Ερωτικό ωροσκόπιο 26/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο μια χαρά ήσουν αλλά τώρα πρέπει να μαζευτείς κάπως καθώς η Δευτέρα ξεκινά με απαιτήσεις και συγκεκριμένες επιλογές. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου πάντως θα συνεχίσεις να διατηρείς το χαμόγελο και την άστατη πλευρά σου, λειτουργώντας ελαφρώς ανικανοποίητα ή μη ξέροντας τι είναι αυτό επακριβώς που θέλεις, αλλά το θέλεις οπωσδήποτε και προκειμένου να το βρεις δε θα νοιαστείς αν πάρεις παραμάζωμα και κάποια άμοιρα άτομα που θα βρεθούν στο δρόμο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ξεκινά η εβδομάδα κι έρχεται να μεγαλώσει την τάση σου για υλική αλλά κυρίως για συναισθηματική εξασφάλιση που προκειμένου να την διατηρήσεις ή να την κατακτήσεις είσαι προετοιμασμένος/η να κάνεις αρκετές παραχωρήσεις στη σχέση σου. Άλλωστε πάντα πατούσες γερά στη γη και γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι για να αποκτήσεις αυτό που θεωρείς σημαντικό πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες. Αναγνωρίζεις ότι δεν είσαι σε θέση να ρισκάρεις αυτά που με κόπο απόκτησες και έτσι θα προσπαθήσεις να απολαύσεις ό, τι έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το διήμερο που πέρασε ήσουν με τις μηχανές στο φουλ και με απίστευτη ενέργεια. Ενδεχομένως να υπήρξαν εντάσεις, τσακωμοί και φιλιώματα με το ταίρι σου ή γνωριμίες που σε καλούν να φτάσεις στα άκρα γι' αυτό και σου χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και επαναπροσδιορισμός αρκετών πραγμάτων στα ερωτικά σου. Βέβαια ο συγχρονισμός σου είναι άκαιρος καθώς έχεις ένα σωρό εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά αν δεν μπορεί να τα συνδυάσει όλα ένας Δίδυμος, τότε ποιος;


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πάνω, μία κάτω είσαι τώρα τελευταία στη σχέση σου κι εσύ και χρειάζεσαι επιτέλους κάποια ισορροπία γιατί δεν μπορείς συνεχώς να βρίσκεσαι συναισθηματικά από την κόλαση στον παράδεισο και το ανάποδο. Αυτό πιθανόν να οφείλεται περισσότερο σε ξεσπάσματα ή τάσεις κτητικότητας του άλλου ατόμου που ορισμένες φορές σε ευχαριστεί που νοιάζεται τόσο πολύ για σένα αλλά από την άλλη νιώθεις να πνίγεσαι. Μάλλον κάτι κάνεις λάθος κι ήρθε η ώρα να το βρεις.

ΛΕΩΝ

leont

Πολλά συμβαίνουν αυτό το διάστημα, κυρίως στα επαγγελματικά σου που απασχολούν αρκετό από το χρόνο και τη φαιά ουσία σου, με αποτέλεσμα στον ερωτικό τομέα τα πράγματα να υπολειτουργούν και να κινείσαι με βάση την πρόσκαιρη απόλαυση και όχι κάτι σε πιο μόνιμο. Αυτό όμως που ξεχνάς είναι ότι είσαι από τα άτομα που μεγαλουργούν έχοντας μια σταθερή σχέση. Καλό είναι σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς στην εργασία να είσαι τύπος και υπογραμμός αλλά πόσο θα το αντέξει η καρδιά σου τη μοναξιά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η αλήθεια είναι ότι έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες για σένα από τη σημερινή, όχι τόσο από την πλευρά αρνητικών γεγονότων, όσο από ψυχολογίας και ηθικού που δεν θα το χαρακτηρίζαμε και ακμαίο. Μάλλον σε αναγκαστική προσγείωση μοιάζει, καθώς τον τελευταίο καιρό έχεις μεν επίγνωση της πραγματικότητας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις βάλει και τον πήχη ψηλά σε κάποιες απαιτήσεις από το ταίρι σου ή σε προϋποθέσεις, προκειμένου να συνυπάρξεις με ένα άτομο και τώρα κάπως θα τον χαμηλώσεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Όσο είναι ο Άρης στο ζώδιό σου θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα βιώνεις συνεχώς σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου και δεν πρόκειται να ηρεμήσεις, αν δεν λύσεις μια και καλή χρόνια ζητήματα που πας και φέρνεις αλλά πάντα με το γάντι. Οι τομές όμως και οι αλλαγές δεν γίνονται με το «σεις» και με το «σας», θέλουν τόλμη και καμιά φορά και επιθετική πολιτική γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει ο άλλος ότι το εννοείς και ότι έχεις αποφασίσει να το φτάσεις μέχρι το τέρμα για να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Καθώς η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Ταύρο αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να βάλεις στην άκρη κάποια άλλα θέματα και να ρίξεις όλο το βάρος στη σχέση σου είτε λόγω κάποιου συμβάντος που θα σε βάλει σε κατάσταση εγρήγορσης είτε γιατί θα νιώσεις εσύ την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος ίσως αισθανθείς μια μοναξιά και παρ' όλο που θα εκπέμπεις μια έντονη έλξη, δεν θα σε χαροποιήσει και πολύ αφού ψάχνεις για κάτι αποκλειστικά δικό σου και παντοτινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Θα ήθελες να κρατήσει το σαββατοκύριακο για άλλες... δυο τρεις μέρες ακόμα, καθώς σήμερα νιώθεις μια βαρεμάρα και μια έλλειψη διάθεσης να ενταχθείς στην καθημερινότητα. Είναι πιθανόν σε αυτό να έχει συντελέσει και μια κάποια πίεση που έχεις υποστεί από το έτερο ήμισυ για περισσότερη σοβαρότητα από την πλευρά σου ή μεγαλύτερη δέσμευση που εσύ δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα να παρέχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είσαι σχετικά καλά σήμερα από πλευράς διάθεσης αλλά είναι λογικό, αφού η μέρα απαιτεί συγκρότηση και σταθερότητα που εσύ έτσι κι αλλιώς την έχεις. Αυτό που λίγο σε χαλάει είναι ένα πρόσωπο που σου προκαλεί ερωτηματικά η στάση του και δεν κάνει κάποιο ευθύ άνοιγμα προς την πλευρά σου να σου μιλήσει για τα αισθήματά του. Έχεις αποκτήσει βέβαια κάποια ανυπομονησία τώρα τελευταία αλλά πλέον σε έχει κουράσει το «πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα»...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχεις βάλει κάποιους στόχους για να κινηθείς στα επαγγελματικά σου, προκειμένου να κάνεις δυναμική επάνοδο με αξιώσεις. Αυτό που δε φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα είναι τα ερωτικά σου είτε γιατί δεν παρουσιάζουν πρόβλημα είτε γιατί δεν τα θεωρείς μείζονος σημασίας αυτήν την περίοδο. Ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε φάση που δε θέλεις δεσμεύσεις και μόνιμες σχέσεις και σου αρκεί να περνάς καλά, χωρίς σκοτούρες. Αυτό θα το νιώσεις σήμερα πολύ έντονα κι ίσως μακαρίσεις τον εαυτό σου που είσαι μόνος/η.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Επηρεάζεσαι πολύ από την γνώμη των άλλων των πολύ δικών σου ή συγγενών σου, που πιθανόν να είναι τελείως αντίθετη από τη δική σας. Όμως σήμερα θα δείξεις μεγάλη αποφασιστικότητα και θα στυλώσεις τα πόδια στη γη προκειμένου να υποστηρίξεις την ερωτική σου επιλογή γιατί η διαίσθησή σου λέει ότι έχεις δίκιο και αυτή σπάνια σε προδίδει. Φυσικά δεν είναι απίθανο να πέφτει έξω αλλά αργά ή γρήγορα θα φανεί.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved