Ερωτικό ωροσκόπιο 21/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Με πιο ελαφριά πόδια, καρδιά και διάθεση, έχεις την άνεση σήμερα να κινηθείς με την ενεργητικότητα που σε διακατέχει και θα βομβαρδίζεσαι από ειδήσεις και πληροφορίες, τουλάχιστον μέχρι και νωρίς το απόγευμα. Σιγά-σιγά όμως οι ρυθμοί σου θα αρχίσουν να πέφτουν και η κούραση θα σε καταλαμβάνει γι' αυτό θα μαζευτείς κάπως και θα επιλέξεις την ηρεμία του σπιτιού σου συντροφιά με την αγάπη σου. Αν είσαι μόνος/η ίσως υποπέσει στην αντίληψή σου ότι ένα μυστήριο πρόσωπο σε περιτριγυρίζει ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μια ήρεμη μέρα ξεκινά και προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είσαι πρόθυμος/η να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου ή έστω να μη δώσεις και ιδιαίτερα σημασία σε κάτι που σε ενόχλησε και να το αφήσεις να περάσει έτσι. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου, πιθανόν να έχεις μια ερωτική προσέγγιση από κάποιο άτομο με κοινωνική θέση ή ιδιαίτερα ασυνήθιστο που θα σε παραξενέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είσαι στα καλύτερά σου σήμερα καθώς, όχι μόνο ο Ήλιος εισβάλει στο ζώδιό σου, στέφοντάς σε πρωταγωνιστή για ένα μήνα, αλλά και η Σελήνη από το απόγευμα θα περάσει στους Ιχθύες που θα σε βοηθήσει να παραμερίσεις δουλειές και άγχη και να ηρεμήσεις. Η ημέρα υπόσχεται ευχάριστα απρόοπτα με σαφή ερωτική χροιά χωρίς να λείπει το στοιχείο του ρομαντισμού ενώ ο δρόμος ανοίγει και για σένα που δεν έχεις σχέση με αρκετά τυχερά, αφού θα κυκλοφορείς και θα συναλλάσσεσαι με πολλά άτομα αυτήν την περίοδο.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας έρωτας έχει κολλήσει στο μυαλό σου είτε γιατί προς το παρόν παραμένει στη σφαίρα του πλατωνικού, είτε γιατί δεν ξέρεις τις συνέπειες που θα υπάρξουν στην συνέχεια, αν αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη να ανταποκριθεί στην πρόκληση. Ενδεχομένως να θεωρείς σωστότερο το να περιμένεις λίγο για να σιγουρευτείς αλλά με την ορθόδρομη φορά του Άρη δεν έχεις πολύ υπομονή και πιέζεσαι να βιαστείς. Πάντως καλό είναι να μην κιοτεύεις γιατί ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει.

ΛΕΩΝ

leont

Μέχρι και το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Υδροχόο βοηθώντας σε να ξεκαθαρίσεις κάποιο ζήτημα στη σχέση σου με εύκολο και ίσως ιδιόρρυθμο για εσένα τρόπο. Από κει και πέρα, η διάθεσή σου θα γίνει περισσότερο συναισθηματική και θα αναζητήσεις μια ρομαντική συνεύρεση με το σύντροφό σου και έμμεσα μια φυγή από την καθημερινότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα νιώσεις πιο χαλαρά και απελευθερωμένα και θα ανταποκριθείς σε ένα φλερτ με άνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη από το απόγευμα θα βρίσκεται στους Ιχθύες, χαρίζοντάς σου όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το έτερο ήμισυ. Η νοοτροπία σου έχει αλλάξει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και με τον ορθόδρομο πλέον Άρη να σε παρακινεί, ίσως προσεγγίσεις πιο άμεσα και κάποιες πλευρές της σχέσης σου που μέχρι πρόσφατα προτιμούσες να αφήσεις ως έχουν. Το ενδιαφέρον που θα επιδείξεις σε συνδυασμό με την προθυμία να συμβάλεις σε αυτό που έχετε, θα προκαλέσει τη θετική ανταπόκριση του συντρόφου σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αναζητάς την εσωτερική σου ηρεμία και είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις να την αποκτήσεις, αφού πλέον δε θέλεις να κρατάς τίποτα μέσα σου. Σήμερα πάντως θα αποστασιοποιηθείς ή θα αντιμετωπίσεις με αρκετή στωικότητα ένα εργασιακό ή άλλο θέμα που σε φορτίζει κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το βράδυ σου αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως δεχτείς μια πρόταση για έξοδο από ένα άτομο που σου δημιουργεί ερωτηματικά αλλά ταυτόχρονα σε ελκύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Για σήμερα, τουλάχιστον από το απόγευμα και μετά, δε θα θέλεις να σκοτιστείς ή να χαλαστείς με κανένα από τα γνωστά θέματα της καθημερινότητάς σου. Έχεις περισσότερο τη διάθεση να βγεις και να συναντηθείς με κάποιους φίλους σου, να ξεχαστείς και να περάσεις καλά. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, νιώθεις ότι έχεις ξεσηκωθεί μέσα σου, αναζητώντας μια συγκίνηση, μια ένταση να σε ταρακουνήσει και με τον ερωτισμό σου να αρχίζει να αυξάνεται σίγουρα δε θα μείνεις απαθής ή αδρανής και θα το κυνηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλά είναι αυτά που σε απασχολούν τελευταία και είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις πράγματα στα επαγγελματικά σου, ταξίδια ή να ξεκινήσεις να πάρεις κάποια γνώση αλλά λειτουργείς με την διάθεση της στιγμής και στο τέλος σου μένουν τα σχέδια. Με τον Ήλιο πλέον στους Διδύμους και 7ο οίκο σου ίσως παρακινηθείς από το σύντροφό σου να πραγματοποιήσεις κάτι από όλα αυτά που θα σε εξελίξει ή θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μέσα σου. Πάντως για το βράδυ έχεις άλλα σχέδια, καθαρά ερωτικά, και αυτά θα κάνεις πράξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παρότι είχες την εντύπωση ότι εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεών σου θα σπαταλήσεις αρκετό χρόνο, τελικά όλα θα κινηθούν ομαλά και θα ολοκληρωθούν νωρίτερα απ' ό, τι υπολόγιζες οπότε θα διώξεις κι εσύ από πάνω σου την κακοδιαθεσία που είχες. Αυτό όμως που συνεχίζει να σε απασχολεί είναι κάποιο άτομο που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο απέναντί σου και ενώ καταλαβαίνεις ότι ενδιαφέρεται, δεν κάνει καμία κίνηση για να σου το πει ευθέως και σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως κάνεις λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τα φώτα στρέφονται προς το επόμενο από σένα ζώδιο, τους Ιχθύες καθώς η Σελήνη από το απόγευμα θα βρίσκεται σε αυτό, οπότε έχεις κατά κάποιο τρόπο το ελεύθερο να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα από δω και στο εξής. Με έντονη ερωτική διάθεση θα ξεκινήσεις ένα παιχνίδι, χωρίς όμως υποσχέσεις και δεσμεύσεις κι έτσι αυτό το διήμερο θα αρχίσει να γίνεται αρκετά πικάντικο, τουλάχιστον αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε λίγο τα νεύρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη από το απόγευμα και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, συμβάλλοντας στο θετικό αλλά αρκετά ερωτικό κλίμα που προσπαθείς να φτιάξεις και φέρνοντάς σου την ψυχική ηρεμία αλλά και τη συναισθηματική γαλήνη που έχεις απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να προσφέρεις στον άνθρωπο που αγαπάς. Ευδιάθετος θα είσαι κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο με το ζεστό σου χαμόγελο και το σοφιστικέ σου στυλ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved