Ερωτικό ωροσκόπιο 23/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα θα έχεις αρκετή δουλειά και λίγη όρεξη που δυστυχώς δε θα σε βοηθήσει, όσο κι αν πιεστείς, να ολοκληρώσεις όλα όσα θέλεις ή παρουσιάζονται. Παρ' όλα αυτά, επειδή Παρασκευή είναι και από το βραδάκι η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιό σου από ένα σημείο και μετά θα τα ρίξεις όλα πίσω από την πλάτη και θα φροντίσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις, μην ανησυχείς γιατί οι ουρανοί θα φροντίσουν, ώστε να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες αρκετά ενδιαφέρουσες αυτό το διήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η εργάσιμη εβδομάδα σου τελειώνει με τον πιο ήρεμο τρόπο κι έτσι έχεις όλη την καλή διάθεση να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να υποδεχτείς με αρκετή χαρά το σαββατοκύριακο που έρχεται. Συναντήσεις με φίλους, αν είσαι ελεύθερος/η ή μια βραδινή έξοδος με το έτερο ήμισυ ίσως είναι στο άμεσο πρόγραμμά σου, αν και θα προτιμούσες, στη δεύτερη περίπτωση, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα όμορφο δείπνο στο χώρο σου. Αλλά μια τέτοια όμορφη νύχτα, κρίμα θα είναι να κλειστείς μέσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και νωρίς το απόγευμα δεν θα προλάβεις να σκεφτείς καθόλου ούτε που θα πας, ούτε τι θα κάνεις μετά γιατί θα σε κρατά απασχολημένο/η ένα επαγγελματικό θέμα που θα πρέπει να διευθετήσεις. Μετά, όμως, τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά και θα κάνεις τα πλάνα σου για το βράδυ. Αν είσαι σε σχέση είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποια παράπονα για μια πρωτοβουλία που μπορεί να πάρεις χωρίς να το πεις του συντρόφου σου ενώ αν είσαι μόνος/η τα πράγματα προβλέπονται αρκετά συναρπαστικά.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλά είσαι και εσύ παρ' όλο που κάποιες στιγμές ίσως μελαγχολήσεις λίγο ή σε πιάσει μια παραπάνω ευσυγκινησία από το συνηθισμένο αλλά δεν θα έχει διάρκεια και από το βράδυ και μετά η ατμόσφαιρα γύρω σου θα αρχίσει να παίρνει μια έντονη ερωτική χροιά, καθώς ό, τι δουλειές ή υποχρεώσεις έχεις θα τις τελειώσεις νωρίς και θα είσαι ελεύθερος/η να αφοσιωθείς στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο κι είσαι μόνος/η φρόντισε να κυκλοφορήσεις το βράδυ.

ΛΕΩΝ

leont

Υπάρχουν πολύ λόγοι που δημιουργούν μια ανησυχία μέσα σου ότι δεν θα καταφέρεις να κάνεις όλα όσα χρειάζονται κι ίσως αγχωθείς αρκετά με αποτέλεσμα να τα κάνεις ακόμα χειρότερα. Πάρε βαθιές ανάσες και βάλε προτεραιότητες. Από το βράδυ και μετά το σκηνικό θα αλλάξει παντελώς έτσι κι αλλιώς και σε περιμένουν όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις μέσα, αφού θα σου γίνουν αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μέχρι και το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και η σχέση σου σαφώς θα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα που θα απασχολήσει αρκετό από το χρόνο σου, πιθανόν γιατί έχουν ανοίξει κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος με το σύντροφό σου και πρέπει να τα επιλύσεις. Από το βράδυ και πολύ περισσότερο από αύριο, το ερωτικό στοιχείο κάνει έντονη την παρουσία του και ελέω σαββατοκύριακου θα έχεις τη δυνατότητα να το εκμεταλλευτείς δεόντως, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάνε λίγο υπομονή μέχρι το βράδυ γιατί όντως το τοπίο θα αλλάξει άρδην κι ο ερωτισμός αλλά και αρκετές στιγμές πάθους θα καταλάβουν την ζωή σου. Μέχρι τότε βέβαια θα αναγκαστείς να καταπιαστείς με κάποια επαγγελματικά ή θέματα ρουτίνας και να ρίξεις εκεί την ενέργειά σου, προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις. Καλύτερα όμως, γιατί όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψεις με αυτά τόσο πιο ευχάριστο και ξένοιαστο θα είναι το σαββατοκύριακό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ένα μπέρδεμα που μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα σε μια συνάντηση που προγραμμάτιζες με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά ίσως σου χαλάσει τη διάθεση και αναγκαστείς τελευταία στιγμή να κάνεις άλλα σχέδια. Μπορεί να μην ήρθε και το τέλος του κόσμου αλλά εσένα θα σε πειράξει αρκετά και ενδεχομένως να θελήσεις να το αναβάλεις τελικά, αποφεύγοντας έτσι να στραβώσουν κι άλλο τα πράγματα. Μήπως όμως υπερβάλεις; Το ότι έτυχε μια αναποδιά δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις το βράδυ σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλά σχέδια έχεις κάνει για σήμερα και όσο περνάει η ώρα ξεσηκώνεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το βράδυ. Ενδεχομένως όμως να μην βγεις έξω αλλά να έχεις κάνει άλλα πλάνα για μοναδική νύχτα για δύο στο σπίτι σου που για να πάει όπως υπολογίζεις, χρειάζεται να φτιάξεις λίγο το χώρο, να τον συμμαζέψεις και να τον φροντίσεις. Ο ενθουσιασμός θα σε βοηθήσει να τα φτιάξεις όλα. Ακόμα κι αν κουραστείς, να είσαι σίγουρος/η ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η σε ορισμένα θέματα και σήμερα ίσως σε απασχολήσει αρκετά ένα τέτοιο και σε ρίξει κάπως σε ψυχολογία. Αυτό βέβαια θα αρχίσει να εξασθενεί από το απόγευμα και μετά και θα ασχοληθείς με τελείως άλλα πράγματα. Αν είσαι μόνος/η, είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις έξω γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καυτή γνωριμία ενώ αν είσαι σε σχέση να πας για φαγητό ή ποτό με το σύντροφό σου και να ξεφύγεις από όλες τις έγνοιες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχεις κάνει αρκετά σχέδια τόσο για τη σημερινή μέρα όσο και για το σαββατοκύριακο που έρχεται και μάλιστα όλα αφορούν σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι αρκετά και θέλεις να το κερδίσεις. Έχεις αποφασίσει να το εντυπωσιάσεις και να κάνεις όσα χρειάζονται για να το πείσεις για τα συναισθήματά σου γι' αυτό και πιθανόν το πρόγραμμά σου να έχει αρκετό ρομαντισμό. Αν είσαι σε σχέση, ίσως προκύψει μια έξοδος με το ταίρι σου και φιλική παρέα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα είναι στο ζώδιό σου και θα καταπιαστείς με ένα θέμα που μπορεί να απασχολεί το σύντροφό σου και να χρειαστεί τη βοήθεια ή την ηθική σου συμπαράσταση, την οποία θα χαρίσεις απλόχερα. Από κει και πέρα όμως ξεκινά ένα άκρως ερωτικό σαββατοκύριακο που θα σε συναρπάσει και θα σου χαρίσει θερμές νύχτες είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, οπότε καλό θα ήταν να αρχίζεις να προετοιμάζεσαι κατάλληλα για να στρώσεις το κλίμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved