Ερωτικό ωροσκόπιο 20/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας είναι ότι ο Άρης επανέρχεται στα συγκαλά του και έτσι η στασιμότητα ή η αναβολή αρκετών θεμάτων που αφορούσαν τη σχέση σου φτάνει στο τέλος της. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναλάβεις και πάλι δράση και να κλείσεις τις εκκρεμότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η η καλή παρέα με φίλους, το γέλιο αλλά και ένα καινούριο πρόσωπο που θα εμφανιστεί μέσω αυτών θα κάνουν πολύ ευχάριστο το βράδυ σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Καμιά φορά το να δέχεσαι τα πράγματα στα ερωτικά όπως είναι κι όχι όπως προσπαθούν να σου τα πλασάρουν και να κολλάς στο δικό σου μοτίβο σε σώζει από αρκετούς μπελάδες και ας σε κατηγορούν ότι δεν τολμάς να ρισκάρεις. Βέβαια καλό είναι σήμερα να μην επιδείξεις τη γνώριμη επιμονή σου σε κάτι που θα σου ζητήσει ο στο σύντροφό σου γιατί θα είναι από τις λίγες φορές που θα μετανιώσεις που αρνήθηκες. Που και που να δοκιμάζεις και κάτι καινούργιο, έστω και για να μπορείς μετά να το απορρίψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μια αγχωτική και γεμάτη με καθυστερήσεις περίοδος φτάνει στο τέλος της και θέλεις να φωνάξεις «επιτέλους» με ανακούφιση. Τα πράγματα μπαίνουν στους κανονικούς τους ρυθμούς, καλώντας σε να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου σε αρκετά -κι όχι μόνο ερωτικά- θέματα που είχες παγώσει. Μια γνωριμία που είχε γίνει πριν καιρό και δεν είχε προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό, επανεμφανίζεται στο δρόμο σου και θα αναγκαστείς να της δώσεις παραπάνω σημασία.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια μέρα για σένα που καλείσαι να βάλεις φωτιά σε όλα τα παλιά και να ξαναρχίσεις να δημιουργείς νέα δεδομένα με καλύτερες προοπτικές στην προσωπική σου ζωή. Πολλά αρνητικά μπορεί να συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στη σχέση σου και ίσως να είχαν αντίκτυπο και στην οικογένειά σου αλλά είναι καιρός να τα αφήσεις πίσω σου να και δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Το παν είναι να έχεις πάρει το μάθημά σου και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

ΛΕΩΝ

leont

Ένας αέρας υπεροχής βγαίνει αβίαστα από μέσα σου σήμερα που θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα σου, μέσα ίσως από μια πρωτότυπη συνεργασία. Η Σελήνη που θα συνεχίσει μέχρι και αύριο να βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο θα βοηθήσει, ώστε η σχέση σου να αποκτήσει μια πιο ανάλαφρη πνοή ή να βρεις κάποιο ξεχωριστό τρόπο να την ανανεώσεις. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου, η γοητεία που θα εκπέμπεις θα είναι αρκετά έντονη και πιθανόν να σου γίνει μια ερωτική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι καιρός να ξεκολλήσεις από μια κατάσταση που δε σε ευνοεί πλέον αισθηματικά ή σε είχε κουράσει ψυχολογικά αλλά όλο το ξανασκεφτόσουν και έλεγες να δώσεις λίγο ακόμα χρόνο, μήπως και φτιάξουν τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι εσύ νιώθεις ζωντάνια και διάθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό ή καινούργιο στα ερωτικά σου και ενδόμυχα γνωρίζεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να βάλεις τα δυνατά σου για να το καταφέρεις.

8ecf013817ba65549ff0e02dace54543 XL

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Άρης μπορεί να αργεί ακόμα να φύγει από το ζώδιό σου όμως από αύριο στην ουσία θα είναι πλέον ορθόδρομος, μετά από τόσο καιρό και πλέον έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις κάποιες ενέργειες που είχες κάνει, ώστε είτε να απεμπλακείς από μια σχέση που έβλεπες ότι δεν πάει πουθενά είτε να δημιουργήσεις μια καινούργια που όμως κάτι συνέβαινε το τελευταίο διάστημα και χαλούσε. Ενδεχομένως η τάση για διεκδίκηση και η αποφασιστικότητα που θα δείξεις να παίξει σημαντικό ρόλο στο να τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Όσο περνάει η μέρα θα έχεις την αίσθηση ότι βγαίνεις κατά κάποιο τρόπο από την κατάψυξη και μεν θα είσαι λίγο μουδιασμένος/η για λίγο μέχρι να πάρεις τα πάνω σου αλλά μετά θα αρχίσεις να καταστρώνεις σχέδια δράσης για το πώς θα κινηθείς από δω και στο εξής, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα τόσο στα ερωτικά σου που αυτή την περίοδο σε απασχολούν έντονα όσο και στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως το βράδυ να δεχτείς μια επίσκεψη στο χώρο σου που θα σε εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αρκετά καλά είσαι σήμερα κι ίσως να οφείλεται στο ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι πρωτοποριακό ή ασυνήθιστο που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον και τη φαντασία. Η ερωτική διάθεση, όπως έλεγε και εκείνη η διαφήμιση για το αποσμητικό, δε σε εγκαταλείπει ποτέ αλλά πλέον δε θες πολλές σκοτούρες στο κεφάλι σου γι' αυτό θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να μένεις με κάποιο άτομο, μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσεις να μην περνάς καλά...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Όσον αφορά στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι αρκετά ασταθή και σε έχει κουράσει αρκετά αυτή η δυστοκία και η αβεβαιότητα που παρουσιάζουν. Εκεί που φαίνεται ότι υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης ή μια κάποια εξέλιξη είναι τα ερωτικά σου και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα νιώσεις να επανέρχεται η διάθεσή σου να ρισκάρεις, έστω και λίγο ή να αρχίσεις να ξανασκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αποδεχτείς μια πρόταση από κάποιο πρόσωπο που σου είχε γίνει παλιότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου ενισχύοντας την καλή σου διάθεση ενώ ο Άρης που πλέον θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα βάζει τέλος σε κάποια εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί ή μια αναβλητικότητα που υπήρχε ακόμα κι από την πλευρά σου και θα αποφασίσεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις κι εσύ κινήσεις για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στη σχέση σου, παίρνοντας σαφείς θέσεις για το τι θέλεις και τι επιδιώκεις από αυτήν. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νιώθεις μια απελευθέρωση και ζωντάνια που αποπνέει έναν ερωτισμό ο οποίος τραβάει την προσοχή του αντίθετου φύλου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθεις κάπως περίεργα σήμερα γιατί ένα προσωπικό σου θέμα πιθανόν να σε προβληματίζει και δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Από τη μια θες να κάνεις μια άμεση προσέγγιση στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο για να το ξεκαθαρίσεις κι από την άλλη σκέφτεσαι μήπως είναι καλύτερα να περιμένεις μπας και εμφανιστούν περισσότερα ή διαφορετικά στοιχεία στην πορεία, ώστε να είσαι απόλυτα καλυμμένος/η και να μην εκτεθείς. Αν είσαι μόνος/η υπάρχει κάτι πάνω σου που ελκύει το ερωτικό ενδιαφέρον αρκετών.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved