Ερωτικό ωροσκόπιο 26/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα περνάς στη δράση και τι καλύτερο από τη Σελήνη στο ζώδιό σου που θα σε προετοιμάσει κατάλληλα, ηθικά και ψυχολογικά, για το σαββατόβραδο που έρχεται. Εμφανισιακά είσαι στα καλύτερά σου και με δεδομένο ότι η μέρα έχει αρκετά επικοινωνιακό χαρακτήρα θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα είτε να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο αρκετά ενδιαφέρον είτε αν είσαι σε σχέση, να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είσαι πολύ καλά σήμερα και είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να βγεις και να διασκεδάσεις, μετά από μια αρκετά στριμωγμένη βδομάδα που έχεις περάσει. Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε σύνοδο σε βοηθούν να πείσεις πιο εύκολα το σύντροφό σου για κάποιες απόψεις σου και να εκφράσεις ό, τι έχεις μέσα στην καρδιά σου, με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις διάφορες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή μέρα για σένα η σημερινή, αφού και όρεξη για να κάνεις διάφορα έχεις και πρωτοβουλίες σκέφτεσαι να πάρεις για να προσελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει το οποίο ενδεχομένως να γνωρίσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Ερμή ενισχύει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις τα μηνύματα που θέλεις κι άλλο τόσο να εισπράξεις αρνητική απάντηση.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι στην αρχή της ημέρας ίσως υπάρξει μια ένταση ή εκνευρισμός, εντούτοις τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα ανάμεσα σε σένα και το έτερο ήμισυ από το βραδάκι και μετά. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις μια συζήτηση μαζί του πρώτα και να του αναλύσεις κάποιες απόψεις σου για τη σχέση σας ή κάτι που σε έχει ενοχλήσει που δεν μπορούσες να εκφράσεις νωρίτερα λόγω αμφιβολιών.


ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, πιθανόν να ξαναβάλεις κάτω όλα τα στοιχεία που αφορούν στη σχέση σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά για να βρεις την αιτία που δεν εξελίσσεται όπως περίμενες. Κι επειδή η μέρα ευνοεί τις σταράτες κουβέντες ίσως επιδιώξεις να πάτε κάπου οι δυο σας και να μιλήσετε για αυτό το θέμα. Αυτή η προσέγγιση είναι και η πιο κατάλληλη γιατί πέρα από το ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα σταματήσεις και εσύ να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου που μπορεί να μην ισχύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η μέρα σου έχει, ψώνια, βόλτες και συναντήσεις με διάφορα άτομα που θα κουτσομπολέψεις ή θα σχολιάσεις μαζί τους διάφορες καταστάσεις. Ενδεχομένως όμως η κουβέντα να ξεστρατίσει κάπως και να αρχίσεις να μιλάς για τα προσωπικά σου θέματα και κυρίως για ένα συγκεκριμένο άτομο που σε απασχολεί και δεν θα αργήσεις να μαζέψεις διάφορες απόψεις, είτε θετικές είτε αρνητικές, που όμως θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις κάπου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Θερμό κλίμα δημιουργεί η Σελήνη στον Κριό και κατά κάποιο τρόπο σου φτιάχνει και εσένα τη διάθεση να κυκλοφορήσεις, να φλερτάρεις και κατά κάποιο τρόπο να απελευθερωθείς απ' ό, τι νιώθεις ότι σε καταπιέζει ή σε κρατάει πίσω. Μπορεί να βγάλεις μια προσωπικότητα αρκετά προκλητική που θα ελκύσει ένα άτομο στη ζωή σου εξαιτίας του οποίου ίσως ανακαλύψεις μια άλλη όψη του εαυτού σου που σου ήταν τελείως άγνωστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το μυαλό σου εργάζεται ακατάπαυστα και με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Ταύρο και 7ο οίκο σου δεν θα αργήσεις να πάρεις την απόφαση να ανακτήσεις τον έλεγχο της σχέσης σου που εξαιτίας άλλως θεμάτων που είχαν προκύψει, τον είχες ελαφρώς παραχωρήσει. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες της ημέρας ώστε όλα να γίνουν με άνεση και ευκολία και να πάρουν την κατεύθυνση που εσύ θέλεις χωρίς να ανοίξει ρουθούνι...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σε έχει πιάσει η πρεμούρα σήμερα θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις μια κουβέντα με το έτερο ήμισυ που είχες στο νου σου εδώ και καιρό και δε θέλεις να το καθυστερήσεις άλλο, αφού βλέπεις ότι η μέρα σε πάει. Το ότι το δεν το αποφάσιζες ίσως να οφειλόταν σε κάποιες αμφιβολίες που είχες μέσα σου. Πες αυτά που νιώθεις με την ειλικρίνεια που σε διακρίνει αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις με τις αλήθειες σου, αν δεις ότι η άλλη πλευρά δεν τις σηκώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Την ψυχραιμία την έχεις σήμερα αλλά και το κέφι, παρ' όλο που υπάρχουν διάφορες πιέσεις που δέχεσαι όμως δεν θα τις αφήσεις να σου χαλάσουν το σαββατόβραδο, όταν μάλιστα υπάρχουν προοπτικές για να περάσεις πολύ καλά αλλά και να γοητεύσεις με την προσωπικότητά σου και την ομιλία σου ένα άτομο που θα κρέμεται από τα χείλη σου. Αυτό από μόνο του είναι ικανό να σε ανεβάσει στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, ίσως εκμεταλλευτείς την αμεσότητα της επικοινωνίας και την ευκολία που σου παρέχεται να πεις αυτά που θέλεις και να ζητήσεις από ένα άτομο που σου αρέσει αρκετά να βγείτε μαζί. Σαφώς και υπάρχουν κάποια εμπόδια ακόμα στα ερωτικά σου, ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν ομαλά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα σου προκύπτουν διάφορες ευκαιρίες, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος/η που πρέπει όμως να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Όταν σε βομβαρδίζουν με ερωτήσεις που είναι ευθείες και ξεκάθαρες και απαιτούν από σένα το ίδιο όπως σήμερα, η φυσική σου αντίδραση είναι να απομακρύνεσαι ή καλύτερα να ελίσσεσαι προκειμένου να αποφύγεις να απαντήσεις. Αυτό εύκολα το δέχεται κάποιος σε οποιοδήποτε άλλο τομέα αλλά στη σχέση σου δεν θα έπρεπε να λειτουργείς κατά αυτό τον τρόπο γιατί δίνεις την εντύπωση ότι κάτι έχεις να κρύψεις και εισπράττεις την ανάλογη συμπεριφορά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved