Ερωτικό ωροσκόπιο 22/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Άρης τετραγωνίζεται σήμερα με το Δία και όπως αντιλαμβάνεσαι κάλλιστα θα μπορούσες να είσαι το «τρελό φορτηγό» που τραγουδούσε κάποτε ο Γιάννης Πάριος. Θα πρέπει να καταβάλεις υπεράνθρωπη προσπάθεια να μην τα πάρεις κι εσύ κι αρχίσεις να λες λόγια... όχι αγάπης. Από την άλλη όμως θα ενισχύσει και την άστατη ερωτική σου πλευρά, κάνοντάς σε σαρωτικό κύμα χωρίς όρια, ιδιαίτερα αν είσαι από τους ελεύθερους και ωραίους του ζωδίου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Καλείσαι να εξασκηθείς σε ασκήσεις ψυχραιμίας και άμεσων αντανακλαστικών σήμερα γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση το τσούγκρισμα ίσως παραταθεί μέχρι σήμερα γιατί είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε ένα καυγά ή μια μεγάλη διαφωνία με το σύντροφό σου. Διάφορες αποκαλύψεις μπορούν να σκάσουν με δύναμη μπροστά στα μάτια σου που ίσως σου είναι αδύνατον προς στιγμήν να τις διαχειριστείς. Ανάσες, πάρε γρήγορες, κοφτές ανάσες!


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα θα κληθείς να αναλάβεις χρέη πυροτεχνουργού και να απενεργοποιήσεις τη βόμβα που απειλεί να καταστρέψει το οικοδόμημα της σχέσης σου. Σίγουρα δε φανταζόσουν έτσι την επιστροφή σου την καθημερινότητα, αφού είχες την εντύπωση ότι μπορεί τα ερωτικά σου να μην ήταν τέλεια αλλά τουλάχιστον λειτουργούσαν σε ικανοποιητικό βαθμό. Μη ρίξεις πάντως κι άλλο λάδι στη φωτιά, ιδίως αν όλα τα βελάκια δείχνουν εσένα ως υπεύθυνο/η της κατάστασης. Εκτός κι αν ψάχνεις αφορμή για να κάνεις θεαματική έξοδο!

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μπουρλότο» έλεγε η Σαπφώ Νοταρά κι αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τη σημερινή σου μέρα, ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή, αφού το τετράγωνο του Άρη με το Δία στο ζώδιό σου, έρχεται να σε ταρακουνήσει συθέμελα. Δεν ξέρουμε αν η αιτία είναι τα «Σόδομα και τα Γόμορρα που γίνονται εδώ μέσα» και τα μαθαίνεις ή η υπομονή σου που εξαντλήθηκε πάντως η αλήθεια είναι ότι αν είχες επέμβει λίγο νωρίτερα ίσως να είχες προλάβει κάπως την κατάσταση και δεν είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις. Τώρα, άρπαξε τη μάνικα και τρέξε.


ΛΕΩΝ

leont

Επειδή ψυχολογικά σήμερα θα βιώσεις μια υπερφόρτιση είναι πολύ πιθανό να το κάψεις το εσωτερικό σου σύστημα, αγνοώντας επιδεικτικά τα καμπανάκια που χτυπάνε σαν τρελά. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια ανάγκες και συναισθήματα που δεν ήθελες λόγω υπερηφάνειας να φανερώσεις ή αγνοούσες ότι τα είχες ενώ δεν αποκλείεται να αρπάξεις από το λαιμό κάποιο άτομο, μεταφορικά μιλώντας, και να το κάνεις να σου ομολογήσει, αν μπορεί ή δεν μπορεί να στα καλύψει για να μη χάνεις και συ το χρόνο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Άρης στο 2ο οίκο σου σε τετράγωνο με το Δία σε σπρώχνει με δύναμη να ξεπεράσεις τα όριά σου και ίσως βγάλεις αρκετή επιθετικότητα ή διεκδίκηση. Οικονομικός και ερωτικός τομέας φλέγονται και φυσικά η ενέργεια αυτή είναι αδύνατον να διοχετευτεί εξ ολοκλήρου κάπου, ώστε να είναι μειωμένης έντασης. Σαφώς η καλύτερη εκτόνωση είναι η σεξουαλική αλλά μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις ό, τι κάνεις μια μέρα ολόκληρη και να αφοσιωθείς σ' αυτό. Αν δε θέλεις να χάσεις τα πάντα όλα, φρόντισε να μην ξεχνάς σε ποιον απευθύνεσαι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Άρης ως ανάδρομος επανέρχεται να κοντραριστεί για μια ακόμα φορά με το Δία και μιας και συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου ξέχασε την προοπτική να μείνεις αλώβητος. Εφόσον αυτό που δοκιμάζεται είναι η ερωτική σου σχέση, το να πεις το τελευταίο «αντίο» (και να το εννοείς) είναι πολύ πιθανό, κλείνοντας εκκωφαντικά την πόρτα πίσω σου. Η άλλη περίπτωση είναι να επιβάλεις με το άγριο στον καλό ή την καλή σου να υπογράψει... αίτηση αποδοχής ευθυνών και δεσμεύσεων που ίσως ξέχασε κάπου στην πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Καυγάδες και έντονες διαφωνίες επιφυλάσσει η μέρα για σένα. Τίποτα δεν θέλεις να αφήσεις όρθιο και είναι από τις λίγες φορές που θα εξωτερικεύσεις με απίστευτη ορμή ό, τι νιώθεις ή έκρυβες μέσα σου τόσο καιρό, ενδεχομένως περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να αδικήσεις ή να βγάλεις σκληρότητα στο άτομο που είσαι μαζί, δίκαια ή άδικα αυτό θα το κρίνει η ιστορία, αλλά σίγουρα θα είσαι ειλικρινής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα η μέρα μπορεί να κινείται στους δικούς σου άμεσους και γρήγορους ρυθμούς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς με ευκολία να διαχειριστείς τη δυναμική της. Εσύ μπορεί να είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και να βλέπεις τις βόμβες που σκάνε γύρω σου ως βεγγαλικά που ξέμειναν από το Πάσχα και χρειάζονταν για να ανάψουν τα αίματα, το ταίρι σου όμως δεν το συμμερίζεται. Το να προσπαθήσεις να το πείσεις, δεν συνίσταται, οπότε καλό είναι να κρατήσεις μια απόσταση ασφαλείας μέχρι το βράδυ και βλέπεις...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες να παίζεται στις οθόνες της προσωπικής σου ζωής αλλά είπες κι εσύ μέρες αγάπης να μην το παρακολουθήσεις, μπας και μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο. Σήμερα όμως τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε μια κουβέντα ή πράξη του ερωτικού σου συντρόφου ίσως αποτελέσει την αφορμή να τα ακούσει όλα μαζεμένα. Αυτό που θα επακολουθήσει θα θυμίζει λίγο ταινία δράσης όπου εσύ στη θέση του πρωταγωνιστή θα βγεις στο τέλος νικητής αλλά καταματωμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Και το πιο ασήμαντο, για τα δικά σου μέτρα και σταθμά, μπορεί να πυροδοτήσει σήμερα το κλίμα μεταξύ εσού και του συντρόφου σου και να έρθει η γενική σύρραξη. Αυτό από τη μια μπορεί να σε ταράξει από την άλλη ίσως να το επιδίωξες έστω κι ασυνείδητα, ώστε να βγάλεις από μέσα σου ό, τι είχες και δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία να τα πεις. Κι επειδή ενδέχεται η αλήθεια σου να τσούξει, πιθανόν η σχέση να μην είναι η ίδια από δω και στο εξής.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένα θέμα που μπορεί να προκύψει με το σύντροφό σου σήμερα θα σου ανάψει φωτιές κι όχι ερωτικές. Αν είχες σχεδιάσει κάτι όμορφο και ρομαντικό για το βράδυ σας, καλύτερα να το ξεχάσεις, αφού μάλλον θα καταλήξει με αλληλοκατηγορίες, μούτρα και τσακωμό. Όσο, δε, εσύ θα αρνείσαι να συμμετάσχεις προσπαθώντας να κατευνάσεις τα πνεύματα τόσο η άλλη πλευρά θα φουντώνει, θεωρώντας ότι είτε δεν καταλαβαίνεις είτε ότι την αγνοείς. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved