Ερωτικό ωροσκόπιο 15/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ουρανό το μόνο που θα σε σώσει τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα είναι να πουλήσεις τρέλα καθώς κάποια κόντρα στα καλά καθούμενα μπορεί να σε τσιτώσει. Βέβαια για να μην είμαστε και άδικοι είναι πολύ πιθανό να λάβεις ή να κάνεις μια έκπληξη στο αγαπημένο σου πρόσωπο ή αν δεν είσαι σχέση να γνωρίσεις από το πουθενά ένα έρωτα που θα συναρπάσει. Αλλά επειδή το τελευταίο καιρό πάνω που πας να μείνεις κάπου, άξαφνα ξεκουβαλάς, καλό είναι να μην προσδοκάς και πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μετά τα χθεσινά ίσως αντιληφθείς ότι έχει πέσει μια ψύχρα στη σχέση σου γι' αυτό σήμερα ίσως θελήσεις να προσεγγίσεις το σύντροφό σου αλλά μάλλον λάθος μέρα διάλεξες γιατί αυτή δεν είναι η κατάλληλη για προγραμματισμούς και ενδέχεται τελευταία στιγμή αντί να βελτιωθεί η κατάσταση να γίνει χειρότερη. Το ίδιο μπορεί να συμβεί, αν υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι και ήταν να συναντηθείτε καθώς να προκύψει κάτι που να σε κάνει να αλλάξεις τα σχέδιά σου ή και να τα ακυρώσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έντονη ημέρα είναι για σένα και σήμερα που μπορεί να σου θυμίσει τρενάκι του τρόμου από τα πολλά πάνω-κάτω αλλά κατά κάποιο τρόπο θα την ευχαριστηθείς ή τουλάχιστον δε θα βαρεθείς. Μπορεί άλλο άτομο να σχεδίαζες να δεις κι άλλο να σου τύχει ή ένα άτομο που θέλεις να προσελκύσεις και ψάχνεις διάφορες ευκαιρίες εντελώς αναπάντεχα ίσως βρεθεί στο δρόμο σου. Πάντως σίγουρα είναι μια μέρα με πολλές ανατροπές.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα κάποια πρόταση-πρόκληση που μπορεί να περίμενες ή επεδίωκες να συμβεί και είχες καταστρώσει τα πλάνα σου πιθανόν να μην ευοδωθεί τελικά είτε από τη δική σου την πλευρά είτε από του άλλου ατόμου. Αν σκεφτείς και τα χθεσινά, μάλλον η διάθεσή σου θα πάρει την κατιούσα και αρχίσεις να τα βάζεις με την τύχη σου αλλά σκέψου ότι ίσως ήταν για το καλό σου, συν το ότι η ζωή κάνει τα δικά της σχέδια κι ίσως σου αποδείξει ότι όλα είναι πιθανά, κυρίως όταν έχεις χάσει τις ελπίδες σου.


ΛΕΩΝ

leont

Προκειμένου να διεκδικήσεις στα ερωτικά αυτά που νομίζεις ότι σου αξίζουν πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες και ίσως να αποφασίσεις να αλλάξεις τη νοοτροπία σου ή τις απόψεις σου πάνω στο ποιον θεωρείς ιδανικό για σύντροφό σου. Αυτή η «μετάλλαξη» ίσως να οφείλεται σε μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα με αρκετά επεισοδιακό τρόπο με άτομο που ξεφεύγει τελείως από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου αλλά θα σε εξιτάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποια νέα δεδομένα ή πληροφορίες που θα μάθεις σήμερα είναι πιθανό να σε εκπλήξουν θετικά ή αρνητικά. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα σε αναγκάσουν να ξεκινήσεις μια ενδελεχή έρευνα και επεξεργασία. Αυτά που θα προκύψουν, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, θα πρέπει να σε βρουν προετοιμασμένο/η ακόμα και για το πιο απίθανο. Όμως επειδή έχεις αποκτήσει γρήγορα αντανακλαστικά, θα τα χρησιμοποιήσεις κατάλληλα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ε, εντάξει μπρος σε όλα αυτά που σου τυχαίνουν η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα στη σχέση σου. Ένα ταρακούνημα το περιμένεις σήμερα γιατί πλέον έχει αρχίσει και γίνεται καθημερινότητά σου αλλά ίσως τελικά πέσεις εντελώς έξω, με την καλή έννοια. Αν είσαι ελεύθερος/η μια αναπάντεχη γνωριμία ενδέχεται να ανατρέψει ότι πίστευες μέχρι τώρα, αποδεικνύοντάς σου ότι είχες ανάγκη κάτι έντονο στη ζωή σου να σε συνεπάρει αλλά φοβόσουν να το παραδεχτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι γνωστό ότι δεν είσαι από τα άτομα που προτιμούν τις αλλαγές, ιδιαίτερα όταν δεν τις έχεις δουλέψει πρώτα και σου προκύπτουν αναπάντεχα. Πιθανόν σήμερα να νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο της σχέσης σου γιατί συμβαίνουν πράγματα που δεν τα περίμενες αλλά μετά το αρχικό σοκ, θα ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως τελικά ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να σου τύχει τη δεδομένη στιγμή, μπας και πάρει άλλη τροπή και ξαναφουντώσει το πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει όλη η κατάσταση στα ερωτικά σου σήμερα, καθώς υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις ένα άτομο μέσω μιας φιλικής παρέας που θα σου πάρει τα μυαλά ίσως γιατί θα είναι πολύ φιλελεύθερο και ασυνήθιστο και θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Αν έχεις σχέση, πιθανό να μάθεις κάποια στοιχεία που μέχρι πρότινος αγνοούσες ή να εμφανιστεί ένα ακόμα που θα ανατρέψει τελείως ό, τι πίστευες μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις πειστεί ότι κάτι θα γίνει σήμερα και θα ανατρέψει ή θα καταστρέψει ξανά τις προσπάθειες που έκανες τόσο καιρό στα ερωτικά σου. Ωστόσο, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχεις βρεθεί αρκετές φορές σ' αυτήν την θέση, έχεις αποκτήσει μια αδιαφορία ή τουλάχιστον δείχνεις να μην αντέχεις άλλο να περάσεις την ίδια αγωνία και απλά θα περιμένεις κι ό, τι είναι να γίνει ας γίνει. Εσύ έχεις αποφασίσει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου κι ίσως αυτό να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η σχέση σου δεν είναι και στα καλύτερά της και σίγουρα δεν έχεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις κάτι άλλο σήμερα αλλά να που τελικά ένα καινούργιο θέμα ανοίγεται και θα αναγκαστείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου που ήθελες πολύ να αποφύγεις. Επειδή ο Ουρανός όμως ως κυβερνήτης σου, πάντα φυλάει για σένα τα καλύτερα για το τέλος, μετά από αυτήν την κουβέντα η κατάσταση θα γυρίσει τελείως και μάλιστα προς όφελός σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Άλλο άτομο κυνηγούσες, άλλο θα εμφανιστεί να σε θέλει ενώ ένα άλλο που ίσως είχες απορρίψει πρόσφατα μπορεί τώρα να το καλοσκέφτεσαι. Μπερδεύτηκες; Λογικό, αλλά σήμερα η κατάσταση στα ερωτικά σου μόνο ως «ό, τι να 'ναι» μπορεί να χαρακτηριστεί. Εσύ απλά φρόντισε να μην είσαι αρνητικός/η σε οτιδήποτε σου προκύψει, μόνο και μόνο επειδή ίσως είναι διαφορετικό από αυτό που είχες συνηθίσει και δώσε του μια ευκαιρία. Μπορεί στο τέλος να σε καταπλήξει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved