Ερωτικό ωροσκόπιο 24/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά από αρκετές εντάσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις κι αν είναι δυνατόν να ξεφύγεις από όλα όσα σε κατατρέχουν με μια μεγάλη δόση ύπνου που στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως είναι το καλύτερο φάρμακο για σένα. Το μυαλό σου όμως δεν μπορεί να βρει ησυχία, γυρνώντας και ξαναγυρνώντας στα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε σένα και ένα άτομο που σχετίζεσαι κι ίσως αναρωτηθείς αν είχες δίκιο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είσαι σχετικά στα καλά σου σήμερα και εφόσον από χθες έχει περάσει κι ο Ερμής στο ζώδιό σου οι χαλαροί ρυθμοί της ημέρας συμβαδίζουν αρκετά μαζί σου. Άλλωστε χρειαζόταν να πάρεις κάποια ανάσα για να δεις και τι θα κάνεις από δω και πέρα. Ίσως κάποιοι φίλοι σου αποδειχτούν καλό στήριγμα και αν συζητήσεις μαζί τους τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου ή με ένα άτομο που δυσκολεύεσαι να προσεγγίσεις, να σου βρουν την ιδανική λύση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν ξέρεις πως ή γιατί αλλά σήμερα έχεις ανάγκη να νιώσεις τη συναισθηματική πλευρά σου και ίσως κάποιες στιγμές πιάσεις τον εαυτό σου να είναι πιο ευσυγκίνητος από άλλες φορές. Αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου που τα σκαμπανεβάσματα της προηγούμενης περιόδου μπορεί να σας είχαν απομακρύνει ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μια κουβέντα σε ήρεμο κλίμα μαζί του για να εξομαλύνεις την κατάσταση.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια συζήτηση που θα διαφωτίσει κι άλλες πλευρές από αυτές που ήξερες ή θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα και πιθανά παράπονα του συντρόφου σου ίσως σε αποδιοργανώσει αρκετά και νιώσεις κάποιες ενοχές. Τόσο καιρό είχες επικεντρωθεί στα δικά σου «θέλω» και καταπιεσμένες ανάγκες και δεν έδινες προσοχή στο τι περνούσε κι άλλη πλευρά. Καλό είναι λοιπόν να δείξεις το απαιτούμενο ενδιαφέρον.


ΛΕΩΝ

leont

Η αποδιοργάνωση και ταραχή των προηγούμενων ημερών αρχίζει σιγά-σιγά και καταλαγιάζει, κάτι που σε βοηθά αρκετά στο να βάλεις κάτω αυτά που διαθέτεις και να δεις πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, ώστε να πετύχεις το καλύτερο για σένα. Ενδεχομένως να θέλεις ένα άτομο που είναι δύσκολο να αποκτήσεις ή να είσαι μόνος/η και να ψάχνεις για τον κατάλληλο σύντροφο. Επικεντρώσου στο στόχο σου, προσγειώσου στην πραγματικότητα, παρατήρησε και θα βρεις τον τρόπο να τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται σαν βάλσαμο να σε ξεκουράσει, να σε χαλαρώσει και να ρίξει τους τόνους στην τεταμένη ατμόσφαιρα που είχε πιθανόν δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες στη σχέση σου. Είσαι πιο δοτικός/η και θα επιδείξεις περισσότερη προθυμία να ακούσεις και την πλευρά του συντρόφου σου που ενδεχομένως να βγει λίγο πιο φορτισμένη συναισθηματικά και ίσως σε κάνει να νιώσεις άσχημα για την συμπεριφορά σου ή την απότομη στάση που είχες απέναντί του.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η σημερινή μέρα σου δίνει την αίσθηση της ηρεμίας μετά την καταιγίδα όπου όλα γύρω σου και μέσα σου είναι λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι, ατάκτως ερριμμένα και συ καλείσαι να ανοικοδομήσεις την προσωπική σου ζωή με τα υλικά που θα μαζέψεις. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι όμως κι ακατόρθωτο, δεδομένου ότι τώρα γνωρίζεις αρκετά πράγματα κι έχεις την εμπειρία να ξαναπιάσεις από την αρχή το όλο θέμα με καλύτερες προϋποθέσεις αυτή τη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα νιώθεις μια απίστευτη ηρεμία που σου είναι απαραίτητη για να ξεκαθαρίσεις και τις σκέψεις σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Δες το σαν ανταμοιβή μετά από το έντονο διήμερο που είχες που ούτε λίγο ούτε πολύ σου άλλαξε κάποια δεδομένα. Το φλερτ ως είδος διασκέδασης ενδείκνυται επίσης γιατί θα σου ανεβάσει τη διάθεση αλλά και το ηθικό γι' αυτό... δήλωσε συμμετοχή τώρα, έστω και για τη χαρά του παιχνιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ακόμα κι εσύ κάποια στιγμή υπερφορτώνεις το σύστημά σου και χρειάζεσαι μια ανάπαυλα, προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου ή να σταματήσεις να κινείσαι από κεκτημένη ταχύτητα και να απολαύσεις την ομορφιά της στιγμής. Είναι μια μέρα χουζούρικη, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαρείς την απραξία στο χώρο σου, αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς νιώθεις την ανάγκη να ζήσεις κάτι πιο ζεστό και συναισθηματικό κι όχι τόσο σεξουαλικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Γενικά, αυτόν τον καιρό δεν είσαι στα καλά σου, καθώς έχεις κολλήσει σε κάτι που δεν έχεις κι ούτε βλέπεις να έρχεται στο εγγύς μέλλον. Φλερτάρεις με την απογοήτευση και συχνά ρίχνεις όλη την προσοχή σου στη δουλειά προκειμένου να ξεχνιέσαι. Αυτό που ίσως επιθυμείς περισσότερο είναι ένα πρόσωπο που η απουσία του από τη ζωή σου στοιχίζει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις βρει τη δύναμη να το διαγράψεις και να πας παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα πάνω απ' όλα χρειάζεσαι την ψυχική σου γαλήνη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις και μια ερωτική διάθεση αρκετά ανεβασμένη και κόντρα στο κλίμα της ημέρας. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, έχεις ανάγκη περισσότερο την τόνωση, την ενέργεια που σου δίνει μια πολύ προσωπική επαφή και γνωρίζοντάς το, θα την επιδιώξεις με όσα μέσα διαθέτεις. Αν το πετύχεις καλώς, αν όχι, δε θα σε πάρει κι από κάτω, άλλωστε δεν είναι μέρα για να ζορίζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είσαι αρκετά γαλήνιος/ια, με μεγάλες δόσεις ρομαντισμού και θετικής ενέργειας και έχεις βάλει στόχο να εξαφανίσεις οτιδήποτε θα μπορούσε να αναστατώσει το ήρεμο κλίμα στη σχέση σου. Θέλεις η αγκαλιά σου να γίνει το απάνεμο λιμάνι του συντρόφου σου και η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθά στο να κρατήσεις έξω αρνητικά φορτισμένες σκέψεις και συναισθήματα. Η λύση στα όποια προβλήματα πιστεύεις ότι είναι η αγάπη κι αυτήν θέλεις να μοιράσεις απλόχερα σήμερα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved