Ερωτικό ωροσκόπιο 24/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινά η μέρα για σένα, αφού η Σελήνη από χθες το βράδυ βρίσκεται στο ζώδιό σου. Εσύ που είσαι σε σχέση θα ζήσεις έναν έρωτα όλο τρέλα που έλεγε και το γνωστό τραγούδι από πολλές απόψεις, τόσο από το πάθος που θα υπάρχει όσο κι από τις εντάσεις που ευτυχώς θα εκτονωθούν σύντομα. Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η η φωτιά μέσα σου δεν θα σ' αφήσεις να ησυχάσεις και η αυτοπεποίθηση που θα έχεις θα σε κάνει πόλο έλξης για πολλούς και πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεκινήσεις την μέρα σου με πολύ ενέργεια και διάθεση να κάνεις πράγματα αλλά σιγά-σιγά επειδή η ιδιοσυγκρασία σου μάλλον δε σηκώνει τέτοιους ρυθμούς να αρχίσεις να κουράζεσαι. Αν και Σάββατο ίσως ένα εργασιακό θέμα να σε τρελάνει και δεν θα σ' αφήσει να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με το ταίρι σου που ήταν στο αρχικό σου πλάνο. Πρόσεχε, μήπως βγάλεις τα νεύρα σου πάνω του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ούτε υποψήφιος να 'σουν με τέτοιο τρέξιμο σήμερα. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα αλλά και δουλειές της τελευταίας στιγμής θα σε έχουν σε συνεχή κίνηση και ίσως μαζευτείς στο σπίτι σου αργά το απόγευμα μόνο για ένα φαί και ένα μπάνιο που λέει ο λόγος. Αργότερα ίσως κανονίσεις να βρεθείς με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά να γίνει κάτι μεταξύ σας. Είναι καλό πάντως να ρισκάρεις να ξανοιχτείς μαζί του συναισθηματικά, χρησιμοποιώντας το χιούμορ σου.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως σε πιάσει μια παράλογη ανυπομονησία κι εκεί που ήσουν στο «βλέποντας και κάνοντας» να σου τη δώσει και να επιδιώξεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που θέλεις για να του μιλήσεις έξω από τα δόντια για τα συναισθήματά σου. Από τη μια θα πάρεις δύναμη από αυτή σου την απόφαση αλλά από την άλλη καλό θα ήταν να προσέξεις πως θα εκφραστείς γιατί από την αναμονή που βρισκόσουν ίσως σου βγουν λίγο απότομα. Αν είσαι σε σχέση ίσως με το σύντροφό σου κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας.

ΛΕΩΝ

leont

Με όρεξη ξεκινάς το Σάββατό σου και σε έχει πιάσει η διάθεση να τρέξεις για να προλάβεις όλα όσα έχεις προγραμματίσει. Ίσως ορισμένα να σχετίζονται με ένα συγγενικό σου πρόσωπο που τώρα τελευταία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα αλλά -κακά τα ψέματα- δεν έχεις καμία πρόθεση να περάσεις όλη τη μέρα μαζί του. Έχεις κι εσύ τα δικά σου που σε καίνε και αφορούν σε ένα πρόσωπο που μία είναι κρύο και μια ζεστό απέναντί σου και θα ήθελες σήμερα να συναντηθείτε μπας και ξεκαθαρίσεις τι παίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Λογικό είναι με τη Σελήνη πλέον στον 8ο οίκο σου να νιώθεις ένα κύμα επιθυμιών και αναγκών να σε παρασέρνει κι ενδεχομένως να σε σπρώξει σε απεγνωσμένες κινήσεις ή λύσεις ανάγκης. Εδώ θα πρέπει να αποδείξεις ότι και μια μυαλό έχεις και ξέρεις να ξεχωρίζεις τα πραγματικά συναισθήματα από εκείνα που δημιουργούνται στιγμιαία και προσφέρουν πρόσκαιρη ευχαρίστηση. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ελκύεις και δεν χρειάζεται να βιάζεσαι για το οτιδήποτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Σελήνη στον Κριό και τον 7ο οίκο σου έρχεται να ενισχύσει την δυναμικότητά σου και να σε ωθήσει στο να διεκδικήσεις, να αγωνιστείς για το καλό της σχέσης σου. Μόνο έχε το νου σου γιατί μπορεί να βγάλεις ένταση από την πολύ φόρα στο σύντροφό σου, χωρίς να το αντιληφθείς. Αν είναι από τους ελεύθερους του ζωδίου σου θα δεις ότι θα σε φλερτάρουν αρκετά άτομα του αντίθετου φύλου. Φυσικά θα κολακευτείς όμως και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αρκετά ανανεωμένος/η και με περίσσια ενέργεια είσαι σήμερα πράγμα που βοηθά και στο να ολοκληρώσεις όσες δουλειές είχες κατά νου αλλά και άλλες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία. Η διάθεσή σου είναι καλή, το ηθικό σου αναπτερωμένο και θεωρείς ότι έχεις τη δύναμη να καταφέρεις το καλύτερο και στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να το πιστέψεις και ίσως να ρισκάρεις λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο και να εκφράσεις τα συναισθήματά του στο άτομο που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Εσύ ξεκουράστηκες αρκετά το προηγούμενο διήμερο, γέμισες τις μπαταρίες σου στο τέρμα και τώρα είναι έτοιμος/η να κατακτήσεις τους πάντες με το κέφι, τον ενθουσιασμό και το πηγαίο χιούμορ σου. Πονηρές ατάκες, φλερτ και αρκετά παιχνιδιάρικη διάθεση αν είσαι ελεύθερος/η θα καταλάβεις πολύ σύντομα ότι τα όρια υπάρχουν για να σπάνε. Αν πάλι είσαι σε σχέση, θα αισθανθείς τη φωτιά της επιθυμίας μέσα σου να φουντώνει για τον άνθρωπό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα αισθάνεστε ότι κατά κάποιο τρόπο απελευθερώνεσαι από αόρατα δεσμά που σε κρατούσαν πίσω και μπορείς πλέον να ξεχυθείς μπροστά με δύναμη και αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσεις πίσω παλιά... χρωστούμενα. Οι ανασφάλειές σου φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί ή παραμεριστεί και τη θέση τους έχουν δώσει στο θάρρος αλλά και μια διάθεση ρίσκου. Θέλεις να παίξεις με τη φωτιά του πάθους και είναι από τις λίγες φορές που δε σε νοιάζει αν καείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η επικοινωνία σου σήμερα με ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου είναι άμεση και ανεπιτήδευτη κάτι που σε εξιτάρει και σε κρατά σε εγρήγορση αλλά η αναμονή σίγουρα δεν είναι το καλύτερό σου καθώς περιμένεις πως και πώς να έρθει η στιγμή να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά. Παραμέρισε τα όποια κολλήματά σου και κάνε εσύ το βήμα παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο ερωτισμός που εκπέμπεις σήμερα είναι αρκετά έντονος και οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο αναμενόμενες. Ίσως φταίει η μέρα ή το κλίμα που σε επηρεάζει ή πάλι απλά έχεις βαρεθεί να κρύβεσαι και θέλεις να φερθείς πιο αυθόρμητα. Πάντως η μέρα σου αλλά πολύ περισσότερο η νύχτα σου θα φροντίσεις να έχει φλόγα και πάθος και σίγουρα αν είσαι ελεύθερος/η, θα το εκπέμπεις ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις αλλά ακόμα κι αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου σίγουρα θα... καλοπεράσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved