Ερωτικό ωροσκόπιο 10/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές δεν είναι το Σάββατο που ονειρευόσουν, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό. Υπάρχει δυστοκία, προβλήματα με το ταίρι σου και μάλλον ευθύνες που δεν ήθελες με κανένα τρόπο να επωμιστείς αλλά η μέρα αλλιώς σου τα έφερε. Αν είσαι ελεύθερος/η μάλλον θα βάλεις σε δοκιμασία ένα άτομο για να τεστάρεις αν μπορεί να είναι δίπλα σου αλλά ίσως να σε χαρακτηρίσει μια απαιτητικότητα στο τι θέλεις από αυτό. Δεν πειράζει! Η Κυριακή θα σε αποζημιώσει!

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα είναι δύσκολη για σένα μιας και ο Ήλιος σου κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον τομέα της σχέσης σου και μπορεί αστρολογία να μην ξέρεις, έχεις καταλάβει όμως ότι Κρόνος = προβλήματα. Όλα όμως έχουν την λύση τους, αρκεί να ξέρουμε προς τα πού να κοιτάξουμε κι όταν τα ξεπερνάμε ψηλώνουμε 10 πόντους από το καμάρι μας. Εσύ κιόλας που έχεις τόσο μεγάλη επιμονή σίγουρα θα τα καταφέρεις. Το παν είναι να πεισμώσεις και να διατηρήσεις τη θετική σου διάθεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα θέλει αυτοσυγκράτηση και σύνεση, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ξεσάλωμα που είχες στο μυαλό σου εν όψει σαββατόβραδου. Βέβαια τα πράγματα από το βράδυ και μετά θα αρχίσουν να στρώνουν και έτσι θα μπορέσεις να βγεις και να διασκεδάσεις, αν στέκεσαι όρθιος/α ακόμα από την κούραση. Ακόμα πάντως θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα αυτή η πίεση κι ίσως κάποιες παρανοήσεις και διαφωνίες να μη σε αφήσουν τελικά να περάσεις καλά.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα να ξεκόψεις, αν θέλεις, από ένα πρόσωπο ή μια σχέση που σε επιβαρύνει ή σου δημιουργεί προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, όχι όμως και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο γιατί τότε θα ξαναπέσεις στα ίδια. Το παν είναι να καταλάβεις ότι όσο παραμένεις σε μια μέτρια κατάσταση που σου στερεί το δικαίωμα να ονειρευτείς και συναισθηματικά σε χαλάει, δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα παραπάνω από το να καταναλώνεις το χρόνο σου.


ΛΕΩΝ

leont

Ήθελες σήμερα να κάνεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σου αρέσει με απώτερο στόχο να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να δεις κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει μια ερωτική σχέση μαζί του αλλά μάλλον θα πρέπει να την αναβάλεις για αύριο γιατί σήμερα οι συνθήκες δεν ευνοούν και τα μηνύματα που θα λάβεις δε θα είναι ελπιδοφόρα. Ίσως πάλι να μην κάτσει λόγω ενός προβλήματος που μπορεί να προκύψει και -μεταξύ μας- εσένα αυτή η περίπτωση σε συμφέρει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι ειδικότητά σου να λύνεις προβλήματα και μάλιστα αφήνοντας απέξω οποιοδήποτε συναισθηματισμό και ενοχή για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει κάτι, αφού μόνο έτσι πρόκειται να γίνει. Όμως, σήμερα είναι μια άλλη μέρα γιατί θα σου λείπει ο αντικειμενισμός σε ένα πιθανό τσακωμό με το ταίρι σου. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει αλλά μην εμμένεις στο ότι έχεις δίκιο και πάνω απ' όλα προσπάθησε να μπεις για λίγο στη θέση του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αύριο είναι τα σπουδαία για σένα γιατί και σήμερα η μέρα σου θα έχει μάλλον διεκπεραιωτικό χαρακτήρα. Δουλειές του σπιτιού, ψώνια και γενικά ένα νοικοκύρεμα μάλλον θα σου φάνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Δεν θα λείψουν βέβαια και κάποιες προστριβές με το έτερο ήμισυ που θα σε προσγειώσουν απότομα, καθώς περίμενες αγάπες κι έρωτες για το βράδυ, αν και τα πράγματα μπορεί να πάρουν άλλη τροπή, αφού ήδη μέχρι τότε θα έχει περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου αλλά και πάλι μην περιμένεις πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο βαθμός δυσκολίας στη σχέση που θέλεις να δημιουργήσεις αυξάνεται προοδευτικά σήμερα ή οι απαιτήσεις από το άλλο μέλος να είναι τέτοιες που εσύ δεν τις σηκώνεις, με αποτέλεσμα, αντί να γίνει σύζευξη, να υπάρξει διαχωρισμός. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Κρόνος στο ζώδιό σου κάνοντας αντίθεση με τον Ήλιο σού δίνει τη δυνατότητα να μην το βάλεις κάτω και να το παλέψεις με νύχια και με δόντια, αρκεί να κρίνεις ότι θέλεις να το κάνεις ή είναι προς το συμφέρον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου και η άμυνά σου που ενεργοποιείται αυτόματα, όταν βλέπεις ότι τα πράγματα γίνονται δυσάρεστα ή στριμώχνεσαι να το ρίχνεις στην πλάκα αλλά η μέρα σήμερα δεν σηκώνει πολλά-πολλά και θα το διαπιστώσεις κι εσύ, καθώς δε θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση ούτε καν να μιλήσεις. Αυτό ίσως οφείλεται στο σύντροφό σου που είτε περίμενε κάτι από σένα που δεν έγινε και εκνευρίστηκε είτε είχες κάνει μια γκάφα και την έμαθε και τώρα δεν ξέρεις πώς να δικαιολογηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως από τους πιο ευνοημένους της ημέρας να είσαι εσύ αγαπητέ Αιγόκερε μιας και ο κυβερνήτης σου, Κρόνος, σε όψη με τον Ήλιο ξέρει πώς να ανταμείβει τα καλά παιδιά άμα δεν κάνουν αταξίες. Το παν στη σχέση για σένα είναι η υπευθυνότητα και ο σεβασμός στις αξίες, όμως, αν το καλοσκεφτείς, ίσως το έχεις παρακάνει με τις απαιτήσεις σου με αποτέλεσμα να κολλάς εκεί και να μην αφήνεσαι. Καλά είναι όλα αυτά αλλά να έχεις και κάποιο κέρδος γιατί τουλάχιστον στα ερωτικά σου για την ώρα είναι μηδαμινό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η ενασχόλησή σου με πιο πρακτικά θέματα σου προκαλεί βαρεμάρα και μιζέρια, έλα όμως που όπως θα διαπιστώσεις σήμερα κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν. Το να πετάς τις ευθύνες στο σύντροφο ή να ξενοιάζεις, πιστεύοντας ότι τα έχει αναλάβει όλα, δείχνει μια αδιαφορία που θα κληθείς να «πληρώσεις» και μάλιστα με τόκο. Καλύτερα αντί να προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, να "λερώσεις και συ τα χεράκια σου" για να αρχίσει να τσουλάει η σχέση και να είναι ισότιμη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το πιο πιθανό είναι τα σχέδιά σου να πέσουν στο κενό και να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς για το τι θα κάνεις τελικά το βράδυ κι αν θα βρεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο κι αυτό γιατί λίγο η ασυνεννοησία, λίγο κάποιο θέμα που μπορεί να προκύψει, θα σε κάνει να χάσεις όλη την καλή σου διάθεση και θα θέλεις να μείνεις στο σπιτάκι σου. Καλύτερα πάντως να μην επιμείνεις και να αφήσεις να περάσει η σημερινή μέρα γιατί από αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved