Ερωτικό ωροσκόπιο 19/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/4

Καλή και Ερωτική Ανάσταση!

ars

ΚΡΙΟΣ

Το Μ. Σάββατο είναι εδώ και λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει την καλή σου διάθεση αλλά και την ενέργειά σου, καθώς θα βγεις με το ταίρι σου για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και με τη βοήθεια του καιρού ίσως σταθείτε για ένα καφέ πριν μαζευτείς στο σπίτι. Αν είσαι από τους ελεύθερους με την ψυχολογία σου σε αρκετά καλή κατάσταση το πιο πιθανό είναι να έχεις κάνει ήδη τα σχέδιά σου για μετά το «Χριστός Ανέστη».

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μην βάζεις με το νου σου διάφορα άσχημα σήμερα μέρα που είναι! Όσο έχεις πίστη και θετική σκέψη για ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί τόσο πιο εύκολα θα το ξεπεράσεις. Έτσι κι αλλιώς είναι μια μέρα που σε όλους ενισχύεται η ελπίδα και η αισιοδοξία. Θα μπορέσεις να βρεις τη λύση που ψάχνεις και μάλιστα αρκετά πιο γρήγορα απ' ό, τι πιστεύεις, αρκεί να μη χάνεις το πείσμα σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη είναι ακόμα στον 7ο οίκο σου και καλό θα ήταν για σένα να κρατήσεις την αισιοδοξία της αλλά μην παρασυρθείς από την υπερβολή της. Κράτα το στοματάκι σου κλειστό ή τουλάχιστον ελεγχόμενο. Υποσχέσεις και όρκους αγάπης καλύτερα να μη δώσεις, αφού τα δεδομένα αλλάζουν και δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι μπορείς να τους τηρήσεις. Πάνω απ' όλα ζήσε την ανάλαφρη πλευρά της σχέσης με το σύντροφό σου, γέλασε, διασκέδασε και άσε τα μεγάλα λόγια.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιστεύεις ότι σήμερα κάτι έχει αλλάξει μέσα σου που σε σπρώχνει κατά κάποιο τρόπο να ξεκοπείς από τα δράματα και τις στενοχώριες του παρελθόντος, δημιουργώντας μια νέα πιο όμορφη κατάσταση στα ερωτικά σου. Το θέμα όμως είναι να το εννοείς και να το θυμάσαι κι αύριο. Ξεκόλλα από παλιές καταστάσεις ή συμπεριφορές που σε χάλασαν και δεν σε οδήγησαν πουθενά, βρες τη δύναμη να συγχωρέσεις κάποιο άτομο που σε πόνεσε αλλά πάνω απ' όλα μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.


ΛΕΩΝ

leont

Ενδεχομένως σήμερα που αισθάνεσαι να σε πλημμυρίζει η αισιοδοξία να επιδιώξεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σου αρέσει για να διαπιστώσεις κατά πόσο θα μπορούσες να προχωρήσεις σε μια πιο ερωτική σχέση μαζί του. Σημαντικό ρόλο για να τα καταφέρεις θα παίξει η άνεση στην επικοινωνία και το κέφι σου κι έτσι θα είναι πιο εύκολο και γι' αυτό να ξανοιχτεί περισσότερο μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να δεις λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα στη ζωή σου και ιδιαίτερα τα ερωτικά σου και να σου δώσει με τον τρόπο της να καταλάβεις ότι καμιά φορά η σοβαρότητα μιας κατάστασης εξαρτάται κατά πολύ από την βαρύτητα που της δίνουμε εμείς. Αν λοιπόν έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου δε χρειάζεται να το κάνεις ανατολικό ζήτημα. Δες την αστεία της πλευρά και πήγαινε παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είσαι ένα άτομο με συγκεκριμένη γνώμη και επιθυμίες που καλό θα ήταν να μην τις παραμερίζεις για να μη διαταράξεις την ηρεμία μέσα στη σχέση σου. Αυτό όχι μόνο σε κάνει να αισθάνεσαι στριμωγμένα αλλά μαζεύεται μέσα σου και κάποια στιγμή θα βγει με κόντρες και διαφωνίες. Διπλωματία έχεις, το ίδιο και ευγένεια, βρες λοιπόν τον τρόπο να εκφράσεις τα «θέλω» σου για να είστε και οι δυο ευχαριστημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Λόγω χαρακτήρα δυσκολεύεσαι να ξανοιχτείς, να ρισκάρεις ή να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στη ζωή σου και ιδιαίτερα στα ερωτικά σου στα οποία κινείσαι μάλλον απόλυτα. Σήμερα όμως είναι μια μέρα που σε σπρώχνει να αφήσεις για λίγο την αυστηρή περιφρούρηση και να ξεφύγεις, φλερτάροντας με ένα άτομο που δεν είναι πολύ κοντά στα συνηθισμένα δεδομένα σου αλλά με το χιούμορ του σε κάνει να περνά καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σου και το κέφι σου έχει «αναστηθεί» ήδη. Με χαρά αλλά και ανυπομονησία μικρού παιδιού, περιμένεις πως και πως το σημερινό βράδυ που θα είσαι με τον άνθρωπό σου κι ίσως κι άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα να φας, να πιεις και να τσουγκρίσεις τα αυγά. Τα αστεία και οι πλάκες δε θα λείψουν και όλα συντελούν ώστε να περάσεις όμορφα και με αγάπη αυτή τη μέρα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, η παρέα θα έχει τον πρώτο λόγο και θα διασκεδάσεις μέχρι πρωίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ίσως αγχωθείς από διάφορα που έχεις αναλάβει να ετοιμάσεις κι αυτό θα σε κάνει προς στιγμή να ξεχάσεις ότι είναι μια μέρα γιορτής και χαράς. Θέλεις να είναι όλα τέλεια για το σύντροφό σου αλλά και τα άτομα που αγαπάς όμως καλό είναι να κάνεις μια παύση στη διάρκεια της ημέρας και να ξεκουραστείς για να αντέξεις το βράδυ. Αν είσαι μόνος/η το πιο πιθανό είναι να περάσεις τη βραδιά με την οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ίσως σήμερα βρεθείς με φίλους σου για να κάνετε μαζί Ανάσταση με το απαραίτητο βέβαια φαγοπότι που την ακολουθεί. Δεν είσαι πολύ της οικογένειας γι' αυτό φροντίζει να μοιράζεσαι τέτοιες μέρες είτε με το έτερο ήμισυ αν υπάρχει είτε με του κολλητούς σου. Πολύ πιθανό πάντως αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου στην παρέα να υπάρχει ένα καινούργιο άτομο που θα έρθεις πολύ κοντά κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ημέρες σαν κι αυτήν είναι η καλύτερή σου καθώς είσαι από εκείνους που πιστεύουν στο θαύμα της Αγάπης και την Ελπίδα που φέρνει στις καρδιές των ανθρώπων η Ανάσταση του Κυρίου. Μια ευσυγκινησία θα την έχεις σήμερα ίσως μια και μια παραπανίσια συναισθηματική φόρτιση αλλά όσο πλησιάζει το βράδυ θα σε καταλάβει η χαρά και θα γίνεις χίλια κομμάτια για να ετοιμάσεις τα πάντα και να περιποιηθείς το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved