Ερωτικό ωροσκόπιο 25/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Μια πίεση ίσως τη νιώσεις σήμερα, αν και είναι πιθανό να σου βγει σε καλό γιατί θα στριμωχτείς να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να βάλεις κάποια συναισθήματά σου σε τάξη, κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα πορευτείς από δω και πέρα στην ερωτική σου ζωή. Μη φανταστείς ότι θα το κάνεις και ευαγγέλιο αλλά τουλάχιστον δεν θα βαδίζεις στο ότι να 'ναι. Πάντως δεν αποκλείεται να σου περάσουν από το μυαλό σκέψεις για μονιμότητα μια σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και μέχρι ένα σημείο, λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας δεν σου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Ίσα-ίσα που έχει τις καλύτερες των προθέσεων να σου λύσει κάποια προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, βλέποντάς τα πιο ώριμα και πρακτικά. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις την ευθύνη πάνω σου και να κάνεις εσύ ό, τι περνάει από το χέρι σου αλλά φέτος ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Έχεις αποκτήσει εμπειρία...


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η αλήθεια είναι ότι φέτος το έχεις παρακάνει λίγο με την εύνοια που σου παρέχεται στα ερωτικά σου. Οι περισσότεροι του ζωδίου σου αντί να την εκμεταλλευτούν και να επιλέξουν από το σωρό το καλύτερο, πειραματίζονται και αλλάζουν ταίρι ανά τέρμινο. Αν δεν είσαι από αυτούς, τότε σήμερα ίσως βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο κατάκτησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει με καλές προοπτικές επιτυχίας. Αν είσαι όμως «σκορποχώρι», μάλλον θα σου μπουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θεωρητικά είναι μια μέρα που το συναίσθημα πιέζεται λόγω αναγκών και «πρέπει» και η ελευθερία ερωτικής επιλογής ίσως να μην υπάρχει. Είναι λογικό λοιπόν να νιώσεις ότι χρειάζεται εκ των πραγμάτων να σκεφτείς και να κάνεις αυτό που είναι το σωστό κι όχι αυτό που θέλει η καρδιά σου. Από την άλλη όμως σκέψου ότι καμιά φορά το να ζυγιάζεις τα πράγματα και να αποφασίζεις βάσει λογικής σε γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.


ΛΕΩΝ

leont

Ίσως ήρθε η ώρα να ρίξεις λίγο νερό και να σβήσεις τον ενθουσιασμό και το φλογερό ταμπεραμέντο σου και να δεις τα πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα από μια άλλη οπτική. Το καλό και συμφέρον έρχεται σε κόντρα με το πονηρό και ρισκαδόρικο και συ καλείσαι να επιλέξεις με γνώμονα όχι το πρόσκαιρο αλλά το διαχρονικό. Εντάξει, είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου και στην οπτική σου για τον έρωτα από την άλλη όμως είναι ένα είδος προστασίας της μεγάλης σου καρδιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνοντας τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να σου δείξει τον τρόπο που πρέπει να χειριστείς τη σχέση σου για να καταφέρεις να την βελτιώσεις και να την ανεβάσεις σε επίπεδο. Για σένα που δε σε φοβίζει η δουλειά και το να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια, ίσως υπάρξει και μια ηθική, αν μη τι άλλο, ανταμοιβή. Μη σταματάς να επιμένεις στην ποιότητα και την αλήθεια στην αισθηματική σου ζωή και θα λάβεις αυτά που σου αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Οι ανασφάλειες και ιδίως ο φόβος του να μείνεις μόνος/η σε αναγκάζουν ορισμένες φορές να δεχτείς άτομα στη ζωή σου που σε άλλη περίπτωση θα αντάλλασσες μια τυπική καλημέρα κι αν. Σήμερα ίσως αυτό το αντιληφθείς και μπορεί να σε στενοχωρήσει ή να σε θορυβήσει αρκετά, ώστε να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου και τις ως τώρα σχέσεις σου με άλλο μάτι. Εκτίμησε λοιπόν σωστά εσένα για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και στα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Αφροδίτη τριγωνίζεται με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και ίσως υπάρξει κέρδος για σένα στα ερωτικά, αφού μετά από παιδέματα και ταλαιπωρίες, μπορεί να καταλήξεις ξανά στο γνωστό ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Εντάξει ωραία είναι τα αυθόρμητα αλλά καμιά φορά τα πράγματα για να λειτουργήσουν έτσι όπως τα θέλεις χρειάζονται και κάποιο σπρώξιμο και οι τρόποι να μην είναι ντε και καλά θεμιτοί. Βλέπεις όμως ότι είτε θα πρέπει να παρέμβεις και να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης, είτε θα περιμένεις για πολύ ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Για σένα ο έρωτας είναι μια περιπέτεια, ένα συναίσθημα ξεσηκωτικό που σε σπρώχνει σε τρέλες αλλά πάνω απ' όλα είσαι ευτυχής και περνάς καλά. Γι' αυτό και σου είναι ξένες κάποιες εκφράσεις τύπου «δέσμευση», «ευθύνη», «υποχρέωση» που ίσως ακούσεις σήμερα από τα χείλια του συντρόφου σου. Δίκιο έχεις κι εσύ, αλλά κι αυτός δεν έχει άδικο. Για να περπατήσει μια σχέση χρειάζονται πολλά και πάνω απ' όλα να μην το βάζεις στα πόδια στην πρώτη δυσκολία. Αν καταλαβαίνεις τι εννοούμε...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η υπομονή σου είναι αρετή αλλά τώρα τελευταία μάλλον προς επιμονή κλείνει, αφού δε θέλεις με τίποτα να συμβιβαστείς με το μέτριο ή το κατώτερο από σένα στα ερωτικά σου και σε πείσμα όλων, φίλων και γνωστών, προτιμάς να μείνεις με τον εαυτό σου. Ίσως σήμερα να επιβεβαιωθείς όμως κι αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Η γνωριμία με ένα άτομο με διαφορά ηλικίας από σένα, πάνω ή κάτω, ίσως προς στιγμή να σε προβληματίσει και να κολλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σταμάτα να αμφισβητείς τα πάντα και να αντιδράς σε κάθε τι γιατί είτε σ' αρέσει είτε όχι ένας περιορισμός είναι αναγκαίος κι ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ερωτική σχέση. Ναι είναι κάποιοι κοινωνικοί συμβιβασμοί που έχουν τεθεί από άτομα της εξουσίας, όμως κάπως έτσι προστατεύονται και τα δικά σου δικαιώματα και του άλλου και δεν είναι όλα ξέφραγο αμπέλι. Εφόσον έχεις επιλέξει να είσαι με ένα άτομο, θα αποδεχτείς και κάποια «θέλω» του, αλλιώς να είσαι ελεύθερο πουλί για να μην έχεις τέτοια θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με την λογική και την πραγματικότητα δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση όμως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα αναγκαστεί ελέω Κρόνου να σε σπρώξει προς αυτήν την κατεύθυνση και να σε προσγειώσει λίγο από το ιδανικό και φανταστικό κόσμο που θέλεις εκούσια να βρίσκεσαι. Αν τυχόν έχεις μπλεχτεί στα δίχτυα ενός έρωτα χωρίς αύριο ή χωρίς να το θέλεις βρεθείς το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση πρέπει να προσέχεις και να το τερματίσεις όσο είναι καιρός αλλιώς στο τέλος θα έχεις μπλεξίματα και θα τρέχεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved