Ερωτικό ωροσκόπιο 18/4

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/4
ars

ΚΡΙΟΣ

Το μήνυμα αυτών των ημερών είναι η αγάπη και η αυτοθυσία κι εσύ πάνω που ήσουν στο τσακ να πέσεις στο φιλότιμο να πειστείς για αυτά τα υψηλά ιδανικά, αλλάζεις σήμερα τελείως κατεύθυνση εξαιτίας ενός γεγονότος και αντιτίθεσαι, επιλέγοντας με γνώμονα το τι θέλεις εσύ. Τώρα αν τύχει να συμφωνήσει και το άλλο μέλος θα είστε μια χαρά. Οι ελεύθεροι καλό πάντως θα ήταν να ακολουθήσετε τον Επιτάφιο γιατί σας βγαίνει το θρησκευτικό συναίσθημα κι όχι επί τη ευκαιρία για να κάνετε γνωριμίες γιατί κατά εκεί πάει η δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι πλανήτες σήμερα αποφάσισαν να πάνε κόντρα στο βαρύ κλίμα της Μ. Παρασκευής ή τουλάχιστον θα αποπειραθούν, δίνοντας μια πιο ξεχωριστή νότα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία μόνο καλά μπορεί να σου φέρει στα ερωτικά ή τη σχέση σου. Επειδή όμως υπάρχει και ένας Πλούτωνας που βόσκει εκεί δίπλα, καλό θα ήταν να ελέγξεις και τα φρένα σου γιατί το οδόστρωμα είναι ολισθηρό και μια τάση για παρασπονδίες θα την έχεις. Ευχαριστήσου τη μέρα σου, γνωρίσου, φλέρταρε αλλά μην ξανοίγεσαι και πολύ.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Εκτός από τις καλές σου που θα έχεις σήμερα υπάρχει και μια εύνοια τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά. Επειδή όμως κάποια που φαίνονται ωραία κρύβουν παγίδες έχε το νου σου γιατί εσύ μπορεί να πηγαίνεις για τα καλύτερα και τελικά να βγεις χαμένος από όλες τις μπάντες. Αν δεν σε παρασύρει ο ενθουσιασμός της Σελήνης στον Τοξότη, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ευκαιρίες θα υπάρχουν σε όλα τα μέτωπα, αρκεί το μάτι σου να κόβει για να τις διακρίνεις.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με την Αφροδίτη έρχεται να σου δώσει το φιλί της ζωής και να σε βάλει στο εορταστικό κλίμα. Ενδεχομένως να κάνεις τα ψώνια σου σήμερα, αφού κατά κάποιο τρόπο αισθάνεσαι μια χαλαρότητα και διάθεση να συναναστραφείς με κόσμο. Θα απολαύσεις αρκετά όμορφες στιγμές, με αισιοδοξία για το αύριο με το ταίρι σου ενώ αν είσαι από τους ελεύθερους υπάρχουν καλές προοπτικές για μια νέα σχέση που όμως στην αρχή ίσως σε δυσκολέψει.


ΛΕΩΝ

leont

Η μέρα σε συνεπαίρνει αρκετά και ίσως νιώσεις την καρδιά σου να πλημμυρίζει όμορφα συναισθήματα είτε για τον σύντροφό σου είτε για τα άτομα που σε περιβάλλουν και θέλεις να τους προσφέρεις τα καλύτερα ως ένδειξη αγάπης. Καλό θα ήταν πάντως να περιορίσεις λίγο τη γαλαντομία σου, αν δε θες να βρεθείς χωρίς μία σε όλα τα επίπεδα, κάτι που εύκολα μπορεί να γίνει σήμερα. Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις ερωτικά κάπου στα υψηλά πατώματα όμως, η μέρα ενδείκνυται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Όσο εύκολο σήμερα είναι να πας στα ουράνια άλλο τόσο είναι να πας και στα τάρταρα, καθώς οι όψεις της ημέρας μπορούν να χαρακτηριστούν ως μαστίγιο και καρότο. Η Αφροδίτη από τη μια με το Δία και τον Πλούτωνα από την άλλη δεν θα ασφυκτιά τόσο, όσο εσύ που από εκεί που θα είσαι μέσα στην καλή χαρά με το σύντροφο μπορεί να σφαχτείτε ή το ανάποδο. Βασικά καλύτερα θα ήταν να γίνει το ανάποδο μέρες που είναι... Γι' αυτό δώστε λίγο τόπο στην οργή.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Στα ερωτικά είσαι κι εσύ από τους ευνοημένους της ημέρας γιατί από τη μια θα κάνεις αρκετές γνωριμίες, ίσως κι «ακριβές», από την άλλη εμπνέεις ένα πάθος κι ένα μυστήριο το οποίο μπορεί να ελκύσει διάφορα άτομα αμφιβόλου ποιότητας ή προθέσεων. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά και μην αφήσεις τις όποιες συναισθηματικές σου ανασφάλειες να σε παρασύρουν σε δρόμους που δεν θα ξέρεις από πού να βγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Το ματάκι σου θα αστράψει σήμερα καθώς με περισσότερο ερωτισμό από ποτέ, τόσο εξαιτίας της Αφροδίτης όσο και του Πλούτωνα θα ελκύεις τους πάντες στο πέρασμά σου, ενώ ο καλός Δίας κρατώντας τα ίσα θα σου παρέχει απεριόριστες επιλογές. Είναι μια από τις μέρες που σου πάει τόσο λόγω ιδιοσυγκρασίας όσο και ευκαιριών γι' αυτό, αν και μπορεί να ακουστεί κάπως άσχημο, εκμεταλλεύσου τη, ακόμα κι αν δεν συνάδει με το όλο κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η κάρτα των απεριορίστων διαδρομών σου μόλις τέθηκε σε ισχύ σήμερα κι όλα φαίνονται να σε σπρώχνουν προς την Ανάσταση. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Δία, τι άλλο χρειάζεσαι να αισθανθείς αισιοδοξία και ψυχική ανάταση; Βέβαια υπάρχει κι ένας Πλούτωνας που κάπως σκουραίνει τις αποχρώσεις ή αν θέλεις μπορεί να συμβάλει ώστε να φτάσεις στα άκρα για να δοκιμάσεις διάφορους πειρασμούς γι' αυτό καλό θα ήταν να κρατάς τις επιφυλάξεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κι εσύ στη μέση βρίσκεσαι σήμερα έχοντας από τη μια το Δία να σε σιγοντάρει και από την άλλη τον Πλούτωνα να σε υποσκάπτει, οπότε ίσως πας φρένο – γκάζι σε διάθεση όλη την ημέρα ή να βιώσεις στη σχέση σου διάφορα γεγονότα που θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι έχεις να κάνεις με τον καλό και κακό μπάτσο κάποιας ταινίας. Βρες τον τρόπο να αντιταχθείς στην υπερβολή τους, διατηρώντας την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό σου, ώστε να φτάσεις στην Ανάσταση με σώας τας φρένας και χωρίς να σφαχτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ούτε εσείς θα μείνεις έξω από το χορό σήμερα κι ίσως παρασυρθείς από το κέφι που θα νιώθεις και τα ρίξεις όλα στον Καιάδα. Σίγουρα είναι μια μέρα που χαρακτηρίζεται από υπερβολή, σε ερωτικό κυρίως επίπεδο λόγω της Αφροδίτης, οπότε καλό θα ήταν πριν αρχίσεις να μοιράζεις απλόχερα αγάπη και άλλα αισθήματα να σιγουρευτείς απόλυτα για το ποιόν του άλλου ατόμου γιατί, αν μία στο εκατομμύριο έχεις πέσει έξω... μετά θα πέσεις στα πατώματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η γλυκιά Αφροδίτη στο ζώδιό σου σήμερα δέχεται επισκέψεις μεγάλων κυρίων και δυστυχώς η φύση της είναι τέτοια που δεν μπορεί να τους αντισταθεί και να τους ρίξει πόρτα. Με δεδομένο ότι είσαι κι εσύ κάπως ντελικάτος/η είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε μια ερωτική κατάσταση και να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια κυριολεκτώντας. Φύλαξε τα νώτα σου λοιπόν και μην εκτίθεσαι σε κάθε είδους επιτήδειο άτομο, εξαιτίας του ευάλωτου και ψυχοπονιάρη συναισθηματισμού σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved