου και πλέον έχεις φτάσει στο σημείο να μη σου κάνει εντύπωση τίποτα. Έχεις καταλάβει ότι ελκύεις αρκετά το τελευταίο διάστημα, όμως σου βγαίνει μια χαλαρότητα ή άνεση ίσως γιατί δεν πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι ουσιαστικό, οπότε «παίζεις» κι εσύ πιο ελεύθερα. Αλλά εκεί βρίσκεται και το μυστικό της επιτυχίας, το να μην προσδοκάς τίποτα και να αφήνεις τα πράγματα να παίρνουν το δρόμο τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είσαι και από εκείνους που θα προσπαθήσουν με όλο τους το είναι στα επαγγελματικά τους αλλά σίγουρα σε απασχολούν αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα οι οικονομικές τους προεκτάσεις, μάλλον γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις το χέρι σου και βλέπεις να έρχεται το πρόβλημα κατά πάνω σου. Στα ερωτικά από την άλλη υπάρχει «απόθεμα», φρόντισε όμως να μην το εξαντλήσεις κι αυτό με την νοοτροπία «δεν ασχολούμαι με αυτά, αφού δεν έχει προκύψει ανάγκη» κι αφιέρωσε έστω και λίγο χρόνο στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διανύεις μια αρκετά ερωτική περίοδο και αυτό σε ανανεώνει και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις όνειρα. Σαφώς και τέτοια συναισθήματα σου κάνουν καλό και σε γεμίζουν ενέργεια, όμως χρειάζεται να μην πετάς συνεχώς στα σύννεφα και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα γιατί ό, τι ανεβαίνει κατεβαίνει μια μέρα και μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Η μέρα σήμερα πάντως είναι ιδανική στο να βάλεις τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved