Ερωτικό ωροσκόπιο 5/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό και την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου, πέρα από το ότι η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις είναι έντονη, γίνεσαι και το κόκκινο πανί, ιδιαίτερα για το σύντροφό σου, ίσως γιατί του προκαλείς ζήλια ή δείχνεις να μη μαζεύεσαι με τίποτα, και σήμερα η περίπτωση να υπάρξουν κόντρες μεταξύ σας είναι μεγάλη γιατί θα σε κατηγορήσει ότι δίνεις δικαίωμα σε κάποια άτομα να σε φλερτάρουν. Αν όμως είσαι ελεύθερος/η ή τώρα έκανες σχέση τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού το πάθος θα βγει αλλιώς.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πολλές πληροφορίες και σχόλια φτάνουν στα αυτιά σου σήμερα που σου δίνουν την εντύπωση ότι κρύβουν φθόνο ή ανταγωνιστική διάθεση. Αν και η στάση που θα κρατήσεις είναι φαινομενικά ήρεμη, δε σημαίνει ότι δεν θα σε επηρεάσουν. Πιθανόν να μιλήσεις με το σύντροφό σου για αυτά που ειπώθηκαν, ζητώντας του και τη δική του γνώμη αλλά περισσότερο για να ξεσπάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η εβδομάδα σου ξεκινά με άγχος ή προβληματισμό για κάποια οικονομικά θέματα που σε πιέζουν να βρεις λύση που για την ώρα τουλάχιστον δεν έχεις κι απλά παρακολουθείς την εξέλιξή τους. Σε συνδυασμό με την συναισθηματική υπερένταση που σου δημιουργεί ένα άτομο που θέλεις αλλά δεν είναι εύκολο να το πλησιάσεις για κάποιο λόγο, ενδέχεται να παρουσιάσεις μια κυκλοθυμία στη συμπεριφορά σου και να είσαι στην τσίτα.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι και το βράδυ κι αυτό από τη μια σε βολεύει να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που είχες βάλει στο μυαλό σου που θα σε βοηθήσει να απεμπλακείς από μια κατάσταση που δεν τσουλάει ή να ρισκάρεις ερωτικά σε μια άλλη. Από την άλλη όμως σε αναγκάζει να σκεφτείς και τις συναισθηματικές συνέπειες που θα έχεις άπαξ και το πραγματοποιήσεις. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις κάποιες κινήσεις και για να ενισχύσεις την προσωπική σου εικόνα και την ερωτική σου ζωή.


ΛΕΩΝ

leont

Ελπίζεις ότι θα τελειώσει κάποια στιγμή αυτό το «μπρος – πίσω» στα ερωτικά σου και θα έχεις πλέον τη δυνατότητα να πάρεις οριστικές αποφάσεις ή να τερματίσεις μια κατάσταση που πλέον σε ταλαιπωρεί ή να κινηθείς ελεύθερα για να βρεις κάτι καινούργιο. Ο χρόνος από τη μια σου δημιουργεί έξτρα πίεση που ορισμένες φορές γίνεται αφόρητη, από την άλλη όμως σε σπρώχνει να δράσεις και να μην κάθεσαι να δραματοποιείς απλά την κατάσταση που βρίσκεσαι όπως σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Διανύεις μια φάση της ζωής σου κατά την οποία αναζητάς έντονες ερωτικές συγκινήσεις αλλά -κι εδώ είναι το πρόβλημα- δεν έχεις μάθει να τις χειρίζεσαι και σήμερα ίσως αυτό σου δημιουργήσεις ένα συναισθηματικό χάος. Η προθυμία υπάρχει αλλά δεν είναι εύκολο να αποβάλεις κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που σε κάνουν να φτάνεις μέχρι τη μέση του στόχου σου και μετά να σκαλώνεις σε κάποια λεπτομέρεια και να μην μπορείς να προχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχεις μπει σε μια διαδικασία εδώ και αρκετό καιρό να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και τη σχέση σου και δεν έχεις σταθεί μια στιγμή να αναρωτηθείς, αν όντως εσύ τα επιθυμείς ή νομίζεις ότι κατά αυτόν τον τρόπο θα επέλθει μια ανανέωση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό σε καταπιέζει και έχεις ξεσπάσματα όπως σήμερα ή νιώθεις ότι μόνο εσύ προσπαθείς γι' αυτή. Αν κάνεις κάτι που δεν θέλεις, αλλά από κάποιο κόλλημα το κρίνεις σωστό, δεν είσαι εντάξει ούτε με τον εαυτό σου ούτε με το άλλο άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν θα κάτσεις να λογοδοτήσεις σε κανένα γιατί κάνεις ό, τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή ή γιατί είσαι με ένα άτομο που οι άλλοι δεν καλοβλέπουν, όμως η συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειάς σου σήμερα ενδέχεται να σε επηρεάσει αρκετά και να φορτίσει το κλίμα μεταξύ σας. Είναι πολύ πιθανό να αρχικά να εκνευριστείς γιατί θα το θεωρήσεις παρέμβαση αλλά μετά θα πεισμώσεις και θα κάνεις του κεφαλιού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Διανύεις μια έντονη περίοδο από την άποψη γεγονότων που βάζουν φωτιά στην ερωτική σου ζωή και επειδή δεν είσαι κι από τα άτομα που βάζουν προτεραιότητες ή σκέφτονται πολύ, πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, ίσως λειτουργείς με το στυλ «πάρε τώρα που γυρίζει και μετά βλέπουμε». Καλό θα ήταν όμως να μην κινείσαι εγωιστικά και τα θες όλα για τον εαυτό σου, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα του άλλου ατόμου που θα βρεθεί στο δρόμο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι ερωτικές προσφορές μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν βροχή αυτήν την περίοδο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι όλες καλές ή δε θα κρύβουν παγίδες. Ίσως εσύ που δεν έχεις σχέση να έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος/η και να θες να μοιραστείς τη ζωή σου με έναν άλλον άνθρωπο αλλά δε χρειάζεται να βιαστείς να επιλέξεις. Δες όσο είναι δυνατό με αντικειμενικότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και διάλεξε την καλύτερη που μπορείς να έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Στο εργασιακό σου χώρο επικρατεί μια κατάσταση που δεν σου παρέχει την ασφάλεια που σου χρειάζεται ή σε κάνει να νιώθεις έτσι και αυτό σε επηρεάζει, παρ' όλο που δεν είσαι από τα άτομα που βολεύονται. Όμως τώρα επιθυμείς κάτι σταθερό στη ζωή σου γιατί έχοντάς το μπορείς με ευκολία να κινηθείς και να πειραματιστείς σε άλλα μέτωπα της προσωπικής σου ζωής. Αν όλα είναι στον αέρα, τότε σίγουρα θα παραμερίσεις τα ερωτικά σου και θα ρίξεις βάρος αλλού κι αυτό τη συγκεκριμένη περίοδο δεν το θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχεις την ανάγκη σήμερα να βρεθείς με κάποιους φίλους σου που είχες καιρό να δεις και να μιλήσεις επειδή σου έχουν λείψει οι συζητήσεις σας. Συναισθηματικά αυτό θα σε γεμίσει και ενδεχομένως να χαλαρώσεις αρκετά και να τους εκμυστηρευτείς, πράγμα περίεργο για σένα, έναν έρωτα που μέχρι πρότινος δεν ήθελες κανείς να μάθει γιατί φοβόσουν και πίστευες ότι θα είχαν διαφορετική γνώμη και θα σε επηρέαζαν αρνητικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved