Ερωτικό ωροσκόπιο 27/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Μια χαρά θα σου κάτσει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα καθώς θα σε καλμάρει και θα είσαι πιο ήπιων τόνων αφού με τη Σελήνη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου εσύ ιδίως του δευτέρου δεκαημέρου πιθανόν να έχεις μια υπερένταση και να ξεσπάς στον πιο κοντινό σου άνθρωπο. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου σου υπάρχει πιθανότητα να αναπτύξεις αισθήματα για ένα άτομο και να αρχίσεις να ονειρεύεσαι διάφορα που όμως δεν ανταποκρίνονται και τόσο στην πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Θα απολαύσεις την Κυριακή σου με το ταίρι σου και θα έχεις την διάθεση να διώξεις από το κεφάλι σου πρακτικά ή άλλα θέματα που ζητούν επίλυση γιατί έτσι κι αλλιώς με τον Ήλιο σου σε όψη με τον Ποσειδώνα η εικόνα που έχεις αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ξεκάθαρη, ούτε όμως και η μέρα σου παρέχει δυνατότητες να κάνεις αυτό που πρέπει. Οπότε με δεμένα ας πούμε τα χέρια για οτιδήποτε άλλο, θα αφήσεις τις έγνοιες και τις σκοτούρες και θα καταπιαστείς με πιο όμορφα πράγματα. Σου χρειάζεται άλλωστε για να οπλιστείς με κουράγιο....


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα πράγματα μέσα σου είναι κάπως μπερδεμένα και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο που σε απασχολεί γιατί υπάρχει ένας έντονος συναισθηματικός παράγοντας που έχει μπει σφήνα και δεν έχεις καταλήξει, αν πρέπει να τον λάβεις υπόψη σου ή να τον αγνοήσεις και να κάνεις αυτό που προστάζει η λογική. Μπορεί να σου ακουστεί χαζό ή παράλογο αλλά την καλύτερη λύση ίσως στη δώσει η αποχή. Η απόσταση θα σε βοηθήσει να βγάλεις μια άκρη, αφού θα είσαι πιο αντικειμενικός/η.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι μέρες έχουν μια έντονη συναισθηματική φόρτιση που εσένα σε αγγίζουν αρκετά λόγω του χαρακτήρα σου. Πολλές φορές σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να φαντάζεται διάφορα που θα μπορούσαν να γίνουν ή να είχες στην ερωτική σου ζωή αλλά όσο όμορφα κι αν τα πλάθεις, ξέρεις κατά βάθος ότι το βάρος της καθημερινότητας είναι πολλές φορές αβάσταχτο και θα τα φθείρει αργά ή γρήγορα. Καλύτερα λοιπόν να δεις στην πράξη τι μπορείς να βελτιώσεις στην υπάρχουσα κατάσταση.


ΛΕΩΝ

leont

Το να κατανοήσεις τα συναισθήματα που σε διακατέχουν και να μπορέσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα είναι αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα γιατί βλέπεις ότι άγεσαι και φέρεσαι από αυτά αλλά πέρα από το να διασκεδάζεις και να κερδίζεις «κλεφτές» στιγμές ικανοποίησης, ουσία δεν υπάρχει. Ενδεχομένως αυτό που σου χρειάζεται είναι να φανταστείς τον εαυτό σου πως θα είναι σε βάθος χρόνου με έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει για να καταλάβεις, αν υπάρχει περίπτωση για κάτι καλύτερο και πιο βαθύ μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Υπάρχει μια σου πλευρά που βρίσκεται σε αναστάτωση και νευρικότητα εδώ και αρκετό καιρό και ψάχνει τρόπο να εκτονωθεί και να ηρεμήσει και γι' αυτό το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου χρειαζόταν επειγόντως, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα της ανάπαυλας του πολεμιστή. Σήμερα λοιπόν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις τα όπλα κατά μέρος και να περάσεις μια όμορφη, γλυκιά μέρα με το σύντροφό σου, ξεχνώντας έστω και για λίγο τις διαφορές σας. Στο κάτω-κάτω όλα μέσα στο μυαλό μας είναι και πρέπει που και που να κλείνουμε το διακόπτη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η κατάσταση στα ερωτικά σου, όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ και αρκετό καιρό είναι περίεργη και ασταθής, οπότε συχνά νιώθεις ότι είσαι έξω από τα νερά σου, αφού η πολυπόθητη ισορροπία δεν υφίσταται. Σήμερα αισθάνεσαι ότι σου χρειάζεται ένα φωτεινό διάλειμμα σε ό, τι αρνητικό ή πιεστικό μπορεί να σε ζορίζει για να ξαναβρείς το ρομαντισμό σου και τη θετική σου ενέργεια, οπότε θα επικεντρώσεις τις σκέψεις σου σε ένα άτομο που μάλλον γνώρισες πρόσφατα και θα τις διανθίσεις με διάφορα καλλωπιστικά στοιχεία μόνο και μόνο για να ξεφύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν είσαι έτσι κι αλλιώς αγαθός και εύπιστος άνθρωπος, αφού ο νους σου συνεχώς απεργάζεται διάφορα που θετικά δεν τα λες γι' αυτό η σημερινή όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει και θα νιώσεις ότι σου ρίχνει στάχτη στα μάτια και δεν μπορείς να διακρίνεις την πραγματικότητα από την φαντασία. Καθόλου ευχάριστο για σένα που θέλεις να ξέρεις πάντα που βρίσκεσαι και που πατάς στην ερωτική σου σχέση αλλά χαλάρωσε λίγο. Θυμήσου ότι καμιά φορά αυτό που φαίνεται καλό είναι κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αυτό που εσύ θέλεις να νομίζεις ότι ισχύει στη σχέση σου με αυτό που στην πραγματικότητα είναι καμιά φορά απέχει χιλιόμετρα. Ίσως κατά βάθος να το γνωρίζεις αλλά δεν το αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς διάφορες δικαιολογίες γιατί αλλιώς θα πρέπει να κάνεις κι εσύ κινήσεις και να πάρεις την ευθύνη που σου αναλογεί. Σήμερα θα προτιμήσεις πάντως να μη μιλήσεις, ακόμα κι αν διαπιστώσεις ότι αυτά που ακούς από το σύντροφό σου δεν ευσταθούν γιατί δε νιώθεις έτοιμος/η για μια ρήξη, οπότε θα αρχίσεις κι εσύ το «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η σημερινή όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου δίνει την αίσθηση της ανακωχής και κατά κάποιο τρόπο θα σε χαλαρώσει αρκετά, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις την ημέρα σου. Ίσως σε πιάσει ευσυγκινησία, αφού συναισθηματικά δεν είσαι και στα καλύτερά σου και πιθανόν η έλλειψη ενός ατόμου να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή σου τη διάθεση. Εντούτοις το μυαλό σου θα κάνει τα δικά του παιχνίδια και για να ξεφύγεις θα αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα που θα επιθυμούσες να συμβούν στην ερωτική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Στο περιβάλλον σου επικρατεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα που όμως έχει και αρκετή δόση συναισθηματικής ομίχλης που δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η. Παρότι έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι που σου δημιουργεί αμφιβολίες για το ταίρι σου, πιθανόν σήμερα η συμπεριφορά του να σου αλλάξει την μέχρι τώρα άποψη, αφήνοντάς σου όμως κι ένα ερωτηματικό. Για να μη χαλάσεις το όλο κλίμα δεν έχεις καμία διάθεση να το σκαλίσεις για να δεις τι γίνεται. Για την ώρα θα κρατήσεις το «όλα καλά», μέχρι το οτιδήποτε υπάρχει να βγει στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με καρδιά γεμάτη αγάπη και διάθεση να προσφέρεις φροντίδα και θετική ενέργεια είσαι, αφού για σένα τέτοιες όψεις αντανακλούν την ρομαντική και ευαίσθητη καρδιά σου. Πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ενδεχομένως όμως κάποιοι γνωστοί ή συγγενείς σου να προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι είσαι το θύμα της σχέσης σου κι ότι το έτερο ήμισυ σε κάνει ό, τι θέλει αλλά η μοναδική απάντηση που θα βγει από το στόμα σου σήμερα είναι το «πάρτε τα μάτια μου να δείτε»...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved