Ερωτικό ωροσκόπιο 19/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά υπόσχεται πολλά, τουλάχιστον στα ερωτικά θέματα και καλό είναι να μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η χθεσινή μέρα ίσως σου έφερε στο δρόμο κάποιο άτομο που κίνησε το ενδιαφέρον σου ή ήσουν εσύ το αντικείμενο θαυμασμού ενός άλλου. Οπότε, σκέψου και βρες πρωτότυπους και άμεσους τρόπους να το κερδίσεις ή δείξε ότι το θέλεις κι εσύ για να μπορέσει να σε πλησιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Χρειάζεται να περάσει αρκετός χρόνος για να πειστείς να κάνεις κάποιες αλλαγές ή βελτιώσεις στη σχέση σου ή να υιοθετήσεις κάποια καινούργια πρακτική που βλέπεις ότι είναι χρήσιμη και μπορεί να είναι προς το συμφέρον σου. Παρά τις όποιες δυσκολίες όμως, σήμερα θα δείξεις μια ιδιαίτερη προθυμία να δοκιμάσεις έναν άλλο τρόπο είτε για να προσελκύσεις ένα άτομο που θέλεις είτε για να λύσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει με το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από άποψη επαφών, σίγουρα είναι μια μέρα που θα σου ανοίξει νέους δρόμους και ίσως έρθεις κοντά σε κάποια άτομα με ενδιαφέρουσες αντιλήψεις που θα σε εξιτάρουν. Οι ιδέες και οι απόψεις σου τραβούν σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον των γύρω σου ενώ το χιούμορ και η ετοιμολογία σου είναι το κρυφό σου χαρτί για να κρέμονται όλοι από το στόμα σου και βέβαια τέτοια ευκαιρία δε θα την αφήσεις να πάει χαμένη, αφού θα φλερτάρεις κιόλας με άτομα του «ακροατηρίου» σου.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλές αυτές οι ημέρες για σένα και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο αφού πολλά γίνονται που αφορούν στα ερωτικά σου και σε κρατάνε σε έξαρση. Το κακό είναι ότι από άποψη ποιότητας δεν είναι αξιοσημείωτα, αλλά σίγουρα σου δίνουν την αίσθηση ότι μπορείς να περάσεις καλά, συν το ότι έχεις ελευθερία επιλογής. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις ότι τα δύσκολα έχουν περάσει και σιγά-σιγά επανέρχεσαι στους καθημερινούς, όμορφους ρυθμούς σου.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στον Υδροχόο από το μεσημέρι και μετά, σε καλεί να εγκαταλείψεις για λίγο την εγωκεντρική σου στάση και να φροντίσεις με τη συμβολή σου να γίνουν πράγματα για τη σχέση σου, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς απόλυτα με όλα γιατί έρχονται κόντρα σε κάποιες πεποιθήσεις σου. Ίσως βάλεις μπρος και κάποια κοινά σχέδια που είχες με το σύντροφό σου που είχαν «παγώσει», εξαιτίας άλλων προτεραιοτήτων που υπήρχαν. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου σου εκπέμπεις έντονο μαγνητισμό που προκαλεί θετικά σχόλια και βλέμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αναγκάζεσαι σήμερα να αποβάλεις κάπως τη συντηρητική σου σκέψη και να ρισκάρεις να πλησιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει με ένα τρόπο πιο ασυνήθιστο ή ξεχωριστό, εφόσον έχεις διαπιστώσει ότι αν συνεχίσεις να ακολουθείς την πεπατημένη, ίσως τελικά να μην τα καταφέρεις. Άλλωστε με τον Άρη στον 2ο οίκο σου να αρχίζει να ξαναβάζει μπρος τις μηχανές του, θα ξαναμπείς και συ με θάρρος στο ερωτικό παιχνίδι μετά από μια περίοδο αναστολής δραστηριοτήτων.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Όμορφα ξεκινά και για σένα η σημερινή μέρα, όχι μόνο για την ερωτική διάθεση που σου δημιουργεί αλλά και γιατί αισθάνεσαι ότι πλέον ήρθε η ώρα να ξαναπιάσεις δουλειά στον ερωτικό τομέα. Πιθανόν το ενδιαφέρον σου να έχει κερδίσει ένα καινούργιο άτομο που δείχνει λίγο μακριά από τα μέχρι τώρα πρότυπα που κινιόσουν αλλά κι αυτό μάλλον είναι ένα από τα στοιχεία που σε έχουν γοητεύσει πάνω του και θες να πειραματιστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Διατηρείς τη θετική σου ματιά και σήμερα και ίσως γι' αυτό κάποια γεγονότα που θα συμβούν μπορεί να μην είναι για έξαλλους πανηγυρισμούς αλλά σίγουρα θα είναι για σένα ένα μήνυμα ότι τελικά κάποιες προσπάθειές σου έχουν αρχίσει κι αποδίδουν στα ερωτικά σου ή τη σχέση σου. Αυτό θα σε βάλει να σκεφτείς ότι, αν είχες περισσότερη ελαστικότητα και ευλυγισία, πιθανόν τα αποτελέσματά σου να ήταν πιο γρήγορα κι ακόμα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η αλήθεια είναι ότι έχεις όλες τις ευκαιρίες να πετύχεις κάτι πολύ καλό στα ερωτικά σου αλλά θα πρέπει κι εσύ να κουνήσεις τα χεράκια σου κι όχι να βασίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στην τύχη, που μεν σε στηρίζει για να κάνεις την αρχή, όχι όμως και να διατηρήσεις ό, τι αποκτάς. Μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου λοιπόν, άμα βρεις αυτό που ψάχνεις, και κάνε ό, τι καλύτερο μπορείς για να το κρατήσεις κοντά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η ερωτική σου διάθεση συνεχίζει να είναι στα πάνω της και σήμερα ίσως διακρίνεις ευκρινή σημάδια ότι τα πράγματα στα αισθηματικά σου βελτιώνονται. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στην αλλαγή της στάσης σου και στο ότι λειτουργείς πλέον πιο χαλαρά γι' αυτό είναι πιο εύκολο να γίνεις πόλος έλξης και προσέγγισης από άτομα του αντίθετου φύλου. Αν διατηρήσεις αυτήν την συμπεριφορά θα δεις ότι σιγά-σιγά οι μετοχές σου θα ανεβαίνουν κι άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά, η εβδομάδα σου ξεκινά με τάσεις απελευθέρωσης γι' αυτό και ξεσηκώνεσαι να αποτινάξεις από πάνω σου δεσμά και πλαίσια που σε περιορίζουν. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις από το ταίρι σου να περάσεις λίγο χρόνο μακριά του για να ξεφύγεις λίγο και να σου λείψει. Πάντως ασκείς μια εκκεντρική γοητεία στο άλλο φύλο κι αν είσαι μόνος/η πρέπει να την εκμεταλλευτείς, ιδίως αν δεν θες να παραμείνεις στην ίδια κατάσταση για καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εσύ ή πέρασες ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο και θες να ηρεμήσεις και να ρίξεις τους ρυθμούς σου ή να ξεκοπείς για λίγο από την βαβούρα του κόσμου και να σκεφτείς ένα θέμα της σχέσης σου που σε απασχολεί γιατί μόνο έτσι θα βρεις λύση. Το κακό είναι ότι άμα μένεις μόνος/η η φαντασία σου οργιάζει και βάζεις με το νου σου πράγματα που ίσως δεν ισχύουν. Οπότε καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved