Ερωτικό ωροσκόπιο 29/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στον 2ο οίκο σου έρχεται να πυροδοτήσει την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν στο φως αποκαλύψεις που θα ξυπνήσουν την ζήλεια και την κτητικότητα μέσα σου. Η ένταση δεν πρόκειται να εκτονωθεί γρήγορα, καθώς μέχρι να αποφασίσεις αν σε συμφέρει να μιλήσεις ή όχι, θα σιγοβράζεις στο ζουμί σου. Σίγουρα όμως δε θα το αφήσεις να περάσει έτσι...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η αλήθεια είναι ότι σε έχουν φοβίσει τόσο πολύ με αυτή τη Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου που δεν θα ήταν παράλογο να εύχεσαι να αργούσε να ξημερώσει η σημερινή μέρα. Εντάξει δεν είναι ευχάριστο να απειλούνται τα κεκτημένα σου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ ότι στα περισσότερα γεγονότα φέρουμε κι εμείς ευθύνη. Η σχέση σου ίσως μπει σε μια φάση διάλυσης και ανασυγκρότησης αλλά μεταξύ μας, δεν ήταν καιρός να γίνει; Πάντα για να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος πρέπει να κλείσει ένας άλλος, αυτό πρέπει να θυμάσαι!


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη κλείνει τον κύκλο της σήμερα και η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της καθώς οι σκέψεις ότι περνούν οι μέρες, περνούν οι μήνες και εσύ βιώνεις μια κατάσταση πανομοιότυπη σου προκαλεί μια μιζέρια τουλάχιστον. Ξέρεις ότι κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση γρήγορα, με πρώτο σταθμό τα ερωτικά σου αλλά πράξεις δεν κάνεις. Περιμένεις από την άλλη πλευρά να πάρει αποφάσεις για σένα; Κακώς! Η μέρα ενδείκνυται για καταλυτικές ενέργειες με στόχο την αλλαγή.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται ότι επαναπαύτηκες με το Δία στο ζώδιό σου και νομίζεις ότι εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα κι όλα θα τα φροντίσει αυτός και τώρα γκρινιάζεις. Αμ δε γίνονται όμως έτσι τα πράγματα. Το ότι σου παρέχει σημαντική εύνοια και σου φέρνει ευκαιρίες δε σημαίνει ότι α) όλα θα τα βάλεις στον αυτόματο και β) ότι αξίζουν όλες και παίρνεις ό, τι σου κάτσει στο δρόμο. Σήμερα λοιπόν θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία αν θέλεις ποιότητα και βελτίωση στην ερωτική σου ζωή κι όχι μπούγιο.


ΛΕΩΝ

leont

Αυτή η Νέα Σελήνη/έκλειψη έρχεται να σε ξεκουνήσει γιατί πολύ στην ονειροπόληση το έχεις ρίξει αλλά αν δεν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, τίποτα από αυτά που ποθείς, δε θα γίνει πραγματικότητα. Αυτά που θα σε απασχολήσουν κυρίως είναι τα επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά θα χτυπήσει η καμπάνα, αφού θεωρείς de facto την αποδοχή σου άμα τη εμφανίσει. Σήμερα λοιπόν σου δίνεται η ευκαιρία και να αποδείξεις την αξία σου και να πείσεις το άτομο που θέλεις ότι είσαι το καλύτερο που του έχει συμβεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σοφή συμβουλή της ημέρας είναι «μίλα λιγότερο και άκου περισσότερο» γιατί η αλήθεια είναι ότι με τη φόρα που έχεις πάρει τώρα τελευταία βιάζεσαι χαρακτηριστικά, δεν προσέχεις και ξεφεύγουν διάφορα της προσοχής σου. Κάποια κουβέντα με το πρόσωπο που έχεις σχέση, καλό θα ήταν να την κάνεις αλλά με τις παραπάνω προϋποθέσεις. Απόβαλε την ανυπομονησία και τον εκνευρισμό, αν θες καταλήξει κάπου η υπόθεση μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ούτε που ξέρεις πόσες αλλαγές ακόμα θα βιώσεις στα ερωτικά σου αφού πραγματικά έχεις χάσει το μέτρημα. Μόλις πας να καταλήξεις κάπου, κάτι γίνεται και πιάνεις το θέμα από την αρχή. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Επιθυμίες και ανάγκες έχεις αλλά έχεις και ατολμία να τα διεκδικήσεις. Φταίει κάποια κολόνια που κρατάει χρόνια; Το σύνθημα σου σήμερα πρέπει να είναι το «περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι». Γύρνα τη σελίδα στον έρωτα, έχοντας πάρει όμως το μάθημά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κανονικά θα έπρεπε και εσύ να είσαι από εκείνους που έχουν χάσει τον ύπνο τους με αυτή την Ηλιακή έκλειψη. Εντούτοις εσύ δείχνεις μια περίεργη ψυχραιμία και σαν να περίμενες από καιρό αυτή τη μέρα για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τα πράγματα τόσο μέσα σου όσο και στην ερωτική σου σχέση. Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν γνωρίζεις θέλεις να πατήσεις το πόδι σου στο γκάζι ενώ η απολυτότητα σου θολώνει τη σκέψη. Όμως με αυτήν την «όλα ή τίποτα» στάση σου, εσύ θα νιώσεις πιο ζωντανός/η από ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα το μυαλό σου κατά ένα περίεργο τρόπο είναι κολλημένο στο αύριο. Ίσως αρχίσεις να αναρωτιέσαι για το που βαδίζεις, που θα σε βγάλει ο δρόμος που έχεις πάρει ενώ σίγουρα ένα αίσθημα βαρεμάρας ή η διαπίστωση ότι δεν βρίσκεις ικανοποίηση σε αυτά που έχεις ή κάνεις θα σου ρίξει τη διάθεση. Κάτι πρέπει να σταματήσεις, κάτι πρέπει να ξεκινήσεις για να αισθανθείς και πάλι την έξαψη να σε πλημμυρίζει και ίσως τα ερωτικά σου είναι αυτά που θα βρεθούν πρώτα στο στόχαστρό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μια φιλική κουβέντα με ένα πρόσωπο που εκτιμάς ίσως είναι το κλειδί σήμερα για να ανατρέψεις την αρνητική ψυχολογία της ημέρας και να πάρεις τα πάνω σου. Ενδεχομένως να σε ενθαρρύνει να κάνεις κάτι στα ερωτικά σου που σε άλλες περιπτώσεις θα σου φαινόταν παράτολμο. Ξέρεις όμως ότι έχεις μπει σε ένα μονόδρομο και ή θα πας μπροστά ή πίσω. Το να μείνεις εκεί που βρίσκεσαι δεν σου λέει πλέον τίποτα. Ψάξε για το κίνητρο που χρειάζεσαι και προχώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ενδεχομένως η τροπή που θα πάρει σήμερα η προσωπική σου σχέση να μην είναι αυτή που προσδοκούσες και να σε φέρει σε σημείο να αναρωτηθείς, μήπως τελικά έτσι ήταν τα πράγματα από την αρχή και εσύ δεν το έβλεπες ή δεν ήθελες να το δεις. Έχεις σκεφτεί αν το αντιδραστικό σου πνεύμα είναι αυτό που σε σαμποτάρει και κάνεις λανθασμένες επιλογές μόνο και μόνο για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα σκέφτεσαι; Δε χρειάζεται να πειραματίζεσαι συνεχώς με τα αισθηματικά και μετά να την πατάς.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πες, πες, πες σε έχουν πρήξει. Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του προσπαθούν να σε «σώσουν» από το να πληγωθείς και να στενοχωρηθείς και να σε πείσουν ότι θέλουν το καλό σου. Λογικό είναι κι εσύ, που δε θέλεις και πολύ εδώ που τα λέμε, να αρχίσεις να επηρεάζεσαι αρνητικά για το ταίρι σου και να αμφιβάλεις για τα συναισθήματά του. Το καλό είναι ότι σήμερα θα του τα πεις όλα και για να μάθεις, αν είναι αλήθεια και για να δεις όμως και τις αντιδράσεις του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved