Ερωτικό ωροσκόπιο 16/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στην καλή χαρά είσαι σήμερα μάλλον γιατί εκτός από το σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών είσαι και αρκετά ικανοποιημένος/η με τον εαυτό σου και αυτά που κατάφερες. Κι επειδή η ενέργειά σου ακόμα θυμίζει κάτι από μπαταρίες που διαρκούν... και διαρκούν, όταν όλοι οι άλλοι έχουν σταματήσει, μόλις βραδιάσει θα βγεις πάλι στη γύρα και ίσως η τύχη σου επιφυλάξει κάποιες όμορφες εκπλήξεις με μια γνωριμία που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ δυνατό.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως να μη σε βρει με την ίδια διάθεση που είχες το προηγούμενο διήμερο. Μπορεί να δέχτηκες απανωτά πλήγματα αλλά ο ερωτισμός σου παρέμεινε ακμαίος, το ίδιο και τα συναισθήματά σου για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μετά την τρικυμία όμως έρχεται η γαλήνη και παρ' όλο που δεν έχεις λύσει κάποια προβλήματα με το ταίρι σου, θα τα παραμερίσεις για να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα μεταξύ σας και να ξαναπλησιάσει ο ένας τον άλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου αλλά και τη Σελήνη στον Τοξότη είναι λογικό να έχεις μια μέρα γεμάτη συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές συνέρευσες. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα λάμψει και πέρα από τα οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις σε επαγγελματικά ανοίγματα, με κάποιες χρήσιμες γνωριμίες που πιθανόν να κάνεις, θα υπάρχουν και ερωτικά τυχερά αφού το κέφι και η χαλαρή κι αισιόδοξη στάση σου θα γίνει πόλος έλξης για πολλούς. Αν έχεις βάλει κάποιο πρόσωπο στο στόχο, θα το προσεγγίσεις πιο εύκολα σήμερα.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να τελειώνει η εργάσιμη εβδομάδα αισιόδοξα και ελπιδοφόρα που ακόμα και το τρέξιμο ή η ανακατωσούρα στη δουλειά να μην φαίνονται ικανά να σε πτοήσουν. Όλη αυτή η θετική ψυχολογία βοηθά και τα αισθηματικά σου, αφού αν έχεις σχέση θα νιώσεις σήμερα ότι είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου ενώ αν είσαι από τους ελεύθερους έχεις μπροστά σου δύο μέρες που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σου.


ΛΕΩΝ

leont

Η διάθεσή σου σήμερα είναι αρκετά ερωτική και το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα στις φλέβες σου γι' αυτό και θα επιδιώξεις να βγεις έξω το βράδυ κι αν σου δοθεί η ευκαιρία θα φλερτάρεις ασύστολα. Ενδεχομένως η αυτοπεποίθησή σου έχει αρχίσει και γίνεται πιο ισχυρή και πιστεύεις ξανά στη δύναμη της γοητείας σου. Πρόσεχε μόνο αν έχεις σχέση, μην αρχίσουν και αυξάνονται ταυτόχρονα και οι εγωκεντρικές σου τάσεις ή οι απαιτήσεις σου, από το έτερο ήμισυ, επειδή έχεις καταπιεστεί και ασυνείδητα βγάλεις τα σπασμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να χαλάσεις αυτή την όμορφη μέρα. Διατήρησε το κέφι και το χαμόγελό σου, κάνοντας τα στραβά μάτια σε κάποιες υπερβολές που ίσως κάνει το ταίρι σου ή σε κάποιο μπάχαλο που μπορεί να δημιουργηθεί και τότε όλα θα κυλήσουν άνετα και ωραία. Μπορεί να σε ενοχλεί όλος αυτό ο ενθουσιασμός και το πανηγύρι άνευ λόγου και να νιώσεις ότι δεν συμβαδίζεις με το κλίμα αλλά για σκέψου πόσες μέρες έχεις να περάσεις καλά; Στο κάτω - κάτω σαββατοκύριακο έρχεται!

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείς την ημέρα και να χαλαρώσεις λίγο, άλλωστε σου αξίζει ένα διάλειμμα στα παράπονα και τις διαφωνίες στη σχέση σου. Διατήρησε το αισιόδοξο πνεύμα σου και μην περιμένεις πως και πώς να στριμώξεις το σύντροφο να κάνεις τη συζήτηση που θέλεις. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά του αλλιώς. Βγείτε μια βόλτα να ξεσκάσετε, μιλήστε, γελάστε και άσε τα σοβαρά για άλλη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αργά αλλά σταδιακά και μετά από ένα μάλλον έντονο διήμερο συνεχίζουν να γίνονται μέσα σου διάφορες αλλαγές που κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον εσύ του τρίτου δεκαημέρου νιώθεις ότι σε σπρώχνουν να ξαναπιάσεις και να λύσεις κάποια συναισθηματικά σου ζητήματα. Παρότι η ερωτική σου διάθεση είναι ισχυρή μέσα σου και η χαλαρότητα της ατμόσφαιρας που σε περιβάλλει εμπνέει για παιχνίδια και περιπέτειες, εσύ μάλλον θα πας πάσο στο εύκολο, ψάχνοντας για κάτι πιο ουσιαστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με το ότι είναι Παρασκευή σε σπρώχνει να ριχτείς με τα μούτρα στην περιπέτεια και στην αναζήτηση νέων συγκινήσεων. Αν είσαι λοιπόν από τους ελεύθερους του ζωδίου σου θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς από τους τόσους πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίζουν και όπου βρεθείς θα μοιράζεις χαμόγελα και κολακευτικά σχόλια. Αν έχεις σχέση, έχεις ήδη καταστρώσει τα σχέδιά σου για να περάσεις τη βραδιά παρέα με τον ερωτικό σου σύντροφο και ίσως κάποιο άλλο φιλικό ζευγάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι περίμενες με αρκετή λαχτάρα να έρθει το σαββατοκύριακο όχι γιατί έχεις κάνει τα σχέδιά σου και δεν κρατιέσαι αλλά γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση και να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό σου. Η θετική σου ψυχολογία θα βοηθήσει να κυλήσει η μέρα γρήγορα και να αντιμετωπίσεις χαλαρά όλα όσα προκύψουν. Πάντως ένα κομμάτι μέσα σου έχει ακόμα μια μελαγχολία και ίσως να σου λείπει ένα πρόσωπο που μονοπωλεί τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα έχεις μια διάθεση κατά κάποιο τρόπο να τζογάρεις στον έρωτα γι’ αυτό και θα ρισκάρεις με μια ερωτική γνωριμία που θα γίνει ενδεχομένως μέσω κάποιων φίλων που δείχνει αρκετά κοντά σε αυτό που θέλεις ή τουλάχιστον αυτό που αναζητάς αυτήν την περίοδο. Το θέμα είναι να μην παρασυρθείς από τα πολλά λόγια ή τη χαλαρότητα της βραδιάς και βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Φρόντισε πρώτα απ’ όλα να διασκεδάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αρκετά κέφια έχεις και συ σήμερα και δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα μίζερο, στενόχωρο ή εκλογικευμένο εν όψει σαββατοκύριακου. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου και να περάσεις όμορφα μαζί του τη μέρα σου. Αυτό από μόνο του είναι υπεραρκετό για σένα κι από κει και πέρα, όσα πάνε κι όσα έρθουν. Άλλωστε το πνεύμα της ημέρας είναι να ζήσεις έντονα και να χαρείς κι αυτό έχεις σκοπό να κάνεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved