Ερωτικό ωροσκόπιο 11/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας, ανταγωνισμός, κόντρες και πολύ πάθος, όλα σε XXXL συσκευασία είναι σήμερα για σένα Κριέ μου, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κονταροχτυπιέται με τον Άρη, τον αιώνιο αγαπημένο της και όπως καταλαβαίνεις ανάβεις φωτιές κι όλα τα καις στο πέρασμά σου. Είτε είσαι, είτε δεν είσαι σε σχέση, μια διέγερση, μια ένταση καλή ή κακή θα τη βιώσεις και το μόνο που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να φροντίσεις, ώστε οι μάχες σώμα με σώμα να δοθούν σε ένα γήπεδο που διαπρέπεις, στην κρεβατοκάμαρα, ας πούμε που είναι ακίνδυνη.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχεις κι εσύ ξεσηκωθεί σήμερα και νιώθεις την ερωτική έξαρση αλλά και μια φλόγα να καίει τα σωθικά σου και δε σ' αφήνει να ηρεμήσεις. Σαφώς επηρεάζεσαι από την όψη της Αφροδίτης με τον Άρη και γι' αυτό πρόσεχε γιατί μπορεί να σου βγει λίγο στραβά όλο αυτό το συναίσθημα και να πιέσεις ή να σε πιάσει ξεροκεφαλιά και να μην δέχεσαι το «όχι» σαν απάντηση από το σύντροφό σου σε μια πρόταση που πιθανόν να του κάνεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχεις πολλά οφέλη να καρπωθείς στα ερωτικά σου με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, οπότε μην την αφήσεις να σου κάνει κουμάντο και πας όπου σε βγάλει το ρέμα γιατί εσύ θα χάσεις. Εκμεταλλεύσου την ερωτική διάθεση που υπάρχει άπλετη στην ατμόσφαιρα, χωρίς να ξεφύγεις τελείως και να αρχίσεις να ερωτοτροπείς από δω κι από κει, εκτός βέβαια κι αν δεν είσαι σε σχέση. Αν είσαι, φροντίστε να μείνεις μακριά από πειρασμούς που ενδέχεται να είναι αρκετοί ακόμα και στο "φιλικό" σου περιβάλλον.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αντίθεση με τη χθεσινή, η σημερινή μέρα έρχεται να βάλει φωτιά στην ηρεμία σου και την βόλεψή σου. Μια χαρά πίστευες ότι είχες τακτοποιήσει τα προσωπικά σου αλλά οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια και δεν θα αργήσουν να σου αποδείξουν ότι μια ζωή λειτουργική, ήπια και εξασφαλισμένη είναι μια ζωή τελείως ανούσια. Με το συναίσθημα να βράζει μέσα σου δεν θα αποφύγεις κόντρες με το σύντροφό σου που ίσως αποτελέσουν την αφορμή να αφήσεις τα πάντα πίσω σου και να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου.


ΛΕΩΝ

leont

Κανείς δε θα γλυτώσει σήμερα από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, ούτε βέβαια και εσύ που θα αφήσεις κατά μέρος επιφυλάξεις, αντιστάσεις και αβρότητες και θα περάσεις στην επίθεση, αφού βλέπεις ότι πολύ καθυστερεί να «γυρίσει ο Ήλιος» της ερωτικής σου ζωής παρά την πολύ δουλειά που έχεις κάνει. Θα ριχτείς λοιπόν στο μέτωπο της διεκδίκησης με όσα όπλα διαθέτεις και δεν θα σε νοιάξει ακόμα κι αν εκτεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης που συνεχίζει να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου κοντράρεται με την Αφροδίτη και είναι λογικό οι ερωτικές σου μηχανές να είναι αναμμένες και έτοιμες για να ξεχυθείς μπροστά. Σαφώς δεν είναι κάτι που συνηθίζεις γι' αυτό και τα κριτήρια των επιλογών σου ενδέχεται να μην είναι τόσο καλά ή να σε ορίζει μόνο η σεξουαλική σου εκτόνωση και από κει και πέρα κενό. Προσοχή στα πισωγυρίσματα σε πρώην λόγω ανάγκης γιατί κι αυτή η πιθανότητα είναι μεγάλη αλλά μετά θα κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν σου έφτανε η Σελήνη στο ζώδιό σου έρχεται και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη να βάλει μπουρλότο στις ισορροπίες που θεωρητικά προσπαθούσες να κρατήσεις με το έτερο ήμισυ. Μπορεί να θέλεις να κλείσεις τα μάτια σου και τη ζήλεια ή την ανταγωνιστική διάθεση να τα εκλάβεις ως μια απλή ερωτική έξαρση αλλά δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Προσπάθησε να καθοδηγήσεις εσύ τα πράγματα κι όντως να εκφραστεί θετικά αυτό το πάθος που θα σας διακατέχει. Αν είσαι μόνος/η, σήμερα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία για έναν έρωτα όλο τρέλα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Για σένα ο έρωτας, αν δεν είναι παθιασμένος, δεν υπάρχει και αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά γι' αυτό κι αν βλέπεις μια αδιαφορία ή μια χαλαρότητα από την πλευρά του άλλου ατόμου βάζεις διάφορες αρνητικές σκέψεις με το μυαλό σου και αρχίζεις να υποψιάζεσαι ότι δεν είναι πιστό. Λογικό είναι σήμερα που το συναίσθημα κάνει ό, τι θέλει να βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα και δε θα αργήσεις να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι στο άλλο άτομο με αρκετή δόση έντασης και ζήλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο έρωτας πάει χέρι- χέρι με την υπερβολή σήμερα και είναι πολύ πιθανό εσύ που δεν έχεις και πολλά κρατήματα να χάσεις τον έλεγχο. Αν είσαι σε σχέση ίσως σου προκύψει το σενάριο «σεξ για συμφιλίωση» μετά τον καυγά. Αν δεν είσαι όμως πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα που θα πας να μπλέξεις γιατί ίσως βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις σε μια κατάσταση που δεν σηκώνει ο... οργανισμός σου αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις και πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη πυρπολεί τη λογική σου και σε καλεί να τη θυσιάσεις στο βωμό της ερωτικής απόλαυσης μη υπολογίζοντας μέτρα, σταθμά και αρχές. Όσα κρατήματα κι αν έχεις, δεν είναι θα εύκολο να γυρίσεις την πλάτη στη συγκεκριμένη πρόκληση που μπορεί να έρθει στο δρόμο σου και που θα σε βάλει ξανά δυνατά στο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι ελκύεις και θα το εκμεταλλευτείς δεόντως, ακόμα κι αν είναι μόνο για να αισθανθείς ζωντανός/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Εσύ σήμερα ίσως να αντιμετωπίσεις άλλου είδους θέματα που βέβαια είναι σε πλήρη συνάρτηση με τα ερωτικά σου καθότι ο Άρης που συνεχίζει να είναι ανάδρομος ίσως σου φέρει πίσω την ερωτική επιθυμία για ένα άτομο του παρελθόντος σου ή μια επαφή με ένα πρώην που θα σε ταράξει, καθώς πιθανόν να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν ακόμα αισθήματα από την πλευρά σου. Επίσης, ένας τσακωμός με κάποιο πρόσωπο μπορεί να έχει τελείως διαφορετική εξέλιξη από την προφανή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο έντονος ερωτισμός θα σε κάνει σήμερα ίσως να χάσεις τον έλεγχο, κάτι που βέβαια αν είσαι ελεύθερος/η θα σε τονώσει και θα σε βάλει σε διαδικασία να παίξεις και να θέλεις να κερδίσεις. Αν όμως είσαι σε σχέση φρόντισε να κλείσεις τα αφτάκια σου στις σειρήνες γιατί κινδυνεύεις να παρασυρθείς και να κάνεις στραβοτιμονιά. Καλύτερα να φύγεις όσο έχεις εσύ το πάνω χέρι γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε κατάσταση που δε θα σ' αρέσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved