Ερωτικό ωροσκόπιο 28/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη ήδη έχεις αρχίσει και νιώθεις ένα κύμα ανασφάλειας να σε καταλαμβάνει γι' αυτό και σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να περιφράξεις τα κεκτημένα σου, οικονομικά αλλά κυρίως ερωτικά. Σκέφτεσαι ότι χρειάζεται να σιγουρευτείς ότι έχεις πράγματι κατακτήσει το άτομο που θέλεις ενώ με πάθος και ένταση θα το κυνηγήσεις, αν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να σου ξεφύγει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη θα μπει το απόγευμα στο ζώδιό σου και ίσως αρχίσεις να νιώθεις μια περίεργη ανησυχία να σε πιάνει, καθώς ναι μεν θέλεις να πάρεις όλα όσα τον τελευταίο καιρό έχεις στερηθεί, αλλά βλέπεις στην πράξη ότι ούτε εύκολο είναι, ούτε και είσαι απόλυτα έτοιμος/η να βγεις προς τα έξω δυναμικά να τα διεκδικήσεις. Για το μόνο που είσαι βέβαιος/η είναι η σχέση σου που μπορεί να χρειάζεται διάφορες βελτιώσεις όμως θα δώσεις μάχη για να την κρατήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Παρότι είναι το ξεκίνημα μιας καινούργιας εβδομάδας εσύ αισθάνεσαι την ανάγκη να αποσυρθείς από το προσκήνιο γιατί πιστεύεις ότι κατά αυτό τον τρόπο θα έχεις μια πιο καθαρή εικόνα για κάποια θέματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα και ειδικά ένα ερωτικό. Ίσως να θέλεις να κρατήσεις μυστική μια σχέση, τουλάχιστον για την ώρα ή να είναι κάτι πολύ καινούργιο που ακόμα δεν θέλεις να το παρουσιάσεις.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως σήμερα να χρειαστείς ένα φίλο σου που εκτιμάς πολύ για να συζητήσετε ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί. Για σένα είναι σημαντικό να νιώθεις ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που σε νοιάζονται και σε φροντίζουν κι ίσως γι' αυτό να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί του. Περισσότερο απ' όλα σε ενδιαφέρει να έχεις την έγκρισή του γι' αυτό που έχεις αποφασίσει και να ξέρεις ότι θα είναι στο πλευρό σου ό, τι και αν κάνεις.


ΛΕΩΝ

leont

Έχεις αποκτήσει την ωριμότητα που χρειάζεσαι και κινείσαι πιο προσεκτικά, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σου ή την κοινωνική σου καταξίωση. Εκεί που υπάρχει ακόμα κενό είναι στα αισθηματικά σου που ενώ έχεις πολλά πράγματα να δώσεις αλλά και την εμπειρία να τα χειριστείς, σου βγαίνει μια υπεροψία και στο τέλος τα χαλάς όλα. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον εγωκεντρισμό σου που παραγίνεται ορισμένες φορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Τον τελευταίο καιρό έχεις αντιληφθεί ότι ενώ κάποτε μετρούσες και την παραμικρή λεπτομέρεια, τώρα συχνά προτρέχεις ή βγάζεις συμπεράσματα που μάλλον είναι αυθαίρετα, ειδικά στα ερωτικά σου. Γνωρίζοντας ότι αυτό θα συμβαίνει για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα, είναι σημαντικό για σένα όποτε σε πιάνει αυτή σου η ορμή να φροντίζεις να την συγκρατείς και να σκέφτεσαι πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε που αργότερα θα σε βάλει σε μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι σου λείπει η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση, απόρροια των τελευταίων δύσκολων ημερών που πέρασες κι έτσι δεν μπορείς με ευκολία να διεκδικήσεις δυναμικά αυτά που σου αξίζουν ούτε στον οικονομικό ούτε και στον ερωτικό τομέα. Θέλεις να κάνεις το άλμα αλλά το βήμα σου μένει μετέωρο και με φόβο ξαναγυρνάς στην προηγούμενη θέση σου. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις όμως είναι ότι αν συνεχίσεις με αυτά τα μυαλά δεν θα αποκτήσεις ποτέ αυτά που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη στον Ταύρο από το απόγευμα και μετά θα σου υπενθυμίσει με κάπως έντονο τρόπο ότι πέραν των άλλων που έχεις αναλάβει, υπάρχει και η σχέση σου και ο σύντροφός σου που χρειάζονται την παρουσία και την συμβολή σου. Ενδεχομένως να προκύψει η ανάγκη να βοηθήσεις στην επίλυση ενός προβλήματος ή να σταθείς δίπλα στον άνθρωπό σου, ακόμα κι αν εσύ διαφωνείς με τη στάση ή τις ενέργειές του. Αν είσαι από τους ελεύθερους όμως θα αντιληφθείς την έντονη έλξη που ασκείς σε κάποιο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν ξεκινάς με τις καλύτερες προδιαγραφές τη μέρα σου αφού νιώθεις κάποιο είδος εξάντλησης και σίγουρα δεν φταίει μόνο η Τσαγκαροδευτέρα... Ίσως οφείλεται σε ένα γεγονός που παίχτηκε ή κάτι που σου είπε το ταίρι σου που σε ενόχλησε αρκετά και σου δημιούργησε αρνητικές σκέψεις. Το θέμα είναι ότι από τη μια θέλεις να το ξεκαθαρίσεις για να μην υπάρχει καμία σκιά ανάμεσά σας αλλά από την άλλη φοβάσαι μην τα κάνεις χειρότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα ίσως αισθανθείς ότι είναι καιρός να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να κάνεις το επόμενο βήμα στα ερωτικά σου, διώχνοντας κάποιες ανασφάλειες που ένιωθες μέχρι τώρα. Άλλωστε η ίδια η ζωή σου έχει επιβεβαιώσει ότι όσα δύσκολα και αν συναντήσεις στο τέλος καταφέρνεις να τα ξεπερνάς, ακόμα και αν έχεις απώλειες, γιατί όχι και τώρα; Και μόνο αυτή σου η σκέψη θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου αν και θα αργήσεις λίγο να το καταλάβεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μετά από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο, αυτό που θα ήθελες περισσότερο απ' όλα είναι να αράξεις στο σπιτάκι σου με το έτερο ήμισυ και να μην κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι. Παρ' όλα αυτά πολλές υποχρεώσεις ή μια δουλειά που πρέπει να γίνει θα σε αναγκάσει να βγεις από τη φωλίτσα σου και να την κάνεις. Από το απόγευμα και μετά όμως όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου και θα απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα μηνύματα ή οι πληροφορίες που παίρνεις σήμερα σου ενισχύουν την σιγουριά και επιβεβαιώνουν την αρχική εντύπωση που είχες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βέβαια κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σου περάσουν ότι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ή τα ερμηνεύεις κατά το δοκούν ή όπως σε βολεύουν αλλά εσύ δε θα τους δώσεις και πολύ σημασία και θα ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved