Ερωτικό ωροσκόπιο 12/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά για σένα με αρκετή ενέργεια και διάθεση για δράση και με τη Σελήνη ακόμα στον 7ο οίκο σου ίσως σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας σχέσης, αν φυσικά είσαι μόνος/η. Το σίγουρο είναι ότι στο μενού σου για σήμερα υπάρχει μια συνάντηση ή συζήτηση με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ίσως μέσα από εκεί να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Επίσης είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να σε πιέσει για μια απόφαση και αυτό να φέρει στιγμιαία ένταση μεταξύ σας. Πρόσεξε το στόμα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Από χθες μετράς και ξαναμετράς τα δεδομένα στη σχέση σου και κάπου έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι γιατί κάποια πράγματα δεν λειτουργούν στην πράξη ενώ φαίνονται τόσο εύκολα και απλά. Ενδεχομένως όμως να κρίνεις εξ ιδίων την κατάσταση και όχι αντικειμενικά. Αυτά που για σένα είναι αυτονόητα για το ταίρι σου ίσως να μην είναι και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια κουβεντούλα μαζί του και να μοιραστείς τον προβληματισμό σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σε άλλη περίπτωση θα είχες μια βαρυθυμία, μια βαρεμάρα, εξαιτίας του ότι το σαββατοκύριακο ανήκει πλέον στο παρελθόν και η Δευτέρα έχει καταφτάσει αλλά ευτυχώς ο Ερμής στο ζώδιό σου που κάνει τρίγωνο με τον Άρη δεν θα σ' αφήσει να πάρεις ανάσα. Στην πρίζα θα είσαι όλη μέρα και ενδεχομένως κάποιες εντάσεις με το έτερο ήμισυ να μη λείψουν αλλά μάλλον καλό θα κάνουν στη σχέση παρά κακό γιατί θα βγουν συναισθήματα στην επιφάνεια που πρέπει να ξέρεις για να κανονίσεις και συ την πορεία σου.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μετά από αρκετό καιρό, θα βγάλεις μια εξωστρέφεια και ίσως μια ανταγωνιστική διάθεση που δεν είχες συνηθίσει το αγαπημένο σου πρόσωπο. Πιθανόν να αισθανθείς ότι καπελώνεσαι και παίρνονται αποφάσεις ερήμην σου, κάτι που θα σε εκνευρίσει και θα ζητήσεις να μάθεις το λόγο που σε άφησε απέξω. Όμως κατά μία έννοια θα σου κάνει καλό γιατί θα διεκδικήσεις επάξια το ρόλο που σου αρμόζει μέσα στη σχέση, καθιστώντας σαφές ότι έχεις και λόγο και κότσια να το θελήσεις.


ΛΕΩΝ

leont

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη δεν βοηθά και πολύ σήμερα στο να συζητήσεις όμορφα και ειρηνικά ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στη σχέση σου. Υπάρχει μια έπαρση στο λόγο σου και μια εγωιστική στάση που ενδεχομένως να σε έχεις προκαλέσει να τη βγάλεις το ταίρι σου με την συμπεριφορά του αλλά πρόσεχε γιατί ακόμα κι αν έχεις δίκιο, πολύ πιθανόν να το χάσεις. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κρατηθείς, απέφυγε οποιαδήποτε συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η αλήθεια είναι ότι ήθελες να αποφύγεις να ξεκινήσεις την εβδομάδα με εντάσεις αλλά ο ένας λόγος θα φέρει τον άλλο και μιας και δεν είσαι από τα άτομα που αφήνεις να πέσει κάτω οποιαδήποτε κουβέντα ίσως να αρχίσεις να επιχειρηματολογείς ακατάπαυστα για το πόσο δίκιο είχες για μια κίνηση ή απόφασή σου. Το «στο 'λεγα εγώ» κι άλλα πολλά θα τα ξεστομίσεις στον σύντροφό σου αλλά δε χρειάζεται να το τραβάς παραπάνω. Μίλα του αλλού «βρώμικα».

ΖΥΓΟΣ

lbr

Φουλ ερωτική θα είναι η βραδιά σου με αρκετά έντονα συναισθήματα, μόνο και αν αποφασίσεις να βγάλεις με σφοδρότητα τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, σαν να παίζεις το τελευταίο σου χαρτί και πας να ρεφάρεις. Καμιά φορά είναι καλό να λες αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι γιατί η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός είναι το ατού για να κερδίσεις την παρτίδα στη σχέση σου και τόσο η Σελήνη στο ζώδιό σου όσο κι ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να το κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ίσως ήρθε η στιγμή να γίνει μια εκ βαθέων συζήτηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο και καλό θα ήταν να μη χρονοτριβήσεις άλλο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ειπωθούν αλήθειες, να γίνουν ξεκαθαρίσματα και αμοιβαίες εξομολογήσεις που ενδεχομένως δεν είναι ευχάριστες για κάποιον από τους δύο αλλά πρέπει να γίνουν για να ξέρεις τι σου γίνεται και να μην σε τρώνε αμφιβολίες ή να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τα πράγματα δε θα κυλήσουν όπως ακριβώς τα θέλεις γιατί ναι μεν ξεκινάς τη Δευτέρα με όρεξη και καλή διάθεση αλλά στην πορεία, θες λίγο ο ενθουσιασμός σου, θες ο αυθορμητισμός σου, δεν θα σε εμποδίσει να πεις κάτι που θα παρεξηγηθεί από το σύντροφό σου ή να πάρεις μια πρωτοβουλία χωρίς να τον ενημερώσεις με αποτέλεσμα να νιώσει παραγκωνισμένος. Αν είσαι ειλικρινής και εξηγήσεις το αγαθό των προθέσεών σου με ηρεμία, τότε γρήγορα τα πνεύματα θα ηρεμήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είσαι από τα άτομα που κρατάνε τα προσχήματα και προσέχουν τι και πότε θα πουν το οτιδήποτε αλλά σήμερα ίσως δεν αντέξεις και πεις κάτι που θα εκληφθεί ως προσβολή ή κριτική σε ένα άτομο που συναισθηματικά έχεις έρθει κοντά του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσεις δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει το λόγο που σε ώθησε σε αυτή την αντίδραση, ζητώντας του συγνώμη αλλά όχι και να το μαζέψεις, λέγοντας ότι δεν το εννοούσες έτσι ακριβώς γιατί θα τα κάνεις χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη ίσως σήμερα το παρακάνεις με τις αλήθειες σου ή εκφράσεις εριστικά κάποιες απόψεις που βέβαια θα προκαλέσουν τις αντιδράσεις του συντρόφου σου και θα στα ψάλει ένα χεράκι. Το θέμα είναι αν λειτουργείς προβοκατόρικα ή εννοείς αυτά που λες. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, καλά να πάθεις αλλά αν ισχύει το δεύτερο, ο τρόπος που επέλεξες να το κάνεις ήταν λάθος. Αν δεν στραβώσεις μαζί του κι αρχίσεις να βγάζεις κακίες, τότε τα πράγματα θα στρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια κίνηση όλο νόημα που όμως είναι πολύ άμεση και πιεστική θα σε κολλήσει σήμερα και θα σου προκαλέσει άγχος γιατί μπορεί να προέρχεται από το άτομο που σε ενδιαφέρει το οποίο εκδηλώνει τα αισθήματά του για σένα αλλά ζητάει και πράγματα πολύ συγκεκριμένα. Κι εκεί είναι που θα σε πιάσει μια νευρικότητα και θα θες να το βάλεις στα πόδια γιατί θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του. Ηρέμησε και χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου για να κερδίσεις χρόνο μέχρι να σιγουρευτείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved